nu apare si el acolo? n-am apucat sa vad. in seara asta am vrut sa ascult da' de unde? artistii nu s-au prins ca daca dau jos de pe youtube o sa se urce pe torrente?
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
ctc am vazut ca nu s-au plans niciodata de faptul ca lumea baga pe youtube chestii cu ei. poate l-au rugat frumos pe raku de data asta, nu or fi stiut ca se transmite si live pe net incat sa poata vedea oricine, si de asta...
au fost intrebati cand au coborat de pe scena, de fapt, l-a intrebat pe deliric: "Crezi ca piratarea este ceva rau sau are rol de PR?" Si a zis: Clar, PR, oricum, daca nu se pirateaza, le dam noi gratis.
zicea deliric intr-un interviu ca el e convins ca pirateria i-a ridicat pe ei si ca cei care ii cumpara albumul nici nu-l scot din folie ca au deja piesele in mp3 si il cumpara doar ca sa sustina putin muzica si/sau pt bonusuri gen tricouri & co
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Am impresia ca a fost inchis contul ala de YouTube in urma raportarii lui raku, probabil era la a 3a 'abatere' si de asta apare acum mesajul ala la toate clipurile care mai erau urcate acolo (chiar daca n-a fost raportat si materialul cu CTC). Da vor urca oricum cei de la Ursus pe YT tot ce au filmat acolo...
eu sunt deja patit cu reclamatii privind copyright-ul de la raku (sau cine se ocupa de el). mi-a fost inchis un cont de youtube din cauza asta, cu toate ca daca isi luau oamenii 2 minute si imi scriau un mesaj sa le sterg, le stergeam. erau niste clipuri filmate la concertul veritasaga & kazi ploae din suburbia, in 2008.
Cea mai mare prostie. CTC sunt exemplu clar ca toata pirateria / videourile de pe youtube si orice alta chestie de promovare mocca aduc doar chestii bune...
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
ce treba aveti voi sa urcati materiale pentru care nu aveti nici un drept pe youtube? iar daca aveti materiale video, incercati sa intrati in contact cu ei mai intai si sa ii intrebati daca e ok sau nu sa le urcati
raku de exemplu nu doreste sa apara cu el filmari live pe youtube, la fel si nimeni altu'...
de multe ori este si problema cu calitatea inregistrarii + ca artisti doresc sa isi controleze aparitiile si de asta au canale personale pe care ruca ce considera ei ca trebuie urcat
fie ca ii intelegeti sau nu, incercati macar sa le respectati deciziile