URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

BOSE-One wrote:
BRUGNER_okocha wrote: pai este si partea 2-a...tocmai asta incercam sa spun...dar oamenii sunt prea preocupati cu analiza semantinca a propozitiilor mele. :)
BRUGNER_okocha wrote: Asta inseamna cu adevarat old-shool, nu cum zic unii "old-school" (si aici sa ma scuze vorbitorii infocatii de limba romana ca folosesc termeni americanesti) e muzica din zona anilor 95, Group Home, Jeru, Big L, etc. Cu vreo 20 de ani inainte incepuse. Scarbit...
Bogdane, intervin din nou.
Sa stii ca nimeni nu te ataca pe tine in mod voit - ideea era alta. Cel putin eu, in mod expres, am sustinut si sustin ideea ca limba romana trebuie vorbita corect, dar mai ales scrisa corect! Poti sa ramai in "feelingul" newyorkez si daca vorbesti in limba romana; altfel ce rost ar mai avea sa vorbim limba romana daca oricum suntem "wack"? Aminteste-ti de piesa ta, "Romani cu clasa" - eu o iubesc prea mult...

Poate ca sunt prins prea mult in treaba asta pentru ca in jurul meu ungurii tin la limba si "partea lor de tara" prea mult; atunci eu va-ntreb: noi de ce n-am face-o?
nu cred ca s-au intors multi romani din NY ca sa stea in Bucuresti...eu am facut-o, cred ca sunt mult mai patriot decat multi, insa terminologia originala este in engleza, vrem nu vrem noi asa e. Altfel ajungem ca francezii sa spunem "disc dur" in loc de HDD sau "demarer" in loc de start. Ma asteptam sa fii mult mai constructiv mai ales dupa ce bine am conlucrat in Oradea. M-am inselat iar, ca de multe ori de-a lungul mizerabilei mele "cariere"
snuffy
serios, sunt ok

Post by snuffy »

eu zic ca nu-si au rostu certurile asta, ca oricum nu este unitate in miscarea asta mica.
brugner face bine ceea ce face. speram sa se descurce si in continuare la fel de bine.
asa ca sa revenim sa vorbim despre emisiune, cum a fost si pana acuma.
incep eu:
cu toate ca r.a.c.l.a. nu mai e apreciat in ziua de azi cum era mai demult, totusi mai is persoane la care le place. si de aceea vreau sa intreb daca o sa difuzati clipul de la o lacrima pt pamant la emisiune, ca la tv nu cred ca e difuzat?
Assa`
fratele meu tu esti baiat

Post by Assa` »

"cu toate ca r.a.c.l.a. nu mai e apreciat in ziua de azi cum era mai demult, totusi mai is persoane la care le place"

:| :lol: :lol: :lol:

ba mie mi-e ciuda ca aici nu prindem atomicu ala nici emisiunea :cry: orikum...odata ji odata o sa vad si yo :roll:
"I wear my scars like the rings on a pimp"

Post by RapX »

Toate emisiunile sunt disponibile pentru download,vezi cu un topic mai jos.
Assa`
fratele meu tu esti baiat

Post by Assa` »

nu ji la calcu meu :lol: stai linijtit k stiam si de down nu era cazu sa faci pe desteptu :)
"I wear my scars like the rings on a pimp"

Post by dumbinos »

am vazut si eu emisiunea cu old schoolu... si ce sa zic, personal nu sunt mare fan old school... dpdv muzical&tehnic suna invechit, outdated... eu nu pot sa o ascult in mod regulat, poate doar din curiozitate .
mie imi place cel mai mult mid schoolu anilor 94~00, care "suna" la fel de bine/actual si azi, muzica cu care am crescut si care dupa parerea mea reprezinta apogeul acestui gen de muzica.
snuffy
serios, sunt ok

Post by snuffy »

cum potzi sa zici ca e mai fain hip-hopu de azi ca cel vechi ?

old school-ul va fi tot timpu mai fain ca cel nou, ca e altfel, e mai pur, pm, e mai fain.
si si de la artisti deobicei primul album e considerat classic, ca e inca pur si artistul, dupa aia se strica. putini sunt cei care se mentin.

si ce-i asa fain in asta nou? ca vorbeste despre bling bling, sau o da in comercial,sau ce, uimeste-ma, dar nu sa zici, eu ascult underground, ca stiu ca toata lumea asculta underground...

chiar si undergroundu vechi e mai fain ca cel nou.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

snuffy wrote:eu zic ca nu-si au rostu certurile asta, ca oricum nu este unitate in miscarea asta mica.
brugner face bine ceea ce face. speram sa se descurce si in continuare la fel de bine.
asa ca sa revenim sa vorbim despre emisiune, cum a fost si pana acuma.
incep eu:
cu toate ca r.a.c.l.a. nu mai e apreciat in ziua de azi cum era mai demult, totusi mai is persoane la care le place. si de aceea vreau sa intreb daca o sa difuzati clipul de la o lacrima pt pamant la emisiune, ca la tv nu cred ca e difuzat?
daca cineva imi pune clipul la dispozitie il dau cu cea mai mare placere
adapter
moderator astea

