Ombladon - Indiferent (album nou)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Post Reply
Boka
"TaTy"

Re: Ombladon - Indiferent (album nou)

Post by Boka »

CreativeEgo wrote:Nu e vorba că-i retardată, dar e de pe vremea lui Ceaușescu, dacă nu chiar de pe vremea lui Dej duma asta. Când aveam 7-8 ani le ziceam asta cu găinile puștilor de la bloc. Da știu că nu te deranjează, că-n cercurile în care te-nvârți tu, un ”p**** mă-tii” e deja punch de Oscar.

MAI STAI ÎN p*** MEA ÎN CASĂ!!! Citește ceva, uită-te la un documentar măcar. Viața nu e mai true la bodegă decât e-n bibliotecă decât atunci când îți pui ochelari de cal și te limitezi la cercul tău strâmt. Ca Ombladon, Cheloo și fanii lor, ca să fiu on-topic. ”...știm, așa-i juma de țară”
asa e cand nu mai ai viata,incerci sa-i faci si pe altii sa si-o arda la fel...job,grija de copii,iar job,nasu-n carti,si din cand in cand mai asculti un album despre cat de complex suferi tu.Sau cat de tare e cand,o data pe saptamana,tu cu ceilalti corporatisti in lesa,va duceti in cluburi cu cod vestimentar sa "va detasati".Esti tru,bro!Astea mi le spune unu care n-a mai fost la un concert rap de cand era strabunica-sa fata mare si nu mai are absolut nimic in comun cu hip hopul.Nu mai vorbim de toale sau atitudine ca nu are rost.Hai sa nu mai fim pizde...si daca e vorba de citit,oricum,citesc mult prea mult pt cat sunt platit.Cercurile in care ma invart eu?:))))Cam ce stii tu despre ele?:))) Hai ca ma facusi curios :)
ON:piesa e una dintre cele mai bune pe care le-am ascultat in ultimul deceniu in hh romanesc.
P.S:duma asta nu am mai auzit-o,bravo tie daca o stii de mai demult.
Ionuţ
#pacifist#

Post by Ionuţ »

Azi am învățat că dacă nu port vestimentația și nu am atitudinea unui rapper nu pot asculta hip-hop. Prin 2003 erau vremuri frumoase!
Apropo, vezi că nici tu nu prea ai nimic în comun cu fenomenul: Jay-Z nu merge cu bicicleta la studio, să știi.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
Ghiumurluc
dimineata verific forumu

Post by Ghiumurluc »

piesa e una dintre cele mai bune pe care le-am ascultat in ultimul deceniu in hh romanesc.
coae, sper ca glumesti.

la Jay-Z vine studioul cu bicicleta, plm.
...un ștrudel și o armă
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

M-a citit Boka, ce să fac? :(

Nu știu Boka, eu nu ascult hip-hop ca să aflu cum sufăr, alea-s manelele. Și nici ca să mă simt șmecher, cu atitudine, alea-s tot manele. Și nici ca să am pe ce fundal sonor să sparg semințe și să beau buceagă cu băeții, ales-s... wait for it... manelele. În rest, treaba ta, crezi ce vrei despre viață, ca de obicei, nu e ca și cum are cineva vreo șansă să te scoată cu capul din fosa aia septică pe care o numești tu personalitate.

PS. I-auzi ce zice amicul tău Eyekon, parcă vorbește de tine de la 2:13 : https://www.youtube.com/watch?v=Lb4-JWSilFk
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

loooool :lol: deci tu ai o personalitate ideala si eu o fosa septica...dar stai...asta e doar parerea ta,boss!Si eu cred fix acelasi lucru despre tine si complexele tale de superioritate.
Si inca ceva:nu il baga pe EyeKon in discutia asta,ca esti pe dinafara.Nu stiu unde m-ai vazut pe mine cu buceaga si seminte si stand pe banii statului :lol: .Daca vrei sa vorbim despre politici si sisteme vezi ca nu esti pe topicu care trebuie.
in rest ce cacat sa ,mai zic,atat inteleg reparii de aici ca jay z nu merge cu bicla la studio...nici repu lu Ombladon nu e de nigari...negrule!
Dani
Mitică

Post by Dani »

Boka wrote:
CreativeEgo wrote:Nu e vorba că-i retardată, dar e de pe vremea lui Ceaușescu, dacă nu chiar de pe vremea lui Dej duma asta. Când aveam 7-8 ani le ziceam asta cu găinile puștilor de la bloc. Da știu că nu te deranjează, că-n cercurile în care te-nvârți tu, un ”p**** mă-tii” e deja punch de Oscar.

