asa e cand nu mai ai viata,incerci sa-i faci si pe altii sa si-o arda la fel...job,grija de copii,iar job,nasu-n carti,si din cand in cand mai asculti un album despre cat de complex suferi tu.Sau cat de tare e cand,o data pe saptamana,tu cu ceilalti corporatisti in lesa,va duceti in cluburi cu cod vestimentar sa "va detasati".Esti tru,bro!Astea mi le spune unu care n-a mai fost la un concert rap de cand era strabunica-sa fata mare si nu mai are absolut nimic in comun cu hip hopul.Nu mai vorbim de toale sau atitudine ca nu are rost.Hai sa nu mai fim pizde...si daca e vorba de citit,oricum,citesc mult prea mult pt cat sunt platit.Cercurile in care ma invart eu?:))))Cam ce stii tu despre ele?:))) Hai ca ma facusi curiosCreativeEgo wrote:Nu e vorba că-i retardată, dar e de pe vremea lui Ceaușescu, dacă nu chiar de pe vremea lui Dej duma asta. Când aveam 7-8 ani le ziceam asta cu găinile puștilor de la bloc. Da știu că nu te deranjează, că-n cercurile în care te-nvârți tu, un ”p**** mă-tii” e deja punch de Oscar.
MAI STAI ÎN p*** MEA ÎN CASĂ!!! Citește ceva, uită-te la un documentar măcar. Viața nu e mai true la bodegă decât e-n bibliotecă decât atunci când îți pui ochelari de cal și te limitezi la cercul tău strâmt. Ca Ombladon, Cheloo și fanii lor, ca să fiu on-topic. ”...știm, așa-i juma de țară”

ON:piesa e una dintre cele mai bune pe care le-am ascultat in ultimul deceniu in hh romanesc.
P.S:duma asta nu am mai auzit-o,bravo tie daca o stii de mai demult.