Post by adapter »

dumbinos
rapperu vostru preferat

Post by dumbinos »

cum potzi sa zici ca e mai fain hip-hopu de azi ca cel vechi ?

old school-ul va fi tot timpu mai fain ca cel nou, ca e altfel, e mai pur, pm, e mai fain.
si si de la artisti deobicei primul album e considerat classic, ca e inca pur si artistul, dupa aia se strica. putini sunt cei care se mentin.

si ce-i asa fain in asta nou? ca vorbeste despre bling bling, sau o da in comercial,sau ce, uimeste-ma, dar nu sa zici, eu ascult underground, ca stiu ca toata lumea asculta underground...

ai inteles gresit ceea ce am zis si faci confuzii, ba chiar cu faza cu bling blingu ai luat-o pe aratura rau de tot in ceea ce ma priveste... mai citeste odata ce am scris
alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

bai nu cred k e o idee buna sa dai clipu lu Racla...mai intai ar trebui sa vorbesti cu cei de la Racla...sa nu iasa ceva urat...poate asta nu e o varianta finala a clipului sau nu vor sa il dea la tv...sau nuj...ar trebui intai vorbit cu ei si p urma sa-l difuzezi...parerea mea nuj..
adapter
moderator astea

Post by adapter »

mie nu-mi place. e mult prea gay clipul(piesa e ok). 8)
sunrah
.

Post by sunrah »

snuffy wrote:cum potzi sa zici ca e mai fain hip-hopu de azi ca cel vechi ?

:caramizi:
you just never know when you're living in a golden age.
djdox
un domn / doamna

Post by djdox »

bogdane,ai intrat "in gura fanilor"...vezi cum e? :P :P adu-ti aminte ce ti-am spus, acum multttttt timp......dar pana nu esti tu pus 'in the line of fire' n-ai cum sa realizezi asta,-aviz amatorilor -poate acum o sa realizezi 'pe pielea ta ' ce inseamna, 'ba e tare ce faci,dar tot nu e bine,parca "ceva ' 'lipseste" heh....impaca-te cu ideea ca nu poti multumi niciodata toate 'gusturile" chiar daca sunt din aceeasi "sfera":P :P :P :P :P :P
si in alta ordine de idei...daca haterii nu au realizat ca pana la urma ....scopul celor 2 emisiuni este acelasi,pt voi cei care vreti sa vedeti mai mult h-h,sa facem asa cum stim fiecare sa promoveze h-h...imi pare sincer rau...iar 'basinismul" care imi este adjudecat este direct proportional cu infatuarea multora dintre cei care scriu pe forumuri si de care,sincer...m-am saturat,dar imi dau seama ca reprezinta un procent covarsitor din 'marea" miscare" hip-hop...ori daca asta e trend-ul...atunci,sa avem pardon.... :wink: :wink:
bogdane...ce voiam sa-ti spun si iti spun aici pe forum(pt ca noi vb oricum f mult vis a vis de ce cacat vrem sa facem si mai ales pt cine facem asta..) :P ...fa-ti treaba asa cum vrei sa o faci,nu mai apleca urechea in dreapa si-n stanga,invidia si frustrarea exista in toti cei care dintr-o data ti-au devenit prieteni.. :P :P esti brugner de la urban groove ,nu uita asta,eu sunt ala de la yo,emtivi...si culmea si mie mi-au aparut multi prieteni,peste noapte... :P :P :P :P :P :P e mult mai greu sa construiesti ceva intr-o lume in care fiecare crede ca a descoperit a 6-a roata la caruta si ,din pacate,si nu inteleg asta ,sincer..multora le este mult mai greu sa vada dincolo de aparente..vezi chestii de genul ca brugner nu are experienta ,etc...de inteles asta avand in vedere faptul ca cei care scriu asta se ascund in spatele unui pseudonim si avand tastatura si monitorul in fata...da..evident,sunt kings of the internet...of of...cat de mult imi place sa sodomizez niste regi ai tastaturii,dar culmea ei sunt mothafucka numai cu tastatura in fata...heh...bitch flicks....
si cu asta inchei...dox-brugner-yo-urban groove=HIP HOP...
numai bine...tuturor,si haterilor,evident...VA IUBIMMMMMM, urati-ne in continuare,inseamna ca reprezentam f mult pt voi.. :wink: :wink: 8) 8) 8) :wink:
I'm good . I know it. So.... FUCK YOU ,SHOW ME THE MONEY!
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

FOARTE adevarat! :wink:

...si noi (HHK) ne confruntam cu probleme asemanatoare... diversi distrusi care se cred buricul pamantului... dar ne vedem de ale noastre... :butch2: sustinand pe cei care merita cu adevarat!
Post Reply