2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao
-
- dimineata verific forumu
Re: 2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao
a rupt ADN la concertul de duminica...ca de altfel tot Facem-ul...luati exemplu @ toata lumea 

ca bine zici.
-
- tanar
CTC rupe muia , 2012 rupe muia , SPECII rupe muia, Emil TeLeaga rupe muia, Carbon rupe muia, facem records a facut brigada, atent selectionata prin talent si viziuni ce merita expuse , tente si stiluri diferite de te simti ca un copil mic la Toy World.MC'ii cu mai multe valente ca uraniul.
asa se face treaba , si e mare vorba asta "cine se aseamana se aduna" , motiv pentru care la hades vor ramne doar o mana de labari burtosi :*
m u i e hades
asa se face treaba , si e mare vorba asta "cine se aseamana se aduna" , motiv pentru care la hades vor ramne doar o mana de labari burtosi :*
m u i e hades
d i s t r u c t i v
-
- spre 5000 de posturi, e ok
yeee
m u i e steaua si gigi becali si ultrasii gie
m u i e steaua si gigi becali si ultrasii gie

- bogdanovski
- spre 5000 de posturi, e ok
pariez ca iti place rapu' in care sunt folosite cuvinte mari pe care nu le intelegi. dar iti place ca suna intelectual...mardimezar wrote:CTC rupe m*** , 2012 rupe m*** , SPECII rupe m***, Emil TeLeaga rupe m***, Carbon rupe m***, facem records a facut brigada, atent selectionata prin talent si viziuni ce merita expuse , tente si stiluri diferite de te simti ca un copil mic la Toy World.MC'ii cu mai multe valente ca uraniul.
m u i e hades
Lumea ma-ntreaba daca autobuzul in care am fost vazut e al meu.
gg, mardimezar, asa, baga mare, zi-le loredana, nu mai tine in tine, da afara tot ca-ti face rau!!!!!111
vezi ca poate ajungi in iad si hades se va supara cand isi va aminti ca l-ai injurat!mardimezar wrote:CTC rupe m*** , 2012 rupe m*** , SPECII rupe m***, Emil TeLeaga rupe m***, Carbon rupe m***, facem records a facut brigada, atent selectionata prin talent si viziuni ce merita expuse , tente si stiluri diferite de te simti ca un copil mic la Toy World.MC'ii cu mai multe valente ca uraniul.
m u i e hades
cati ani ai,tinere?mardimezar wrote:CTC rupe m*** , 2012 rupe m*** , SPECII rupe m***, Emil TeLeaga rupe m***, Carbon rupe m***, facem records a facut brigada, atent selectionata prin talent si viziuni ce merita expuse , tente si stiluri diferite de te simti ca un copil mic la Toy World.MC'ii cu mai multe valente ca uraniul.
m u i e hades
- Rainbows And Lsd
- dimineata verific forumu
hahaha ce-au sarit toti aparatorii patriei 

anyhow, the wine goes down good and
as long as there's enough of that
maybe we can make a comeback on the next piece
of paper.
as long as there's enough of that
maybe we can make a comeback on the next piece
of paper.
-
- tanar
hai bai copii , nu va ofticati , nu mai pariati pe ce stiu eu , ca's ca un cazino.e destul sa stiti atat.
fact is - you got owned by real classy material and all there is to do is blabber like gigi.
bine koma ca mi-ai zis ca nu sunteti burtosi , dar pe partea cealalta parese ca v-am prins cu "mic'ul" in man. mamamamam ce ma bucur singur p'aici ca parese ca si analogia asta cu "mic'ul" merge de minune both ways, ca si la tarfele de pe spice.
catacomic tata , acolo mi-am si propus sa ajung , si ar fi bine sa-si aminteasca si sa fie suparat , ca vreau tot tacamul, flacari , furci, smoala, caci oricum dumnezo' si raiu' lui e mult prea pasnic pentru sufletul meu turbulent.
merci de reply'uri , exact fix esantion de ofticare'n masa , si-ati cazut in plasa , acum stiu clar ca va doare, cand observati shift'ul de valoare.si-ati face bine sa'n vatati sa observati ca presimt ca de acum inainte in materie de rap doar cu asta o sa va ocupati.
boka tata , 14 e cifra magica numai ca se numara'n lumina ca renelu'
pe viitor , mai beliti ochii ca altfel beliti pula , cum imi zicea tata , cand isi aducea pizdele p'acasa.
gata , nu va mai dau la m u i e , ca acum faceti o treaba minunata si singuri,caci vad ca a-ti avut nevoie doar de un imbold.
fact is - you got owned by real classy material and all there is to do is blabber like gigi.
bine koma ca mi-ai zis ca nu sunteti burtosi , dar pe partea cealalta parese ca v-am prins cu "mic'ul" in man. mamamamam ce ma bucur singur p'aici ca parese ca si analogia asta cu "mic'ul" merge de minune both ways, ca si la tarfele de pe spice.
catacomic tata , acolo mi-am si propus sa ajung , si ar fi bine sa-si aminteasca si sa fie suparat , ca vreau tot tacamul, flacari , furci, smoala, caci oricum dumnezo' si raiu' lui e mult prea pasnic pentru sufletul meu turbulent.
merci de reply'uri , exact fix esantion de ofticare'n masa , si-ati cazut in plasa , acum stiu clar ca va doare, cand observati shift'ul de valoare.si-ati face bine sa'n vatati sa observati ca presimt ca de acum inainte in materie de rap doar cu asta o sa va ocupati.
boka tata , 14 e cifra magica numai ca se numara'n lumina ca renelu'
pe viitor , mai beliti ochii ca altfel beliti pula , cum imi zicea tata , cand isi aducea pizdele p'acasa.
gata , nu va mai dau la m u i e , ca acum faceti o treaba minunata si singuri,caci vad ca a-ti avut nevoie doar de un imbold.
d i s t r u c t i v
failcaci vad ca a-ti avut...

* audienta aplauda in picioare discursul epic al lui mardimezar *
esti mai simpatic cu 24% acum, ca ai argumentat.
acum reveniti pe topic.
acum reveniti pe topic.
-
- tanar
merci , tind spre 40 ca jackKoma wrote:* audienta aplauda in picioare discursul epic al lui mardimezar *
acum reveniti pe topic.
exile , unde'i tata fail'ul?
d i s t r u c t i v
hahah..io cred ca tu esti supi pentru ca nu stii exact cine e maica-tamardimezar wrote: pe viitor , mai beliti ochii ca altfel beliti p*** , cum imi zicea tata , cand isi aducea pizdele p'acasa.

concertu a fost tare, daaar sa vii sa injuri alti artisti asa ca sa faci tu pula mare inseamna ca esti mai tralala decat jiji