Subcarpati
Re: Subcarpati
Doamne cum suna asta , mai ales de la 1:!5
Pacat ca nu e de pe cont oficial sa fie si calitate calumea
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- Frank Sin Arta
- spre 5000 de posturi, e ok
Mananc tocanita cu lingurita.
- Frank Sin Arta
Mananc tocanita cu lingurita.
download: http://subcarpati.com/culesedincartier/argatu/
momentan este o problema cu piesa nr. 3 (lipseste) - cred ca o sa refaca baietii arhiva si o sa o urce din nou mai tarziu.
momentan este o problema cu piesa nr. 3 (lipseste) - cred ca o sa refaca baietii arhiva si o sa o urce din nou mai tarziu.
pai...la alte genuri,pt ca nu e hip hop.E tare,dar nu e hip hop.Si,la urma,se fac confuzii intre genuri.
- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
chiar sunt curios ce-l califica ca neefind hip-hop? sample-urile din muzica populara, sau ce te deranjeaza? daca e asa hai sa bagam tot repul la alte genuri, si alea cu sample-uri din soul, blues sau funk, ca doar nu-s hip-hop, ce mama dracu, se face confuzie dupa. fii serios, boka.
-
blanitza albumul lui Argatu 

-
- Niciodata un nimeni
daca skizzo skills inca e la hip-hop ( ceea ce nu e ok,din punctul meu de vedere ),subcarpati ar trebui clar sa fie aici ...Boka wrote:pai...la alte genuri,pt ca nu e hip hop.E tare,dar nu e hip hop.Si,la urma,se fac confuzii intre genuri.
Viața e complexă și are multe aspecte.
da,clar,e valabil si pt altii...vb lu Ais,daca Flo-rida face rap,atunci Rakim ce mai face?...Sau,eventual,ar trebui impartit pe threaduri:Hip hop dela real si hip hop "evolutionist",corcit cu alte stiluri,cu floricele si alte gimmixuri.Culmea,din asta "evolutionist",astea sunt singurele 2 exemple care imi plac(mai putin ultima de la skizzo). 

- iustinescu
eu propun sa se deschida o sectiune cu muzica populara special pentru Bean!
si mai propun ca toti reparii preferati ai lui Boka de la promovare download sa fie mutati la "hip hop romanesc"
si mai propun ca toti reparii preferati ai lui Boka de la promovare download sa fie mutati la "hip hop romanesc"