BUCURESTI SUMMERJAM07
Moderator: dan
- Bazooka Joe
- trendy guy
Pt ca au existat dubii cum ca n-ar fi adevarat cu mutatul festivalului..luati de-aici..:ESTE ADEVARAT!!si nu pt ca ar fi fost scumpa inkirierea amfiteatrului cum au zis unii, ci din cauza conditiilor meteorologice.Programul ramane acelasi, NU va fi eliminata nicio trupa..programul se va decala va tine toata nopatea....berea e la fel de ieftina, exista si bere la draft...IAR PT CEI CARE NU stiu sa ajunga ne intalnim la 5 la metrou la eroilor (iesirea dinspre Opera) alte nelamuriri????
muie copos
- Bazooka Joe
- trendy guy
fratilor voi chiar nu va dati seama ca e IMPOSIBIL ACUM sa va dea toate detaliile despre show.mihai nu e acasa.el ne-a dictat prin telefon ca sa va putem lamuri.chiar nu puteti sa fiti intelegatori macar in ultima clipa.
e problema voastra daca nu vreti sa veniti de la primele trupe,show`u incepe la 5.uitate pe programul vechi si fa niste aproximari si daca iti da cu virgula , incearca cu teorema llui Pitagora.si daca iti da cu rest , aplica regula de trei simpla.
asa ca nu mai fiti rai.ne vedem diseara la 5.
v-am pupat
e problema voastra daca nu vreti sa veniti de la primele trupe,show`u incepe la 5.uitate pe programul vechi si fa niste aproximari si daca iti da cu virgula , incearca cu teorema llui Pitagora.si daca iti da cu rest , aplica regula de trei simpla.
v-am pupat
esti penal

Sa va intalniti in fatza la floraria lui Georgel k aia e tare... e chiar pe coltz la metrou acolo... are florareasa aia o fata... iuuii ... deci la georgel... acolo ma intalnesc eu cu marz si cao cand mergem la facultate

ne vedem diseara... si totusi e mai bun programul asta... una e sa bei ziua si alta e sa bei noaptea...
Nu am nevoie de mistocareala ta ... si nici n-am cerut nu stiu ce detalii despre show .... Numai ca nu spusese nimeni o kestie simpla si care rezolva totul " show-ul se decaleaza cu 4 ore" ... si cu asta basta...Blu wrote:fratilor voi chiar nu va dati seama ca e IMPOSIBIL ACUM sa va dea toate detaliile despre show.mihai nu e acasa.el ne-a dictat prin telefon ca sa va putem lamuri.chiar nu puteti sa fiti intelegatori macar in ultima clipa.
v-am pupat
Si intr-adevar e treaba mea la ce trupe vin si la care nu !

- Bazooka Joe
- trendy guy
- strabunicutza
- Bandit Queen