Vlad Dobrescu - In Sfarsit (Album 2013)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Care este melodia preferată de pe album?

01. Insomnii (feat. Deliric)
8
7%
02. Scumpă Doamnă
1
1%
03. Orașu’ E-n Flăcări
5
4%
04. Turnul Babel (feat. Rakaa Iriscience & Sir Samuel)
4
3%
05. În Jurul Meu (feat. Doc & Carbon)
1
1%
06. Ăștia Mici
19
17%
07. Cum Se Fabrică
2
2%
08. Sateliți (feat. Aforic, raku, Nwanda, Flou Rege, Pietonu)
4
3%
09. Globul De Cristal (feat. Doc & Deliric)
23
20%
10. Lungul Drum Spre Casă (feat. Norzeatic)
18
16%
11. Trei Cadavre
13
11%
12. E Pe Cale Să Se-ntâmple (feat. Flou Rege)
8
7%
13. Oameni Ca Mine
3
3%
14. Noaptea Minții
6
5%

Total votes: 115

G-MONEY
botezatoru'

Re: Vlad Dobrescu - In Sfarsit (Album 2013)

Post by G-MONEY »

zicea Ego sau na, dadea de inteles ca Vlad Dobrescu e la ani lumina de Nimeni Altu. Din nou, gusturile nu se discuta. Sper ca pe urmatorul album al lui Dobrescu sa vad beaturi facute in totalitate de el, ca sa vad si eu evolutie. Mai ales ca stiam ca face beaturi demult. NA nu se ocupa cu asa ceva si totusi pe albumul Pentru tine le-a facut pe toate. Si culmea, aproape toate super beaturi. Asta asa ca o paranteza. Ca si albumul lui Dobrescu oricum e :bow:
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Da, că Dobrescu are ceva de dovedit la capitolul producție... Auzi la el, evoluție. :lol:

Iar instrumentalele alea ale lui NA... mai bine tac, că te superi dacă-ți zic cam ce părere am despre ele. :)

Asta tot ca paranteză.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
NichiforSolitaru
fratele meu tu esti baiat

Post by NichiforSolitaru »

da frate, beatu de la Cum se fabrica e peste albumu lu NA :D
ftw
un domn / doamna

Post by ftw »

o basina de-a lui VD e peste toata discografia NA'
AlexDodi

Post by AlexDodi »

Exagerati, in pula mea !
NskY
#

Post by NskY »

producatorul vd > producatorul na.

dar na, nu-si au rostul comparatiile astea, fiecare mc da pe ce beaturi vrea el. dupa parerea mea, cele mai reusite piese ale lui nimeni altu sunt trase pe instrumentale facute de alte persoane.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

NskY wrote:producatorul vd > producatorul na.

dar na, nu-si au rostul comparatiile astea, fiecare mc da pe ce beaturi vrea el. dupa parerea mea, cele mai reusite piese ale lui nimeni altu sunt trase pe instrumentale facute de alte persoane Ortega.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Sez si Ortega sunt de departe cam cei mai atenti cu detaliile producatori de la noi.
inca nu am ascultat albumul dar cand o sa o fac o sa imi dau cu parerea daca mai conteaza sau mai e ceva nou de spus.

albume de referinta in ultimii ani au fost alchimia veninului, gorgone si nopti prea lungi.
nu sunt mare fan nici vd, nici na, nici kp, nici 2k, asa ca ramane sa vad unde se incadreaza in sfarsit.

din punctul meu de vedere, unul dintre cele mai atent lucrate albume din 2005 incoace este Veritasaga cu alti ochi.
sound mai ingrijit si mai bun ca acolo, nu am mai auzit in repul ro, indiferent de artist.

E vorba de gusturi, ureche, la ce asculti si cu cata atentie.
Image
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

DiNO wrote:din punctul meu de vedere, unul dintre cele mai atent lucrate albume din 2005 incoace este Cu alţi ochi.
sound mai ingrijit si mai bun ca acolo, nu am mai auzit in repul ro, indiferent de artist.
Într-adevăr, ca sound, Cu alţi ochi e de nota 10 cu coroniță. M-a făcut să ascult albumul pe repeat vreo câteva săptămâni și încă-i mai dau un play când și când, deși nu sunt deloc fan Veritasaga și stilul lui Jhivago mi se pare de-a dreptul agasant.
Dar există totuși un (dublu) album care e și mai atent lucrat: Viața Noastră 1 & 2. Ăla e de calitate internațională.

...și de nota 9 mai sunt: Grasu XXL - Curaj și Oameni, Guess Who - ambele albume și Maximilian - ambele albume. Deși nu-s pe gustul meu decât în mică măsură (câte 2-3 piese de la Grasu și GW și ceva mai multe de la Maximilian), tre să recunosc că la Okapi se face muzică de calitate... Muie Cheloo. :P
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

DiNO wrote:albume de referinta in ultimii ani au fost alchimia veninului, gorgone si nopti prea lungi.
nu sunt mare fan nici vd, nici na, nici kp, nici 2k, asa ca ramane sa vad unde se incadreaza in sfarsit.
chiar am vrut sa zic ca n-am mai ascultat un album atat de mult pe repeat de cand a iesit gorgone. le am pe toate care le-ai mentionat acolo pe cd, urmeaza sa-mi iau si dobrescu. oricum, in ultimii ani n-am prea mai cumparat cd-uri ca n-am mai avut pe ce sa dau banii dar nu pot sa nu-mi cumpar albumu asta.
Image
koulipak

Post by koulipak »

DiNO wrote: sound mai ingrijit si mai bun ca acolo, nu am mai auzit in repul ro, indiferent de artist.
vinyl sapiens - the chronicle
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

DiNO wrote: inca nu am ascultat albumul
.
huh?
http://soundcloud.com/arinix
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

surprinzator, nu?
Image
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

imi place mult albumul. daca ar fi sa descriu materialul intr-un singur cuvant acela ar fi "CALITATE". o atentie la detalii cum n-am mai vazut decat la cativa artisti de la noi :bow:. ceea ce il face diferit de restul mc-iilor e naturaletea cu care isi spune povestile pe beat. cand incepe VD sa bage, totul curge, frate :). nu exista cuvinte de umplutura, puse doar ca sa iasa masura, iar Dobrescu le foloseste atat de bine incat reuseste sa-ti transmita toate emotiile. cand am auzit versul "n-am increde in nimeni, prietenii stiu de ce/si le-a aruncat o privire de parca vroia sa-i SPINTECE" mi s-a ridicat tot parul din cap :shock: :bow:. sau cum pica pe beat pe "cum se fabrica" :bow:

productia e flawless cap coada 8). instrumentalul de la "astia mici" e in top 5 pentru mine. imi mai plac mult "orasu' e-n flacari", "lungul drum spre casa", "insomnii"

un album de colectie
NichiforSolitaru

Post by NichiforSolitaru »

iustinescu wrote: versul "n-am increde in nimeni, prietenii stiu de ce/si le-a aruncat o privire de parca vroia sa-i SPINTECE"

un album de colectie
"io nu-ncerc a ma repeta ca iarba-i un subiect fumat!"

A trebuit Dobrescu sa o spuna 8)
Post Reply