nu s-a anuntat.morbid961 wrote:s-a anuntat cumva pe undeva cat o sa fie biletu' la after party in session?
BUCURESTI SUMMERJAM07
Moderator: dan
Concurs SummerJam07
Spune-ne in maxim 15 randuri cum ti-ai petrece 24 de ore impreuna cu Defari sau R.A. The Rugged Man la Bucuresti, daca acest lucru ar fi posibil.
Si poti castiga o invitatie la after-party-ul SummerJam07 din club Session.
Raspunsurile le puteti trimite la adresa: [email protected]
Spune-ne in maxim 15 randuri cum ti-ai petrece 24 de ore impreuna cu Defari sau R.A. The Rugged Man la Bucuresti, daca acest lucru ar fi posibil.
Si poti castiga o invitatie la after-party-ul SummerJam07 din club Session.
Raspunsurile le puteti trimite la adresa: [email protected]
salut baietii...sunt un oarecare tip de prin constantza, proaspat mutat prin bucuresti, si care doreste sa mearga la summer jam...fazai ca nu am nici o treaba cu bucurestiul, deci avand in vedere ca ai mei din constanta nuh prea merg ca nu mai au bani, sau au alte treburi, sunt cam singur....intrebare mea este....e pe aici cnva dispus sa ajute un tovarash singur?...cineva sa ma racoleze si p mn sa nuh merg singur....scz d off-topic dar era cam singuru mod...
Shaw de 15 ani bagabont in devenire...proaspat transferat in bucale...deci nuh am prea multe cunostinte p acolo...
-
- tanar
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
ce funny esti azi...tzele wrote:prin piata operei cred ca sunt o gramada ce ar dori sa te ia in gazda.sau te poate ajuta suzi
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."