URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

zosteru
adevarat sa mor de nu

Post by zosteru »

ohoh...Ce cuvinte dureroase dar adevarate!Din pacate asa se intampla dar shobolanii care uzeaza tastaturile vor fa faca pe "buricii pamantului"
Stiti de fapt ce fac acesti cacati: MUUUU....UUUU........IE!
:baioneta: :stanca:
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

djdox wrote:bogdane,ai intrat "in gura fanilor"...vezi cum e? :P :P adu-ti aminte ce ti-am spus, acum multttttt timp......dar pana nu esti tu pus 'in the line of fire' n-ai cum sa realizezi asta,-aviz amatorilor -poate acum o sa realizezi 'pe pielea ta ' ce inseamna, 'ba e tare ce faci,dar tot nu e bine,parca "ceva ' 'lipseste" heh....impaca-te cu ideea ca nu poti multumi niciodata toate 'gusturile" chiar daca sunt din aceeasi "sfera":P :P :P :P :P :P
si in alta ordine de idei...daca haterii nu au realizat ca pana la urma ....scopul celor 2 emisiuni este acelasi,pt voi cei care vreti sa vedeti mai mult h-h,sa facem asa cum stim fiecare sa promoveze h-h...imi pare sincer rau...iar 'basinismul" care imi este adjudecat este direct proportional cu infatuarea multora dintre cei care scriu pe forumuri si de care,sincer...m-am saturat,dar imi dau seama ca reprezinta un procent covarsitor din 'marea" miscare" hip-hop...ori daca asta e trend-ul...atunci,sa avem pardon.... :wink: :wink:
bogdane...ce voiam sa-ti spun si iti spun aici pe forum(pt ca noi vb oricum f mult vis a vis de ce cacat vrem sa facem si mai ales pt cine facem asta..) :P ...fa-ti treaba asa cum vrei sa o faci,nu mai apleca urechea in dreapa si-n stanga,invidia si frustrarea exista in toti cei care dintr-o data ti-au devenit prieteni.. :P :P esti brugner de la urban groove ,nu uita asta,eu sunt ala de la yo,emtivi...si culmea si mie mi-au aparut multi prieteni,peste noapte... :P :P :P :P :P :P e mult mai greu sa construiesti ceva intr-o lume in care fiecare crede ca a descoperit a 6-a roata la caruta si ,din pacate,si nu inteleg asta ,sincer..multora le este mult mai greu sa vada dincolo de aparente..vezi chestii de genul ca brugner nu are experienta ,etc...de inteles asta avand in vedere faptul ca cei care scriu asta se ascund in spatele unui pseudonim si avand tastatura si monitorul in fata...da..evident,sunt kings of the internet...of of...cat de mult imi place sa sodomizez niste regi ai tastaturii,dar culmea ei sunt mothafucka numai cu tastatura in fata...heh...bitch flicks....
si cu asta inchei...dox-brugner-yo-urban groove=HIP HOP...
numai bine...tuturor,si haterilor,evident...VA IUBIMMMMMM, urati-ne in continuare,inseamna ca reprezentam f mult pt voi.. :wink: :wink: 8) 8) 8) :wink:

fantastic, m-ai surprins in mod placut :lol:
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Editia 12 - premiera B-Boy

Mai exact, rubrica de b-boy isi va da drumul in unda de vinerea asta. Grigo este cel care prezinta. Pt inceput doar un episod pilot, dupa care vom incerca prin intermediul lui sa dam contur teoriei break-dance daca imi dati voie sa o numesc asa. Sper sa va placa. Acest lucru se va produce intr-o emisiune in care invitati vor fi K-Gula, Undoo, Confusion si Jojo (nu acea Jojo) :lol: , mai pe scurt K'n'Confusion...
Assa`
fratele meu tu esti baiat

Post by Assa` »