MAI STAI ÎN p*** MEA ÎN CASĂ!!! Citește ceva, uită-te la un documentar măcar. Viața nu e mai true la bodegă decât e-n bibliotecă decât atunci când îți pui ochelari de cal și te limitezi la cercul tău strâmt. Ca Ombladon, Cheloo și fanii lor, ca să fiu on-topic. ”...știm, așa-i juma de țară”
asa e cand nu mai ai viata,incerci sa-i faci si pe altii sa si-o arda la fel...job,grija de copii,iar job,nasu-n carti,si din cand in cand mai asculti un album despre cat de complex suferi tu.Sau cat de tare e cand,o data pe saptamana,tu cu ceilalti corporatisti in lesa,va duceti in cluburi cu cod vestimentar sa "va detasati".Esti tru,bro!
Boka, în România, dacă nu ești anteprenor, politician, ci doar unul care încearcă o combinație bună în viață, amestecându-se printre oamenii normali, să fii corporatist este cea mai profitabilă treabă, boss.
Lasă filmele alea americane și documentarele în care corporațiile fac rău planetei, trăiești în lumea asta, nu în aia ideală. Lumea în care un corporatist are de 6-7 ori mai mult decât ai tu în fiecare lună (și nu este o mândrie, e de căcat, dar asta e). Înainte să aruncați cu căcat așa, doar că se poartă și să o ardeți niște rebeli dintr-o garsonieră în care vă mănâncă gândacii și șobolanii, gândește-te că un corporatist reprezintă nivelul de deasupra ta, cel spre care tinzi și cel care își permite să facă lucruri pe care tu încă nu le poți face fiindcă te bați cu pumnul în piept, că moarte corporațiilor când ele-ți dau de mâncare.
Nu ești nici vreun artist și ăștia mor de foame p-aici, dar unii se descurcă. Sunt mai mic decât tine și realizez problemele astea. O vei face și tu când vei vedea că colțul blocului, un pet de bere și 2-3 oameni care-ți zic taty, nu e nivelul maximum de fericire și nici măcar de trai.
Lasa lumea să-și facă viața din ce în ce mai bună, că nu noi suntem ăia futuți la cap aici, ci tu.
Dar hai cu Ombladon și cu muzica lui grea și low cost. Fac ăia afară, în hip-hop, nu alte genuri, albume care costă milioane de dolari sau sute de mii bune și voi încă dați din coadă când unul zice beat low-cost ca și cum e ceva tare, grav, underground și ceva ce vă face diferiți.
Au apus vremurile alea, ascultătorul a evoluat, dar ca în toate domeniile, nu toți în același ritm.
ciuschi
dimineata verific forumu

Post by ciuschi »

viata de corporatist care nu merge la concerte e cacat.

viata reala e aia de hustler, gyeah.
Vallejo wrote:mai bine asc manele decat alta muzica romaneasca. pe bune

HiroHito
spre 5000 de posturi, e ok

Post by HiroHito »

E hipap, e hipap...ba imi place bucata
Of course ca mesajul e megaretardat dar ion cu vocea lui grava pe beat ma face sa uit asta
Kadhafi
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Kadhafi »

corporatistii imi sug pula
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

ala are ditai masina, a facut sute de mii de euro in intreaga cariera si spune: ma uit pe card am fonduri insuficiente. lol ca a stat in jeg, ca-si face dreptate cu briceagu'... ba voi nu vedeti ca-s mai fake decat dragonu cu iisus? :lol: :lol: :lol:
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

si propun sa schimbati numele sectiunii pe forum. in loc de hip hop romanesc, sa fie Ombladon. respect veteranii pe viata...
clnnn
dimineata verific forumu

