ce se intampla de ca unu dintre concurentii la runda 4 nu se prezinta....sau chiar 2?....serios acuma.....sau nu v-ati gandit?.....sunt eu prea pesimist?
daca doamne fereste nu se prezinta nimeni se vor gasi p'acolo doritori...vezi marco,dazzo,jazza si ei imi vin in minte doar pt ca ii cunosc...altfel...daca nu se prezinta nimeni, nimeni, nimeni... se vor face doua bilete goale...se vor extrage normal pt finala si cei care vor pica cu biletele goale vor castiga runda... e simplu...dar nu cred ca se va ajunge la asa ceva.
rapthor wrote:..se zvonejte ca finala va fi boicotata..de 3 mc...care..nu se vor prezenta...deci au mai ramas 3 in cursa...e grava situatia... ..daca e reala...
da...si se mai zvoneste ca lui catanga i-a mai crescut un coi...care culmea... si vorbeste!!! si se mai zvoneste ca are wildcard si va da battle asta-seara!
mai terminati draq cu prostiile...si fiti acolo!
rapthor wrote:..se zvonejte ca finala va fi boicotata..de 3 mc...care..nu se vor prezenta...deci au mai ramas 3 in cursa...e grava situatia... ..daca e reala...
si daca va fi asa, noi ne vom pisha pe ei. asta clar.
am vazut articol in compact ... nu m-am putut abtine sa nu izbucnesc in ras cand am vazut poza ce insotea articolul. celebra poza in care apar arssura si aaf privind duios catre concurenti. sunt draguti ei 2 asa unu langa altul privind duios.
loyal2thek wrote:e posibil....de ce nu?....da lasati rundele asa cum au fost pan-acum sau recurgeti la "prescurtari" ca sa se ajunga mai repede in finala?
nu recurgem la prescurtari..vom incepe la ora 21.00 cu runda a4-a ca sa fim in timp si cu finala