Marijuana wrote:Pacat k verita c cantat doar 5mel da ma bucur k au fost noi Super tare!
care au fost 6 melodii....
aproape_om wrote:
a fost ok seara....pacat ca mi s-a facut frig, de fapt fffffff frig
care frig?!?! cum sa fie frig!??! era foarte bine
later edit: au fost 6... le-am numarat... daca as avea un pic timp ti le-as si zice... sau mai bine zis ti-as pune un mic sample din fiecare piesa cantata ieri, luate din alte concerte...
Last edited by dan on Fri Sep 01, 2006 5:28 pm, edited 1 time in total.
prea tare negativele care au fost aseara l;a verita ....mai ales ala cu vocea aia de fata ... exact cum imi place mie ... abia astept albumu ..va rupe
xan yan, mi se pare ca au fost 7 ..sau 6 ... din care numai una o stiam ..paia ultima ...si un pik din aia cu "aici sunt eu" ... in rest nu le stiam ...
Dia wrote:Mie mi-au placut si Snails...si cateva piese ale celor de la Pistol cu Capse... LOST au fost criminali...criminali la propriu ... !
Am ajuns in timpul concertului Nimeni Altu, a rupt omu....ce power are...foarte tare a fost ! KST imi plac din ce in ce mai mult ...sunt fana pentru Verita a meritat asteptarea in frig de-a lungul celor 4 concerte rock dinaintea lor ! Super atmosfera ! Imi pare rau ca n-am prins KaTaNa .