Kendrick Lamar vs. toata lumea
Moderators: .etalosed, greuceanu
Re: Kendrick Lamar vs. toata lumea
si daca toti astia nu vor publicitate de ce nu ii raspund lui kurupt? de ce ii raspund lui lamar? sau poate nu au coaie pentru kurupt
Sa fim realisti: Los n-o sa reuseasca niciodata sa se impuna in mainstream, degeaba incearca. Si Diddy pare mai interesat de French Montana, din pacate.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Vallejo cel mai baiat...eu zic sa-ti bagi cainele-n studio sa faca rap numai pt urechile tale.
eu zic sa incepi sa dai la buci poate asa mai slabesti
ce-mi place cum i-o da Meek lu' Cassidy
dar tot imi vine sa ma arunc de pe un bloc ca sa-mi salvez timpanele de modul in care tipa
In alta ordine de idei, Papoose a scos un diss care imi place doar ca-i directionat spre Big Sean.
Si in alta ordine de idei, kendrick e in turneu cu Kanye.

In alta ordine de idei, Papoose a scos un diss care imi place doar ca-i directionat spre Big Sean.
Si in alta ordine de idei, kendrick e in turneu cu Kanye.
daca ii dadeau vocea mai incet era OK dar asa....
Meek Mill - Ooh Kill Em. kendrick diss... response... ceva cu kendrick https://soundcloud.com/dreamchasersreco ... l-em-dirty
meek mill e pentru strada. kendrick pentru rapperi cu ghiozdane in spate
=))))cainele tau castrat da la buci mai des ca tine si tu-mi vorbesti mie de buci?Vallejo wrote:eu zic sa incepi sa dai la buci poate asa mai slabesti
p.s:meek mill asta are mici sclipiri de tehnica pe ici pe colo dar in rest seamana cu un wannabe dmx fara coaie...si pe beatu lu 50 e complet pe langa.Da e pt aia de strada care baga crack si cox,au bling blinguri,pistol si iq mai mic decat cainele din dotare.
deci meek mill face muzica pentru dmxBoka wrote:Da e pt aia de strada care baga crack si cox,au bling blinguri,pistol si iq mai mic decat cainele din dotare.
0 to 100 real quick
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin