"si o ultima interventie,inainte de a pleca la filmarile clipului Haarpcord.VA ROG TOTI CEI CARE NU ASCULTATI MUZICA MEA, NU VA PLACE DE MINE SAU NU AVETI NICI O TREABA SA DATI UNLIKE ACESTEI PAGINI.sisu tudor face muzica reala cu oameni reali despre vieti reale,nu e jurat la xfactor si nici nu face pe baiatu rau ca sa va simtiti voi bagabonti."
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
ba g-money, cum e sa faci muzica de aproape 20 de ani si sa vina unu sa te ia la misto pe net? sisu nu l-a scos pe interval.. i-a lasat doar adresa pentru ca in cazul in care are ceva de spus e mai ok s-o faca live. pe net toti sunt tari, eu am mai zis asta la un moment dat... orice spui pe net ar trebui sa fii in stare sa spui si live.
sincer mi se rupe de cati ani face sisu muzica. Putea sa faca si de 35 ca Holograf (desi exagerezi enorm cu 20 de ani). Intrebarea mea este: cand s-a angajat sa faca muzica acum 20 de ani cum zici tu, a semnat cumva un acord ca nu are voie sa fie criticat (chiar si prea acid) de opinia publica? Opinie publica formata din cocalari, hipsteri sau puberi care nu au auzit de La Familia. Nu conteaza asta !!! Repet, desi chiar nu inteleg cum nu se intelege asa ceva: esti persoana publica iti asumi dreptul sa fi criticat !!! CHIT CA MERITI SAU NU. Daca era un artist adevarat tacea din gura. INCA il plac pe Sisu, jur ca si acum ii ascult muzica si mereu mi-a placut mai mult el din La Familia, pana sa devina Puya ce e acum. Dar asta nu inseamna ca ii dau dreptate cum s-a comportat acum. Atat mai am de zis despre asta:
Am senzatia ca acel cont "Sisu Tudor" de pe facebook nu este oficial ... In primul rand autorul care se pretinde a fi Sisu pe facebook e foarte analfabet si vorbeste numai baliverne ...
Sisu a declarat intr-un interviu ca el nu stie gramatica, dar asta nu conteaza pentru ca stie sa puna cuvintele cap la cap sa spuna lucruri marete. Pe bune. Nu mai stiu in ce interviu.
Cand nu posteaza el cred ca apare la final [pr sisu]
Sisu n-a invatat nimic din Iron Man 3? NU-TI DAI ADRESA DUSMANILOR!
g-money vezi ca in 2013 nu mai ai voie sa folosesti "retarded" pe forumuri sau in public. n-ai vazut ca si j cole si-a cerut scuze ca a zis "retarded"
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
ce bine ar fi daca i-ar ridica toti in slavi si le-ar spune lumea numai de bine. cred ca tuturor li s-a urat cu binele: fanilor pe de o parte pentru ca prea muti artisti le permit prea multe si unor anumiti artisti pe de alta parte pentru ca sunt obisnuiti numai cu laude si sar de cur in sus cand le spune unul "ba - melodia e de cacat".
si, ca sa fiu putin pe langa, astia care scot cd-uri fara timbru ar fi bine sa spuna mersi daca vand si doua bucati.
G-MONEY wrote:sincer mi se rupe de cati ani face sisu muzica. Putea sa faca si de 35 ca Holograf (desi exagerezi enorm cu 20 de ani)
1996-2014 aproape... exagerez enoooorm
rage, nu despre aia e vorba aici... reciteste commentul aluia "esti mare bagabont.. ti-ai pus ochelari". hai frate cu o parere relevanta despre muzica daca tot vrei sa fii smecher.
da, ala e intr-adevar un comentariu cretin, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-l scoti pe interval. din cate stiu sisu e foarte de treaba, nu stiu de ce se ia asa cu toti retardatii de pe net.