Bucuresti Summer Jam 2006
Moderator: dan
- 
				Daniel-San
 - Splashinator

Am aflat... il cheama Adam Viorel, Adam e numele de familie... dar Adam il striga toti apropiatii, pana si frac'su.HipHopKulture wrote:Eu de Adam il stiu, si pe Piele numai asa l-am auzit spunandu-i...Maed1 wrote:HHK, cine-i Adam? Deceneu ? eu stiam ca-l keama Viorel"Adam, a fost primul creator de hardcore..."
gata, am rezolvat dilema!
- Bazooka Joe
 - trendy guy

- Bazooka Joe
 - trendy guy

- 
				brain killer
 - rapperu vostru preferat

- 
				gaia_child
 - tanar

si totusi.....nu e b.52 destul de micut pentru asemenea concerte ? adica, in primul rand revin deceneu si piele ! deci, motiv perfect pentru MULTI ( dupa parerea mea) sa vina la concert...apoi, sunt foarte multe trupe...pentru care se asteapta un numar mare de public... 300 de bilete mi se par putintele , adica nu stiu.. 
  sau ma astept eu la prea mult de la acest eveniment (nu referitor la concerte, ci la numarul persoanelor prezente) ?.. 

" Definesc viata : un drum sangeros catre moarte,
Pavat cu beton ,tentatii,gloante si sperante desarte..."

Pavat cu beton ,tentatii,gloante si sperante desarte..."
- Bazooka Joe
 - trendy guy

- Bazooka Joe
 - trendy guy

REZERVARI BILETE PT. CEI DIN PROVINCIE:
La adresa [email protected] unde trebuie mentionati tipul de bilet dorit (pe 1 noapte sau 2), numele complet si un numar de contact. Ulterior vi se va comunica modul in care le puteti achita si intra in posesia lor in ziua evenimentului cand ajungeti in Bucuresti.

La adresa [email protected] unde trebuie mentionati tipul de bilet dorit (pe 1 noapte sau 2), numele complet si un numar de contact. Ulterior vi se va comunica modul in care le puteti achita si intra in posesia lor in ziua evenimentului cand ajungeti in Bucuresti.
muie copos