pai e un material pirat ce se gasea de vanzare pe tarabe prin 96-97.. sincer acum nu are nicio valoare, dar atunci sa pui mana pe asemenea piese.. era aur
tinand cont ca trebuia sa scanez de nu stiu cand niste coperti pt site (da, www.hiphopkulture.ro , chiar daca nu mai e asa la moda) si ca din greseala am mai multe casete, am apucat intr-un final sa scanez cateva (bine, la cineva ca eu nu am scanner) si am zis sa le scanez complet, pt voi.
revin si cu alte casete, in special dinalea la care nu e coperta la rez mai mare pe hhk sau deloc si care le si am, dar le cam am. si bineinteles coperti care nu-s deja pe net.
Offtopic: cu cine trebuie sa vorbesc pentru o comanda NA? ca vad ca e inchis topicu lui. de preferat cineva dupa hhk, comanda am dat-o deja pe sociopatrecords.ro si scrie acolo ca de fapt comenzile sunt onorate de hhk. deci...
bine, mi-am pierdut azi toata ziua sa pun copertile astea pe site, sa le decupez, micsorez, una alta, coperti care nu erau pana acuma la rez si calitatea astea niciunde pe net, nici macar pe bugmafia93.ro, ca sa vina mallone, sa bage si el inca 100 de coperti, care oricum le cam au majoritatea deja, si oricum is de la mine sau au fost scanate pt mine (pt site), ca sa nu mai vada nimeni postul meu. esti tare mallone.
vachelloo,hip si hop murale 1 si 2 ti le pot dau eu,dar pe messenger. din cate stiu,ma ai in lista. da-mi un buzz si vorbim. a si da,am cateva melodii si din romanian hip-hop vol 2.