ce se tot caca lumea pe ea aici de zor.cine zice ca nu a ascultat eminem atunci cand a aparut si nu i-a placut sau ca nu l-a amuzat,inseamna ca e un ipocrit.
a avut flavour la inceput pentru ca era fresh.era amuzant,un pic imbecil si revoltat.target-ul a fost atins. mi-a placut f mult sa ii ascult povestile sale cand era batut de colegi mai mari,cum o uraste pe masa sau o omoara pe kim.eram si eu mica(eram in target).
cu timpul gusturile s-au rafinat si nu am mai ascultat.nu mai imi spune nimic.e redundant acum in 2007 si asa ceva nu se accepta in muzica.evolutie cam mica in ceea ce il priveste.
ce se tot caca lumea pe ea aici de zor.cine zice ca nu a ascultat eminem atunci cand a aparut si nu i-a placut sau ca nu l-a amuzat,inseamna ca e un ipocrit
absolut nici unul nu a mentionat asa ceva, ca nu l-a ascultat sau ca nu era bun la inceput. de ce tot bateti apropouri in gol?
pana la urma topicul asta e strict despre King Mathers (mixtape sau ce o fi), de ce se vorbeste de Eminem ca fenomen?
daca tot e asa bun si-l laudati ma intreb catzi dintre noi au downloadat treaba asta, si catzi dintre cei care au downloadat chiar se asteptau la ceva bun. o ardeti toti in nostalgie, nu vedeti?....in prezent e.... (ca sa nu mai zic in cuvinte)
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
doar imi place hip-hop, in masura in care imi stimuleaza cerebelu
Hiphopu stimulează cerebelul? Vai, cred că ai greşit, cum face? Ce îţi stimulează creierul? În cel mai rău caz trebuie să fii atent la versuri, dar asta doar la o melodie din o sută.
asta ar insemna sa fiu un om cu prejudecati, cu o gandire subiectiva
Omul e subiectiv orice ar fi, e în natura lui, de aia unii ascultă rock, alţii rap şi alţii câte un pic din toate. Şi-n plus prejudecată=/=subiectivitate. Never ever. Eminem şi-a avut perioada de glorie, a scos şi multe mizerii. Mai bine să nu mai scoată. N-am să uit cum a plecat de la MTV VMA cu 'nşpe premii pentru Without me şi n-am să-i uit nici primul album.
eu cred ca nu ai inteles... "a stimula cerebelul" este a figure of speach... ca tu ai luat mot-a-mot e treaba ta. Pana la urma fiecare apreciaza in felul sau acest gen...
prea transformati cacatu asta intr-o stiinta, prea multe flame'uri pentru niste fleacuri, prea multi cunoscatori.... prea putini ascultatori