BRUGNER_okocha wrote:
djdox wrote:bogdane,ai intrat "in gura fanilor"...vezi cum e? :P :P adu-ti aminte ce ti-am spus, acum multttttt timp......dar pana nu esti tu pus 'in the line of fire' n-ai cum sa realizezi asta,-aviz amatorilor -poate acum o sa realizezi 'pe pielea ta ' ce inseamna, 'ba e tare ce faci,dar tot nu e bine,parca "ceva ' 'lipseste" heh....impaca-te cu ideea ca nu poti multumi niciodata toate 'gusturile" chiar daca sunt din aceeasi "sfera":P :P :P :P :P :P
si in alta ordine de idei...daca haterii nu au realizat ca pana la urma ....scopul celor 2 emisiuni este acelasi,pt voi cei care vreti sa vedeti mai mult h-h,sa facem asa cum stim fiecare sa promoveze h-h...imi pare sincer rau...iar 'basinismul" care imi este adjudecat este direct proportional cu infatuarea multora dintre cei care scriu pe forumuri si de care,sincer...m-am saturat,dar imi dau seama ca reprezinta un procent covarsitor din 'marea" miscare" hip-hop...ori daca asta e trend-ul...atunci,sa avem pardon.... :wink: :wink:
bogdane...ce voiam sa-ti spun si iti spun aici pe forum(pt ca noi vb oricum f mult vis a vis de ce cacat vrem sa facem si mai ales pt cine facem asta..) :P ...fa-ti treaba asa cum vrei sa o faci,nu mai apleca urechea in dreapa si-n stanga,invidia si frustrarea exista in toti cei care dintr-o data ti-au devenit prieteni.. :P :P esti brugner de la urban groove ,nu uita asta,eu sunt ala de la yo,emtivi...si culmea si mie mi-au aparut multi prieteni,peste noapte... :P :P :P :P :P :P e mult mai greu sa construiesti ceva intr-o lume in care fiecare crede ca a descoperit a 6-a roata la caruta si ,din pacate,si nu inteleg asta ,sincer..multora le este mult mai greu sa vada dincolo de aparente..vezi chestii de genul ca brugner nu are experienta ,etc...de inteles asta avand in vedere faptul ca cei care scriu asta se ascund in spatele unui pseudonim si avand tastatura si monitorul in fata...da..evident,sunt kings of the internet...of of...cat de mult imi place sa sodomizez niste regi ai tastaturii,dar culmea ei sunt mothafucka numai cu tastatura in fata...heh...bitch flicks....
si cu asta inchei...dox-brugner-yo-urban groove=HIP HOP...
numai bine...tuturor,si haterilor,evident...VA IUBIMMMMMM, urati-ne in continuare,inseamna ca reprezentam f mult pt voi.. :wink: :wink: 8) 8) 8) :wink:

fantastic, m-ai surprins in mod placut :lol:
:shock: jtiam yo.. 8)
"I wear my scars like the rings on a pimp"
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

Seems like whatever I do
Its not enough for you
I paid the cost and gave you my all
But you still want more
I'm still standing right here
But it seems so unfair
That I sacrifice and give you my life
But you still want more

:) ...
Image
sunrah
.

Post by sunrah »

BRUGNER_okocha wrote:Editia 12 - premiera B-Boy

Mai exact, rubrica de b-boy isi va da drumul in unda de vinerea asta. Grigo este cel care prezinta. Pt inceput doar un episod pilot, dupa care vom incerca prin intermediul lui sa dam contur teoriei break-dance daca imi dati voie sa o numesc asa. Sper sa va placa.
Formidabil! De cand astept asta! Grigo, sa nu-ti faci neamu' de rusine. :lol:
you just never know when you're living in a golden age.
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

Dau cu pace pt grigo. Arata-le ce te-am invatat :P
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

