FuoanKy wrote:illegal baga inainte sau dupa la after ?
Ghismo o sa cante de la bar ?
Cd-urile sunt cu timbre astea ?
probabil o sa beg si inainte si dupa.
ghismo o sa vedeti voi
iar cd-urile logic cu timbru .. nu am anuntat ca e material oficial ? doar sa nu ne faca orda vreo surpriza pe "final de sezon" )
86BPM wrote:Ba... io la 10 ies de la munca...pe la 10:30 as fi in Suburbia... sunt shanse sa mai gasesc pe cineva cu un cd p-acolo ?
personal cred ca nu va fi niciun fel de problema ... ma repet la veritasaga (prima si probabil ultima data cand s-au inchis usile la un concert rap - exceptand battle-ul ) a fost ceva aparte ... 50% din cei de acolo nu au mai fost si cred ca nici nu vor mai veni decat poate la vreo lansare a albumului no. 3 veritasaga ).
deci nu va fi nicio panica cu ora 22.30
cd-uri sunt destule oricum
Ma e bine , deci apar si io sa iau cdu ... am un program de tot cacatu vineri ... f aiurea... daca ma simt in stare sa stau la concert , stau ...daca nu, am luat cdu si am plecat ... oricum vin ca e big event. Eu as mai vrea daca se poate .... da aici e chiar greu...sa mai existe primul volum sa-l pot cumpara . Deci Kombat , fa-mi si mie un pachet cu astea, daca poti : HRPC 1 si 2 + Hanorac XL Negru d-asta Hades gie rep... senchiu ! Ma mai gandesc , poate imi mai vin in minte materiale care m-au atras , astea raman sigur.
86BPM wrote:Ma e bine , deci apar si io sa iau cdu ... am un program de tot cacatu vineri ... f aiurea... daca ma simt in stare sa stau la concert , stau ...daca nu, am luat cdu si am plecat ... oricum vin ca e big event. Eu as mai vrea daca se poate .... da aici e chiar greu...sa mai existe primul volum sa-l pot cumpara . Deci Kombat , fa-mi si mie un pachet cu astea, daca poti : HRPC 1 si 2 + Hanorac XL Negru d-asta Hades gie rep... senchiu ! Ma mai gandesc , poate imi mai vin in minte materiale care m-au atras , astea raman sigur.
HRPC 1 mai exista..dar doar doua cd-uri ... o sa ii zicem lu caine sa le bage sub tejghea )
hanorace nu mai sunt de un an..dar vor fi,cat de curand