BUG Mafia
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
Re: BUG Mafia
si youtube:
- Chill Will
- the funky man
mega penal(a) 

http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- iustinescu
Albumul "Viata Noastra Vol. 2" va fi disponibil incepand cu 11 august 2009 doar in aceste doua formate:
1. Un CD Enhanced ce va contine albumul "Viata Noastra Vol. 2" si clipul piesei "Cu Talpile Arse" va fi distribuit la toate centrele de difuzare a presei scrise impreuna cu editia din 11 august 2009 a ziarului Gazeta Sporturilor la pretul de 7 (sapte) ron.
2. Editia de lux a albumului, ce va contine "VIata noastra Vol. 2" si, ca bonus, "Viata Noastra Vol. 1" si un DVD cu toate clipurile trupei B.U.G. Mafia va fi disponibila pe site-ul www.catmusic.ro la pretul de 50 (cinci zeci) ron plus taxe de transport. Plata se va face in sistem ramburs pentru Romania (14 ron - TNT - livrare in 24 ore) si prin card pentru exteriorul Romaniei (taxele de transport vor varia in functie de locatia de livrare).
ATENTIE!!! Albumul "Viata Noastra Vol. 2" nu va fi disponibil pentru cumparare in magazine.
nu vi se pare ca tataee dadea mai ok pe refren in concerte?
apropo,foarte smecheri baietii la faza cu gazeta sporturilor,daca aparea in magazine nu se vindea in nr asa mare
apropo,foarte smecheri baietii la faza cu gazeta sporturilor,daca aparea in magazine nu se vindea in nr asa mare
0:35 =))))))D M X wrote:si youtube:
- Fu2-10Gura
- rapperu vostru preferat
cine e asta? e mai slaba decat catalina toma, nico sau adriana vlad
bai arata ft bine cadrele cu ei ..dar nu-mi place neam cum canta asta si nici cum o ard cu aia imbracatiin alb si costumatiaa lu fufa asta
- Chill Will
- the funky man
NaomiFu2-10Gura wrote:cine e asta? e mai slaba decat catalina toma, nico sau adriana vlad
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- christian k.
- vatraș local
căcănărie.
intr-un interviu facut de o televiziune locala cand BUG Mafia a concertat in Satu Mare, bajetii au zis de Jasmine asta ca e o fata pe care doresc s-o promoveze, ca, citez: "obisnuim sa introducem in lumea muzicii oameni noi, talentati, iar de data asta Jasmine este norocoasa!". eh cacat, e varza.
intr-un interviu facut de o televiziune locala cand BUG Mafia a concertat in Satu Mare, bajetii au zis de Jasmine asta ca e o fata pe care doresc s-o promoveze, ca, citez: "obisnuim sa introducem in lumea muzicii oameni noi, talentati, iar de data asta Jasmine este norocoasa!". eh cacat, e varza.

PROUDLY LOSING MONEY SINCE 2008!
- iustinescu
voi ori n-aveti ureche muzicala, ori va asteptati ca Tataee sa descopere o Whitney Houston printr-un camin cultural, undeva la tara. E o voce buna si atat!
este mai buna decat ana bFu2-10Gura wrote:cine e asta? e mai slaba decat catalina toma, nico sau adriana vlad

- Chill Will
- the funky man
da frate, n-a comentat nimeni de voce. problema e cu muia! macar de-o bagau sa cante asa din spate, filmata in intuneric...era ok!D M X wrote:voi ori n-aveti ureche muzicala, ori va asteptati ca Tataee sa descopere o Whitney Houston printr-un camin cultural, undeva la tara. E o voce buna si atat!
glumim si noi ce pln

in primul rand voi nu observati ca "aia" in alb sunt pitici si in numar de 7.

"am trecut prin foc inca odata, ca sa ajung acum sa merg pe apa"
cifra 7, trecutul prin foc (copii focului, iadului), mersul pe apa... se poate observa cum bug a ales calea spre repul crestin intorcandu'si fatza catre cele divine.
...
hai sa nu judecam un tizar. inca nu am auzit ce au ei de zis pe piesa. cadrele sunt foarte tari...dar cam dubioase cele cu alba ca zapada, care are voce si sunt convins ca e si dragutza daca nu ar fi dezavantajata de lumini.

"am trecut prin foc inca odata, ca sa ajung acum sa merg pe apa"
cifra 7, trecutul prin foc (copii focului, iadului), mersul pe apa... se poate observa cum bug a ales calea spre repul crestin intorcandu'si fatza catre cele divine.
...
hai sa nu judecam un tizar. inca nu am auzit ce au ei de zis pe piesa. cadrele sunt foarte tari...dar cam dubioase cele cu alba ca zapada, care are voce si sunt convins ca e si dragutza daca nu ar fi dezavantajata de lumini.

canta mai bine ca vlad si nu stiu ce aveti cu muia ei. e finutza