Haarp Cord

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Re: Haarp Cord - Vremurile din urma (Album 2012)

Post by greuceanu »

sambata. am vazut si eu reclama, ce retardati astia de la antena 2 :lol:
Image
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

sunt maxim de curios cum o sa fie emisiunea :)
Viața e complexă și are multe aspecte.
hanno
spre 5000 de posturi, e ok

Post by hanno »

cedry2k la oreste? =)))
o sa se discute despre religie, masonerie, basarabia si nu in ultimul rand putina religie
ma cac pe mine de ras, e primul pas al lui cedry2k spre o lansare in televiziune la o emisiune gen "duhovnicul de la miezul noptii" cum era popa ala la cultural
nu ma intelegeti gresit, tot respectul meu pentru omul y2k, era favoritul meu pana acum mai putin de un an, dar drogurile schimba tot
Ghiumurluc
dimineata verific forumu

Post by Ghiumurluc »

stie cineva ce baga cedrea?
...un ștrudel și o armă
Gabi

Post by Gabi »

Krestinokrodil
\\o \o/ o//
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

cristyyo wrote:stie cineva ce baga cedrea?
asta era un comment de pe youtube,nu ?
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

hanno wrote:cedry2k la oreste? =)))
o sa se discute despre religie, masonerie, basarabia si nu in ultimul rand putina religie
ma cac pe mine de ras, e primul pas al lui cedry2k spre o lansare in televiziune la o emisiune gen "duhovnicul de la miezul noptii" cum era popa ala la cultural
nu ma intelegeti gresit, tot respectul meu pentru omul y2k, era favoritul meu pana acum mai putin de un an, dar drogurile schimba tot
Cata falsitate :)) pentru publicitate,se duce la oreste sa ce?Oreste este pro mare maestru al Mari Loji Nationale din Romania,adica un fel de vice prim ministru.

Ca sa nu apara discutii ca e o conspiratie aici comunicatul
Fratii din Marea Loja Nationala a Romaniei, s -au reunit in cel de -al X – lea Convent, Vineri si Sambata – 07 si 08 mai 2010, la Templul Masonic Nicu Filip din Bucuresti.

Cel mai important eveniment a avut loc Vineri, cand au avut loc alegeri, trei tururi de scrutin : I tur – trebuiau 2/3 – rezultat: 53 pentru Tudorel Nitulescu, 40 pentru Ruslan Oprescu; II tur – rezultat: 52 pentru Tudorel Nitulescu, 41 pentru Ruslan Oprescu; III tur – rezultat: 53 pentru Tudorel Nitulescu, 39 pentru Ruslan Oprescu, (1 vot anulat ).

Presedintele Comisiei Electorale, Fr. Daniel Roman, a anuntat castigatorul, in persoana Fr. Nitulescu Tudorel.

Au avut loc, apoi, alegerea membrilor Marelui Consiliu. Viorel Danacu a fost ales Mare Secretar al Marii Loji Nationale a Romaniei, pentru urmatorii 3 ani si a primit prin decret al noului Mare Maestru – titlul de Mare Maestru Ad Vitam al Marii Loji Nationale a Romaniei.

Sambata au avut loc urmatoarele: Ceremonia de instalare a Marelul Maestru – Ill.ˇ. Fr.ˇ. Tudorel Nitulescu si a demnitarilor Marelui Consiliu – in prezenta fratilor din delegatiile de peste hotare: Jean-Michel Dardour, Grande Loge de France, Alexandre Milovanovic, Grande Loge Confédérée d’Espagne, Pavel Halada, Grande Loge des Pays Tchčques, Miodrag Krsmanovic, Marea Loja a Serbiei, Victor Madan, Marea Loja Nationala a Republicii Moldova, impreuna cu delegatii care i-au insotit. Din delegatiile Marilor Loji din Romania au participat : Ill .ˇ. Fr.ˇ.. Mircea Deaca, Mare Maestru al Consiliului de Ordin – al Marelui Orient al Romaniei, Ill.ˇ.Fr.ˇ. Vlad Sauciuc – Mare Maestru al Marii Loji Nationale Mixte din Romania impreuna cu Ill.ˇ. Fr.ˇ. Oreste Teodorescu – Pro Mare Maestru al Marii Loji Nationale Mixte din Romania (M.L.N.M.R.).

Ceremonia a fost emotionanta, vibranta, puternic incarcata spiritual si emotional cuprinzand intreaga audienta.

Au fost aprobate noi amendamente la Constitutie, a fost aprobata descarcarea de gestiune si toate documentele, Patentele, Decretele Masonice elaborate in ultimul an.

