Cedry2k - Sfinții Închisorilor [EP] (2014)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Post Reply
cyta
fratele meu tu esti baiat

Re: Cedry2k - Identitate (2012)

Post by cyta »

Image
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

schumy wrote:daca tot revine, poate revine ca pe alchimia veninului nu ca in carticica sefului de cuib
Albumul se cheamă Sfinții închisorilor. Ghici ce?
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

E clara treaba
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
hanno
spre 5000 de posturi, e ok

Post by hanno »

coperta e :shock:
cat despre album, sper doar sa nu fie ceva gen documentar, ca spre asta ma inspira titlul
in rest, nu ma intereseaza despre ce e, conteaza doar punerea in rime si flow-ul
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Tu ai asculta și versuri despre chirurgie maxilo-facială, orgasmul prin stimularea prostatei și legile arbitrajului industrial dacă-s puse în rime mișto și cad bine pe beat, huh?
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

E fan Cedry2k , i-ar suge si pula
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
hanno

Post by hanno »

Ego, prin nu conteaza subiectul inteleg ceva care se preteze la o abordare filozofica/poetica/literara.Nu stiu daca ce spui tu acolo se incadreaza la asta,dar daca cineva reuseste cu subiectele astea, e cu atat mai laudabil...cine stie? nu e exclus sa le fi dat idei unor mc'i la cat de lejer schimba subiectele :lol:..dar ca exemplu la ce ziceam, gandeste-te la subiectele religioase, atat in rap cat si in poezia marilor poeti, care te zdruncina, desi in sine ti se par ridicole ca idee...
Pilu, esti intarziat cu cel putin un an, m-ai prins acum cand mi s-a dus si ultima urma de avant pentru confruntari forumistice :(
Kadhafi

Post by Kadhafi »

probabil cel mai bun album de rap romanesc. astept
Kadhafi

Post by Kadhafi »

CreativeEgo wrote:Avortul este problemă serioasă, într-adevăr. Dar este o problemă 100% personală. Nu e treaba societății să intervină în viața nimănui. Și nici a repărilor.
societatea dicteaza personalitatii tale atat de independenta cum sa futa, unda sa o mai bage si ce gaura periferica sa linga. societatea ti-a educat pana si coiul, nu exista probleme personale, sunt probleme sociologice de masa creata de influenta liberala, curent artificial de gandire creat de o pseudointelectualitate aproape de putere in anglia regala de acum 2 secole.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Viața e complexă și are multe aspecte.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Viața e complexă și are multe aspecte.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Kadhafi wrote:
CreativeEgo wrote:Avortul este problemă serioasă, într-adevăr. Dar este o problemă 100% personală. Nu e treaba societății să intervină în viața nimănui. Și nici a repărilor.
societatea dicteaza personalitatii tale atat de independenta cum sa futa, unda sa o mai bage si ce gaura periferica sa linga. societatea ti-a educat pana si coiul, nu exista probleme personale, sunt probleme sociologice de masa creata de influenta liberala, curent artificial de gandire creat de o pseudointelectualitate aproape de putere in anglia regala de acum 2 secole.
Marș. Alege ideologia care-ți convine, mută-te în peșteri și lasă omenirea modernă, liberală (câh!) și pseudointelectuală (ăsta-i un cuvânt pe care-l folosești pentru că ți-e scârbă să zici „seculară”, nu?), să-și facă regulile noi în timp ce ne căcăm cu poftă pe regulile tale antice și pe clișeele tale de la Radio Vocea Rusiei. Cum ziceam, marș!
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

@Ego

Cred ca Kadhafi se referea intr-un mod neargumentativ la faptul ca scoala in primii ani te invata definitiile generale si regulile pe care o societate le are si trebuie sa le urmezi. "Ala nu e boooboo ala e copac" si chestia aia e copac pentru ca exista o conventie ca ala e un copac. Cat despre partea cu sexualitatea intr-adevar societatea sugereaza maselor ce este sau nu permis spre exemplu anglia victoriana unde pt femei se considera ca nu e ok sa aiba orgasm, Josef Breuer aducea femei in fata lui Freud si lui Piaget(cand astia erau studenti) si le masturba ca sa demonstreze prin experiment ca femeile pot avea orgasm clitoridian. Societatea dicteaza printr-o serie de norme ce este ok si ce nu. Daca nu era asa astazi nu aveam milioane de prosti in biserici. Sigur ca in cele din urma omul se autoguverneaza si decide ce este ok pentru el dar trecerea de la restrictie si intunecare la libertate si lumina e incurajat sau descurajat de societate. In tarile nordice e considerat ok de societate ca nu exista barbosi in cer si ca noi avem stramosi comuni cu maimuta in schimb in Romania societatea te indemna agresiv sa crezi ca e unu in nori de te judeca. Ministrii decid curricula scoala iar cultura si tipul acesteia decide ce este si nu ok pana la un punct.

On Topic: Cand am vazut afisul am crezut ca a facut Dino sau cineva ceva in photoshop nici acum nu pot sa cred ca o sa apara un album despre legionari si gafencu.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Am înțeles ce vrea să zică. Atâta doar că el are impresia că regulile societale valabile pe undeva prin peninsula Arabică acum vreo 2000+ de ani sunt mai bune pentru umanitate decât regulile pe care încearcă să și le lămurească societatea modernă, indiferent că vorbim de moralitate, sexualitate sau politică. Că-n fond, de ce am evolua, ca specie, dacă el și alți extremiști de aceeași teapă sunt convinși că dețin adevărul imuabil despre umanitate?
Kadhafi

Post by Kadhafi »

Nu an evolyat decat tehnologic, in rest omul midern e mai putin intelept ca oricand. Liberalismul nu e o evolutie naturala e distrugerea monarhiei feodale si a celor 3 clase sociale antice pentru a crea o a4a a specularii capitaliste fara limite. Asta e adevaratul motor al falsului progresism. In rest homisexuali, feminismul, taxa carbon, marxismul care a redefinit prost notiunea de popor, si toate cele, pe planuri extrem de diverse, sunt doar uneltele marelui capital. Intr o lume evoluata si progresista lasa sa moare 2 continente jumate de foame din motive pur speculative. Pentru ca ne jucam sa crestem inflatia si preturile artificial? Intr o lume progresista am fi avut 2 razboaie mindiale (fiind in pragul celui de al3lea) iara din motive pur ecinomice
Post Reply