BRUGNER_okocha wrote:teoriei break-dance daca imi dati voie sa o numesc asa.
Bogdane s-a mai discutat despre chestia asta. Si sper sa o spuna si Grigo in emisiune, pentru ca pe mine si pe ceilalti care stiu ce inseama aceasta cultura ne deranjeaza. Nu e break-dance. E BBOYING. Breakdance e numele dat de mass-media in anii `70 -`80 cand a fost promovat in lumea intreaga, in mod eronat. E o teorie intreaga pe care o reflecta foarte bine in interviurile de pe documentarul "Freshest Kids", bboy`ii acelor vremuri. Insist daca se poate ca Grigo sa puna accent pe chestia asta in urmatoarele emisiuni daca vor mai fi, fiindca greseala pe care o faci tu o fac majoritatea. O sa vorbesc si eu cu el despre chestia asta. Mult respect Brugner ! si sper sa nu o iei in nume de rau.
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Breakdance, bboying.. same shit, different toilet. :) Bafta Grigo! :bow:
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

Partial iti dau si tie dreptate. Din respect (si din "knowledge"! ) pentru aceasta cultura, o numesti bboying si nu breakdance. Nu, stiu foarte bine ce zice Crazy Legs. Ei au fost atrasi la vremea aia de puterea banilor si a faimei, de mediatizarea care li se facea din ce in ce mai mult, si au fost prinsi in euforia creeata. Mass-media a transformat aceasta forma de arta intr-o industrie si a propulsat-o pe plan mondial sub numele de "breakdance". E un bun subiect ce poate fi usor dezvoltat in emisiune. E o problema de interes national, fiindca foarte putini practicanti, si nu numai, au habar de toate astea.
"It`s like a Bible ... eventually you have to go back to the original scripture"
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

whigguh wrote:
BRUGNER_okocha wrote:teoriei break-dance daca imi dati voie sa o numesc asa.
Bogdane s-a mai discutat despre chestia asta. Si sper sa o spuna si Grigo in emisiune, pentru ca pe mine si pe ceilalti care stiu ce inseama aceasta cultura ne deranjeaza. Nu e break-dance. E BBOYING. Breakdance e numele dat de mass-media in anii `70 -`80 cand a fost promovat in lumea intreaga, in mod eronat. E o teorie intreaga pe care o reflecta foarte bine in interviurile de pe documentarul "Freshest Kids", bboy`ii acelor vremuri. Insist daca se poate ca Grigo sa puna accent pe chestia asta in urmatoarele emisiuni daca vor mai fi, fiindca greseala pe care o faci tu o fac majoritatea. O sa vorbesc si eu cu el despre chestia asta. Mult respect Brugner ! si sper sa nu o iei in nume de rau.
Nu nu, e Ok, mi-am notat :lol:
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Maed1 wrote:ca sa nu mai zic ca nu-mi convine ca unii scriu Hiphop cu litera mica, gen: "hip-hop" sau "hiphop".....se scrie cu litera mare, pt ca e vb d o intreaga cultura, e vb d ceva distinct, ceva aparte.........dar imagineaza-ti c ar insemna sa atrag atentia d fiecare data asupra acestor greseli :!:
Cum adica hip-hop ar trebui sa fie scris cu litera mare? :? Unde ai citit asta?
menthoru
dimineata verific forumu

Post by menthoru »

Era data ca litera de lege acum ceva timp pe site-ul AGHH. Nu mi se pare asa o mare problema cu ce litera il scriu sau daca-i pun liniuta sau nu. Il scriu cum simt ca ma reprezinta, in fond asta e si ideea in spatele culturii HiP-hOp ... parerea mea.
Last edited by menthoru on Fri Jan 27, 2006 4:16 pm, edited 1 time in total.
Stas
Tactical Genius

Post by Stas »

depinde cum simtzi H-u` ( sau HH-u` eventual )
Dj HUMANkut
un domn / doamna

Post by Dj HUMANkut »

deviati de la subiect :D ....NO OFF TOPICS ! ! !
U.R.S.S 4Life !
(Underground Rap South Squad)
Post Reply