DOC - Lucrare de control (2011)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Shade.
Shaman

Re: DOC - Lucrare de control (2011)

Post by Shade. »

@ Dan : pentru doi MC care scriu texte si se declara anti-sistem le pasa cam mult de imaginea lor.
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Dane, ar fi frumos daca ar si raspunde. E un fel de trend intre repari si nu numai sa nu raspunda la niciun mesaj, trimis de oriunde, in legatura cu orice. Si la pagina de facebook raku avea ceva de genu' "nu e o pagina prin care puteti interactiona cu artistul" sau asa ceva. Nu merita "pleava" sa interactioneze cu zeul raku, cum s-ar zice :roll:
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

e o atitudine foarte normala si sincera din partea lui si e printre putinii care "are curajul" s-o exprime.nu vrea sa faca small talk cu oameni pe care nu-i cunoaste si defapt cam NIMENI nu vrea, doar ca unii se forteaza din considerente de marketing. omul nu e dator nimanui cu nimic. a zis ca nu vrea sa faca poze cu nimeni si nu vrea sa se filmeze la concerte unde apare. a fost scris si pe afise, spune si pe albume. are un crez, ca e corect sau nu din punct de vedere publicitar nici nu conteaza, conteaza ca e pe fata.
Dani
Mitică

Post by Dani »

Mai mereu sunt de acord cu ceea ce scrii, dar aici tin sa te contrazic. Aceiasi oameni care au acel crez, se plang ca lumea nu mai cumpara albume, ca nu se fac bani din muzica. Cred ca e ceva cu recul, nu vrei sa fii vazut decat de publicul de la concerte, vei fi norocos daca acelasi public iti va cumpara albumul sau te va invita la alte concerte. Pe cand, daca lasi pe toata lumea sa te vada, sunt mult mai multe sanse sa iti faci ascultatori noi, automat si promovare etc. Si unde e acel "crez" cand ti-o arzi cu metode de promovare "pana nu se fac 1000 de albume cumparate nu mai scot nimic", un fel de amenintare ca tu ai o lege nescrisa foarte aiurea. Cum ar fi sa stergi totul de pe site-uri de socializare si sa nu te lasi filmat si pozat si nici piratat. Lumea evolueaza, degeaba vrei sa iesi la suprafata cu tehnici din trecut, vrei, nu vrei, trebuie sa evoluezi si tu cu ea. Bineinteles, asta daca nu te multumesti deja cu ce ai, dar daca ai face asta, nu te-ai plange ca nu ai concerte.
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

De acord cu dany.
Image
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

dany, eu ma refeream la raku nu la nimeni altu. nu l-am vazut pe raku sa se planga prea mult. a spus doar ca daca cei care-l asculta vor ca el sa mai continue sa cumpere albumele, ceea ce e foarte corect. cu marketingu lu nimeni altu nu-s nici deacord, dar din nou, nu e treaba mea
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

E aiurea sa te 'inchizi' in halu asta. Si da cretzule , nu toti o fac cu placere. Nu iti face placere sa porti discutii cu necunoscuti si sa faci poze cu toata lumea dupa concert , dar acei necunoscuti iti dau tie de mancare , intelegi ? La servici daca nu iti convine ce zice sefu , nu il bagi in seama si il ignori ? Te risti ? El 'iti aduce bani in casa' , deci fie ca iti place , fie ca nu , trebuie sa te conformezi mai mult sau mai putin. A mai fost o discutie pe un alt topic despre oamenii care dupa ce cunosc artistul , daca nu li se par lor ok , nu ii mai asculta muzica. Se poate foarte usor intampla asta in cazu multor aristi si atunci cine are de pierdut ?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Dani
Mitică

Post by Dani »

Inteleg, cretzule, stiu ca se vorbea si de NA mai sus si de aia i-am pus in aceeasi oala. Oricum ar fi, izolarea asta nu e buna pentru un artist.
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Iti permiti chestii de genu atunci cand ai 20 de milioane de oameni care te asculta si te cam doare la patina daca pierzi 1000 , dar cand deja tu ai 1000 de toti , tre sa pastrezi o anumite relatie cu ei , ca altfel ii pierzi si pe aia....
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
NskY
#

