BATTLE OFF DA DOME 3 / FINALA

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Post Reply
loyal2thek

Post by loyal2thek »

ce se intampla de ca unu dintre concurentii la runda 4 nu se prezinta....sau chiar 2?....serios acuma.....sau nu v-ati gandit?.....sunt eu prea pesimist?
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU
Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)

Post by Laurentiu-San »

daca doamne fereste nu se prezinta nimeni se vor gasi p'acolo doritori...vezi marco,dazzo,jazza si ei imi vin in minte doar pt ca ii cunosc...altfel...daca nu se prezinta nimeni, nimeni, nimeni... se vor face doua bilete goale...se vor extrage normal pt finala si cei care vor pica cu biletele goale vor castiga runda... e simplu...dar nu cred ca se va ajunge la asa ceva.
rapthor
un domn / doamna

Post by rapthor »

..se zvonejte ca finala va fi boicotata..de 3 mc...care..nu se vor prezenta...deci au mai ramas 3 in cursa...e grava situatia... :shock: ..daca e reala...
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

rapthor wrote:..se zvonejte ca finala va fi boicotata..de 3 mc...care..nu se vor prezenta...deci au mai ramas 3 in cursa...e grava situatia... :shock: ..daca e reala...
da...si se mai zvoneste ca lui catanga i-a mai crescut un coi...care culmea... si vorbeste!!! si se mai zvoneste ca are wildcard si va da battle asta-seara!
mai terminati draq cu prostiile...si fiti acolo!
Image
Image
happyBABE
Sunshine

Post by happyBABE »

partiiiiii diseara.rascoliti aiurea cacatu.finala o sa rupa.
there is a mad girl in town
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

rapthor wrote:..se zvonejte ca finala va fi boicotata..de 3 mc...care..nu se vor prezenta...deci au mai ramas 3 in cursa...e grava situatia... :shock: ..daca e reala...
si daca va fi asa, noi ne vom pisha pe ei. asta clar.

am vazut articol in compact ... nu m-am putut abtine sa nu izbucnesc in ras cand am vazut poza ce insotea articolul. celebra poza in care apar arssura si aaf privind duios catre concurenti. sunt draguti ei 2 asa unu langa altul privind duios.
:oops:
99.9%
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

muie copos
loyal2thek

Post by loyal2thek »

......scena clubului B-52 va fi transformata, la propriu si la figurat, intr-un ring.....

Era un citat din compact....chiar si la propriu? :D
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

loyal2thek wrote:......scena clubului B-52 va fi transformata, la propriu si la figurat, intr-un ring.....

Era un citat din compact....chiar si la propriu? :D
:D surprize surprize

ps: 5 inscrisi pana acum la runda 4 ... poate totusi se completeaza toate cele 8 locuri
muie copos
loyal2thek

Post by loyal2thek »

e posibil....de ce nu?....da lasati rundele asa cum au fost pan-acum sau recurgeti la "prescurtari" ca sa se ajunga mai repede in finala?
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

loyal2thek wrote:e posibil....de ce nu?....da lasati rundele asa cum au fost pan-acum sau recurgeti la "prescurtari" ca sa se ajunga mai repede in finala?
nu recurgem la prescurtari..vom incepe la ora 21.00 cu runda a4-a ca sa fim in timp si cu finala
muie copos
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU
Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)

Post by Laurentiu-San »

Bai astia de pe forum ... care veniti diseara? ca asa la postat se inghesuie toti...
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

eu.
alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

eu, dar nu o sa te bag in seama.
aforic
fratele meu tu esti baiat

Post by aforic »

caterinca