Cu cealalta... mi-a zis omul sa nu va detaliez. Pe scurt, aia-i povestea.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
de acord si eu... prin urmare kno nu doar ca a spus aia, a trecut si la fapte http://cunninlynguists.bandcamp.com/ .. putem lua de aici orice album la calitate maxima.Suzy wrote:"Want to pay us something? Cool. Ain't got no money? Fuck it -- download it anyway!" - Kno
atitudinea asta ar trebui sa o adopte cat mai multi artisti.
foarte, foarte adevarat. Chiar asta discutam recent si 'gandeam' recent. multi 'artisti' nu acorda deloc atentie calitatii sunetului in general. atat la concerte, cat si la mixurile finale. e 2012, fratilor. nu e doar accesibil sa ai un sound bun (nu decent, decent doesn't cut it for me anymore), e NECESAR.Mallone wrote:tin sa marturisesc cu maxima franchete ca e absolut regretabil ce citesc aici ... pai dupa ce ca la noi concertele de rap si-asa sunt organizate in niste ghene de cluburi,cu o ghena de atmosfera ( deloc calda si adresata publicului,daca ma intrebi pe mine ) si nu in ultimul rand cu o ghena pestilentiala de sonorizare in cele mai multe cazuri,sa adopti asemenea atitudine ostila fata de o parte din mana aia de oameni care vine la tine la concerte ( aia prosti / destepti,nesimtiti / cu bun simt ),mi se pare sinucidere curata.
...
Din pacate,majoritatea artistilor din rapul romanesc n-au pus niciodata accent pe calitatea melodiilor. spre exemplu,am facut rost zilele astea de foarte multe albume reprezentative pentru rapul romanesc,ripuite direct de pe cd,la calitate de 320kbps ( o calitate la care nu se gasesc nicaieri pe internet ),si pot spune ca iti da un alt feeling sa asculti dupa blocuri,de cartier sau nicaieri nu-i ca acasa la maxima calitate,decat daca-l asculti ripuit de pe caseta la 128kbps ...
nu inteleg de ce artistii de rap nu pun la download albumele vechi la calitate maxima ( mp3 320kbps + WAV ),fiindca pe internet ORICUM circula niste mizerii de variante,care dezavantajeaza artistii ...
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."