Mai exact, rubrica de b-boy isi va da drumul in unda de vinerea asta. Grigo este cel care prezinta. Pt inceput doar un episod pilot, dupa care vom incerca prin intermediul lui sa dam contur teoriei break-dance daca imi dati voie sa o numesc asa. Sper sa va placa.
Formidabil! De cand astept asta! Grigo, sa nu-ti faci neamu' de rusine.
well...deja am primit mesaje d-alea "mai putin civilizate"
zicea bine dox ce zicea
whigguh elementu e b-boyin` si dansu e breakdance ...cred..
pt tine,,,nu mai zic break....decat dc ma fortzeaza cineva
Mai exact, rubrica de b-boy isi va da drumul in unda de vinerea asta. Grigo este cel care prezinta. Pt inceput doar un episod pilot, dupa care vom incerca prin intermediul lui sa dam contur teoriei break-dance daca imi dati voie sa o numesc asa. Sper sa va placa.
Formidabil! De cand astept asta! Grigo, sa nu-ti faci neamu' de rusine.
well...deja am primit mesaje d-alea "mai putin civilizate"
zicea bine dox ce zicea
whigguh elementu e b-boyin` si dansu e breakdance ...cred..
pt tine,,,nu mai zic break....decat dc ma fortzeaza cineva
stai linistit ca e bine ceea ce faci, avem de lucrat mult la calitatea imaginii, si la sunet, pt ca din pacate se vede ca nu filmeaza omu Reinhard200. Insa totul se va imbunatati pe parcurs, dupa cum ai constatat criticile sunt constructive daca sunt spuse pe un ton civilizat si bland. Intre noi insa se gasesc foarte multi GURU urologi care considera ca stiu mult mai mult decat toti spectatorii de la un concert Hades, dar asta e, viata fara ei ar fi monotona!!!
referitor la emisiune,io`s mandra k editia cu ctc a fost filmata exact langa blocu` meu,la recreate.. si mi`a placut cum s vedea piata din balconashu ala in sfarsit incepe sa`mi placa zona in care stau!!
VeVe wrote:referitor la emisiune,io`s mandra k editia cu ctc a fost filmata exact langa blocu` meu,la recreate.. si mi`a placut cum s vedea piata din balconashu ala in sfarsit incepe sa`mi placa zona in care stau!!
pai ce are mah zona in care stai, e cel mai frumos cartier din lume, normal!!!
si ti se pare o problema? daca noi avem parteneriat cu baietii? Inseamna ca ne place si noua acolo. PLus ca e iarna, ca daca era numai dupa mine, numa afara frate, pe strada. Acolo se intampla totul, nu in studiouri!!!