BUCURESTI SUMMERJAM07

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Pt ca au existat dubii cum ca n-ar fi adevarat cu mutatul festivalului..luati de-aici..:ESTE ADEVARAT!!si nu pt ca ar fi fost scumpa inkirierea amfiteatrului cum au zis unii, ci din cauza conditiilor meteorologice.Programul ramane acelasi, NU va fi eliminata nicio trupa..programul se va decala va tine toata nopatea....berea e la fel de ieftina, exista si bere la draft...IAR PT CEI CARE NU stiu sa ajunga ne intalnim la 5 la metrou la eroilor (iesirea dinspre Opera) alte nelamuriri????
muie copos
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

la 4 jumate. nu la 5 :)
bizzy_b
un domn / doamna

Post by bizzy_b »

Deci se modifica tot programu sa inteleg ??

Nu puteti sa afisati noile ore de desfasurare va rog .... ca poate nu toata lumea vrea sa vina de la primele trupe....

10x !
dan
Pop

Post by dan »

pai cel mai probabil trupele vor presta in aceasi ordine... doar decalat cu 3-4 ore...

intreaba lumea daca poate veni imbracata oricum!?!?
cH
tanar

Post by cH »

sa nu se supere Dia (Koala) am mutat harta mai jos ;)))

Image

sper sa fie de folos... :mrgreen:
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Frateeeeee..... nu se skimba ordinea trupelor..doar SE DECALEAZA cu 4 ore tot programul..trupele sunt in aceeasi ordina.....si daca aveti kef sa veniti de la 4:30, oricum eu vin sa va iau d ela 5!! :evil:
muie copos
Blu
trendi fensi cul

Post by Blu »

fratilor voi chiar nu va dati seama ca e IMPOSIBIL ACUM sa va dea toate detaliile despre show.mihai nu e acasa.el ne-a dictat prin telefon ca sa va putem lamuri.chiar nu puteti sa fiti intelegatori macar in ultima clipa.
e problema voastra daca nu vreti sa veniti de la primele trupe,show`u incepe la 5.uitate pe programul vechi si fa niste aproximari si daca iti da cu virgula , incearca cu teorema llui Pitagora.si daca iti da cu rest , aplica regula de trei simpla.

asa ca nu mai fiti rai.ne vedem diseara la 5.
v-am pupat
esti penal
bizzy_b
un domn / doamna

Post by bizzy_b »

mihai.lazar wrote:Frateeeeee..... nu se skimba ordinea trupelor..doar SE DECALEAZA cu 4 ore tot programul..trupele sunt in aceeasi ordina..... :evil:
Ok multam , asta era ceea ce vroiam sa aud !
cH
tanar

Post by cH »

;))) am citit 3 pagini si deja ma doare capu` ;))) .. cate intrebari... bah numai sa nu veniti in boxeri ;))) ....

Sa va intalniti in fatza la floraria lui Georgel k aia e tare... e chiar pe coltz la metrou acolo... are florareasa aia o fata... iuuii ... deci la georgel... acolo ma intalnesc eu cu marz si cao cand mergem la facultate :))) "cand mergem" ... aaaa sa ii cumparati flori lui mihai :D

ne vedem diseara... si totusi e mai bun programul asta... una e sa bei ziua si alta e sa bei noaptea...
bizzy_b
un domn / doamna

Post by bizzy_b »

Blu wrote:fratilor voi chiar nu va dati seama ca e IMPOSIBIL ACUM sa va dea toate detaliile despre show.mihai nu e acasa.el ne-a dictat prin telefon ca sa va putem lamuri.chiar nu puteti sa fiti intelegatori macar in ultima clipa.
e problema voastra daca nu vreti sa veniti de la primele trupe,show`u incepe la 5.uitate pe programul vechi si fa niste aproximari si daca iti da cu virgula , incearca cu teorema llui Pitagora.si daca iti da cu rest , aplica regula de trei simpla.

asa ca nu mai fiti rai.ne vedem diseara la 5.
v-am pupat
Nu am nevoie de mistocareala ta ... si nici n-am cerut nu stiu ce detalii despre show .... Numai ca nu spusese nimeni o kestie simpla si care rezolva totul " show-ul se decaleaza cu 4 ore" ... si cu asta basta...

Si intr-adevar e treaba mea la ce trupe vin si la care nu !

:wink:
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Se vor gasi bilete la acelasi pret la intrare in club session. Deci nu e panica :D
muie copos
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

o intrebare.

s-a zis ca pe 1 septembrie iese o noua melodie RANS. se mai stie ceva ?
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Abonamente de 600 000 se mai gasesc oficial ?
Viața e complexă și are multe aspecte.
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

a mai zis mihai, da
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

omuletu' wrote:o intrebare.

s-a zis ca pe 1 septembrie iese o noua melodie RANS. se mai stie ceva ?
crezi ca si-au uitat versurile de la ploaie :lol: ? Doamne... vezi diseara ce si cum. [iar cred ca nu trebuia sa ma bag]
Post Reply