Connect-R
Re: Connect-R
connect-r, spre deosebire de majoritatea, si-a facut treaba LIVE. iar faptul ca a facut show, era inevitabil, doar vara nu dorm e hitul verii
nu ca ar fi foarte greu de cantat piesa asta, dar o face foarte bine. props to the nig...asta, man.
am ajuns la exasperare cu melodia asta. o ascult la orice colt de strada, incredibil asa ceva 

Puerto Rico poate.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
gluma este ca are pe tricou scris coca cola si el e tigan aka rom si cuba libre se face din rom si coca cola. n-are treaba puerto rico.
sau daca e vreun cocktail puerto rico cu acelasi incrediente, scuzele mele, dar ma indoiesc.
sau daca e vreun cocktail puerto rico cu acelasi incrediente, scuzele mele, dar ma indoiesc.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
acum m-am prins si eu, n-as fi stiu fara explicatieSuzy wrote:gluma este ca are pe tricou scris coca cola si el e tigan aka rom si cuba libre se face din rom si coca cola. n-are treaba puerto rico.

Puerto Rico ziceam ca ascultam piesele alea cu Alex Velea (piese fainute asa) si zicea in una din ele ceva cu Puerto Rico/puerto-rican

(mai era bineinteles si atacul ala de la parazitii..)
-
- funk soul sensation
hahahahahahhahahahahhahhahahhahahahahhaha