Post by clnnn »

DOAMNE fereste ce idei au unii in plm. Boka, tu reprezinti perfect prostimea aflata in tara asta, jur. Esti efectiv rupt in cur de foame pe un salariu de cacat (tocmai din spusele tale), ti`o duci dintr-un camin intr-altul si`ti mai si permiti sa imprastii idei si conceptii proprii despre "corporatisti" care in viziunea ta sunt ochiu' dracului. Si deasupra de toate, "rasa" asta de oameni nici nu se mai pot numi acum ascultatori de hh? De ce? Ca nu impartasesc aceleasi gusturi ca si tine? Esti de`a dreptul dobitoc, si iti meriti titlul la fel cum iti meriti alea 10mil dupa cati ani de faculta ai facut. Poate daca nu erai un oltean prost care tine sa'si scoata in evidenta si in scris pe un forum perfectul simplu intr-un mod cat mai mandru de el, ti se deschideau alte orizonturi si ajungeai ceva mai decent si tu.

Cat despre piesa asta, e de`a dreptul jenanta, se simte parca si frustrarea faptului ca le`a trecut demult valul Parazitilor. In plm, o saptamana cand au eisit doua materiale in hh romanesc aflate fiecare la un pol opus. Maximilian si Ombladon. Nu;ti trebuie sa te uiti decat la astea doua ca sa observi o evolutie ce se afla atat la productie, mixaj, clip si asa mai departe. E drept, scoasa`n '98 piesa asta era smechera. Acum insa, doar primate gen Boka sau Khadafi pot avea revelatii pe ele. "piesa e una dintre cele mai bune pe care le-am ascultat in ultimul deceniu in hh romanesc" :lol:
alive
Asclepio
rapperu vostru preferat

Post by Asclepio »

Naspa, am crescut si nu mai mi se pare interesant :(
Nu un bou mitologic, ci un legendar zebu....
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

Sunt complet dezamagit de piesele astea 3 de pe noul album. Nu ma asteptam sa fie exceptionale dar nici atat de slabe. Am ascultat comparativ piesele vechi si acolo parca dadea mai bine, avea un flow mai bun, facea pauze mai mici intre masuri si ideile parca se conturau mai bine-alea putine cate erau 3-4. Daca mai scoate in 2017 un album ca piesa asta cu hiphopu romanesc risca sa scoata boka piese mai bune ca el...
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

e clar,forumu asta a atins nivelu maxim posibil de retard mental per post
...dar cum voi le stiti pe toate,de acum o sa fac si eu ca Oana si o sa va expun toate cacaturile,alta solutie nu imi lasati...sunt sigur ca lumea va fi nerabdatoare sa va cunoasca,geniilor...auzi,nivelul de deasupra mea...garsoniera in care ma mananca gandacii si sobolanii...pet de bere si seminte la scara cu unii care imi spun "taty"...o ardem ca niste rebeli...CORPORATIILE IMI DAU MIE DE MANCARE!!!!!
Hahaha,intre timp mai aparu un cretinoid,in care imi bag pula cu cea mai mare placere...ce camin ba boule,tu ai idee unde stau?Rupt in cur pe un salar de cacat...primata-i ma-ta ba retardatule!Nu ai nicio treaba cu hip hopu,pleaca-n pula mea de aici,vezi ca-ti fura baietii poseta.App de corporatii si cacat,recititi ce am scris si nu mai scoateti vorbe din context."corporatisti in lesa care ies o data pe saptamana in cluburi cu dress code sa se "destinda"" nu inseamna "corporatistii sunt ochiu drecului",numai o minte bolnava poate sa reproduca asa ceva...asa cum 20 de milioane nu sunt 10,asa cum apartamentu cu 2 camere proaspat renovat nu e garsoniera in care ma mananca gandacii si nici camin,asa cum Salitos sau Becks nu e Buceaga,asa cum prietenii tai din domeniul medical nici nu isi permit sa viseze sa ajunga unde sunt eu acum,profesional vorbind.
baaa,treziti-va in plm odata :lol: si,repet,mai luati o gura de aer ca sunteti prosti cu spume.
Vai,Shade,apreciez.
Post Reply