A fost constituit Clubul Marilor Maestri de Onoare Fraternitatea Romaniei – alcatuit din Mari Maestri de Onoare din Franta, Spania, Republica Moldova, Grecia, Italia, Portugalia, Brazilia si alte Mari Loji din Romania, Marele Orient al Romaniei, Marea Loja Nationala Mixta din Romania, care se vor reuni trimestrial, pentru informari, consultari si colaborari comune, in slujba Umanitatii si a promovarii valorilor democratice liberale.

A fost aprobata constituirea Asociatiei Fraternitatea Juvenila a Romaniei, proiect propus de fratii din Venezuela si Chile. Acest proiect permite tinerilor de la 14 ani in sus, sa se asocieze in fraternitati, unde sunt cultivate relatii de buna prietenie, respect, moralitate, spiritualitate si perfectionare, pregatindu-i pentru viata.

A avut loc prezentarea Muzeului Masonic Roman, organizat de Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti, care a editat si un Catalog al Muzeului Masonic. Apoi a avut loc lansarea revistei Cuvant Masonic, noul numar, Anul V, Nr. 1, recenzie prezentata de Prof. Dr. Constantin Stoenescu, Prodecanul Facultatii de Filosofie din Bucuresti.

La aceste evenimente au participat personalitati din domenii diferite de activitate, de pe intreg cuprinsul tarii – peste 120 de persoane – au fost prezente, presa scrisa si audiovizuala.

In incheiere – Marea Loja Nationala a Romaniei – este un exemplu demn de urmat – alegeri democratice, de inalta tinuta, morale, demonstrand ca procesul democratic din Romania functioneaza, iar francmasoneria romana continua lucrarea masonica, ritualica, traditionala, spirituala si morala, mentinand flacara aprinsa, verticalitatea coloanelor fiind de nezdruncinat, astfel incat principiile fundamentale de Libertate, Egalitate si Fraternitate sa ramana la temelia Ordinului.

A urmat o agapa fraterna si unele decoruri masonice.

Cu alese sentimente,

Mare Secretar al Marii Loji Nationale a Romaniei,

Dr. Viorel Danacu
souljunk.fane
funk soul sensation

Post by souljunk.fane »

ba, eu sunt retardat cu masoneria si lojele si pula mea. am o intrebare din asta simpla si retardata, daca esti mason, esti ales pro mare maestru al harnelei cu dero, ce-ti iese? esti mason, ai reduceri la billa, iti vine mai repede comanda de la oriflame, ce se intampla? ce fac masonii, in afara de faptul ca conduc lumea. vreau asa ceva concret. "uite frate, m-au ales ieri mare patron la marea loja Borta Curului, mi-au dat o sanie moca, abia astept iarna". ce se intampla?
hanno

Post by hanno »

in seara asta e emisiunea?
domestos
dimineata verific forumu

Post by domestos »

da.la 22:00
Image
Kashim

Post by Kashim »

souljunk.fane wrote:ba, eu sunt retardat cu masoneria si lojele si p*** mea. am o intrebare din asta simpla si retardata, daca esti mason, esti ales pro mare maestru al harnelei cu dero, ce-ti iese? esti mason, ai reduceri la billa, iti vine mai repede comanda de la oriflame, ce se intampla? ce fac masonii, in afara de faptul ca conduc lumea. vreau asa ceva concret. "uite frate, m-au ales ieri mare patron la marea loja Borta Curului, mi-au dat o sanie moca, abia astept iarna". ce se intampla?
Primesti droguri si femei de la diavol.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
meta666
clitstomper

Post by meta666 »

o sa fie interesanta eminsiunea, astept sa o vad pe Youtube
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

o vezi pe http://antena2.ro/emisiuni/codul-lui-oreste in ziua urmatoare,adica maine ...
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

souljunk.fane wrote:ba, eu sunt retardat cu masoneria si lojele si p*** mea. am o intrebare din asta simpla si retardata, daca esti mason, esti ales pro mare maestru al harnelei cu dero, ce-ti iese? esti mason, ai reduceri la billa, iti vine mai repede comanda de la oriflame, ce se intampla? ce fac masonii, in afara de faptul ca conduc lumea. vreau asa ceva concret. "uite frate, m-au ales ieri mare patron la marea loja Borta Curului, mi-au dat o sanie moca, abia astept iarna". ce se intampla?
ai intrarea gratuita la silver church.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
meta666
clitstomper

Post by meta666 »

ai decizii din ce in ce mai importante in cacaturile pe care le fac, care-s alea doar ei stiu
Post Reply