Post by NskY »

eu personal nu mai ascult raku, nici nu i-am cumparat albumele (decat zale) nici nu le am in format mp3... exista atata muzica buna, nu trebuie sa ma opresc la raku, va sugerez sa faceti si voi la fel. eu am mers totusi la 3 concerte raku in 2011, si pentru fiecare m-am deplasat aprox 100 de km pe banii mei, am platit si intrarea, si nu am plecat acasa incantat ca dupa alte concerte. am zis ca degeaba e mc bun, daca muzica pe care o face in ultima vreme nu e fix genul meu, si daca nu imi place nici atitudinea lui pe scena, nu are rost sa ma complic si sa ma fortez sa il ascult. asa ca am trecut peste dezamagirea mea personala si imi vad de ale mele. :)

ps. chiar eu ziceam pe alt topic ca nu ar trebui sa conteze cum e artistul ca om, ci muzica lui, asta in conditiile in care nu te afecteaza in mod direct acest lucru. ca sa justific clar ce nu mi-a placut la atitudinea lui raku, va spun ca nu m-am dus sa ma bag in seama cu el, nu i-am dat nici commenturi / mesaje pe net. a avut concert la deva, prin septembrie / octombrie / noiembrie 2011, nu retin data, am mers si eu la concert (caci eu asa sustin miscarea / artistii, nu cumparand albume mp3) toate bune si frumoase, a inceput omul sa cante.. la un moment dat asa foarte nervos a oprit piesa la jumate, si s-a luat de 2 oameni care erau cam in mijlocul salii, pe motiv ca, atentie, vorbeau intre ei, in timp ce el canta, lucru care e o lipsa de respect. raku le-a zis "iesiti afara amandoi!! ati venit sa urmariti concertul sau sa vorbiti intre voi?" moment in care eu am fost la modul "wtf?". ce puteau vorbi chiar asa? i-o fi zis unul altuia ca merge pana la baie, sau pana la bar sa mai ia bere in caz ca vrea si celalalt. sunt multe scenarii posibile pentru ce ar fi putut cei 2 discuta, poate i-a zis unul altuia "frate, asta ce canta acum e piesa mea preferata de la raku!!" si fix in momentul ala raku s-a laut de ei.. nici nu mai conteaza ce a fost si ce n-a fost, oamenii aia au platit totusi intrarea, si cat timp n-au strigat "muieeee" sau "huuuuaaaa" n-ar fi trebuit sa fie vreo problema. + ca e concert RAP frate, bei o bere, fumezi o tigara, nu stai pe scaun ca la teatru in plm...

deci da, m-a afectat in mod direct comportamentul lui de pe scena, se putea lua si de mine la fel de lejer, pentru ca nici eu n-am fost 100% atent la ce canta de la cap la coada... pentru ca mai mult de jumate din piesele lui noi, nu sunt genul meu. totusi, ii apreciez calitatile de mc, isi face treaba live fara sa aiba nevoie de dublaj...

astept sa fiu contrazis, daca am gresit cu ceva in ce am scris :D
rage
spre 5000 de posturi, e ok

Post by rage »

am asistat si eu la o faza dubioasa de genul asta la un concert raku si m-a lasat cu un gust foarte amar.

in perioada in care am filmat clipurile si le-am urcat pe net nu il luase paranoia asta cu opritul filmarilor la concerte, pentru ca in seara aia eram langa scena si o perioada a stat fix langa mine si ma vedea cum filmez si fac poze. la un moment dat ti se ia de "nu filma, nu face poze, nu vorbi, nu misca" si nu te mai duci, eu asa am facut - cu toate ca mi-ar fi placut sa il mai aud live, nu am mai fost la niciun concert raku tocmai datorita acesei atitudini.
NskY
#

Post by NskY »

aa, eu sunt de parere ca e foarte bine ca scriem chestiile astea aici, in felul asta poate citi si raku in caz ca e curios ce parere au oamenii ce merg(eau) la concerte. :)
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Sa mai zic de cum l-a amenintat cu bataia pe un tip care i-a criticat albumul "rezistenta" pe un blog?

si cum cenzureaza comentarii care nu-i convin?
Image
Kashim

Post by Kashim »

Da-o dracului de treaba... cum sa se ia de ei pt ca vorbeau? astia isi dau singuri in cap
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Frank Sin Arta

Post by Frank Sin Arta »

Megiddo wrote:Sa mai zic de cum l-a amenintat cu bataia pe un tip care i-a criticat albumul "rezistenta" pe un blog?

si cum cenzureaza comentarii care nu-i convin?
Please do.
Mananc tocanita cu lingurita.
Post Reply