Black_Sheep wrote:) p sa incerc ...sper sa am cu cine si sa vin ...k asemenea evenimente nu tre ratate !
merg doi din sebes. turda e la 1 ora jumate de sebes. deci ai cu cine sa mergi numai sa vrei

o sa fiu PREZENT eiauc
Moderators: .etalosed, greuceanu
eu am vz showul lui la Sziget acum 2 ani. Canta 6-7 piese Gang Starr, interpretate live de mini-orchestra lui de jazz, cu care vine. PLus cele mai celebre cantece pe Jazz Matazz-uri, printre care Watch what ya sayin, Lifesaver, Transit Ride, etc. Am ramas fara cuvinte dupa showul de atunci.bLuEsHiFt wrote:da, cica are voie sa cante piese gangstarr si cica va canta piese gangstarr.
oricum primele doua jazzmatazz-uri sunt tari; as vrea sa cante si cate ceva de pe acolo; gen "Lifesaver".
Gossip suna bine; nu am fost niciodata acolo da' sper sa fie mai spatios decat Suburbia.
In deschidere : RAN/S + CenzuraH (m-am speriat ca sunt contestat si am zis sa vina si Ran/s, sa nu fiu singur):lol: . Asta pentru cei pasionati de deschidere. Gen, vine Rakim, "cine e in deschidere?" "X", "Ah nu, nu pot sa vin". Putea sa fie si Keo in deschidere, veneam dupaSun|Rah wrote:FooTrecords, yo! MTV and Urban Groove proudly presents:
25 Mai 2008
Guru of Gangstarr la Bucuresti
In deschidere : Brugner + CenzuraH + Dj Dox + Guests (in one show)
Locatia va fi afisata in curand...
Bilet 40 Ron (pana la 1 mai),
45 Ron (dupa 1 mai).
* datorita locatiei numarul de bilete va fi limitatat la 700.
* pentru bilete si detalii: 0721 519 037 / 0723 597 530,
0766 677 506 / 0766 683 626.
sper s-o arda asa si la noi. vreau sa vad si eu tru hip-hop legendBRUGNER_okocha wrote:eu am vz showul lui la Sziget acum 2 ani. Canta 6-7 piese Gang Starr, interpretate live de mini-orchestra lui de jazz, cu care vine. PLus cele mai celebre cantece pe Jazz Matazz-uri, printre care Watch what ya sayin, Lifesaver, Transit Ride, etc. Am ramas fara cuvinte dupa showul de atunci.bLuEsHiFt wrote:da, cica are voie sa cante piese gangstarr si cica va canta piese gangstarr.
oricum primele doua jazzmatazz-uri sunt tari; as vrea sa cante si cate ceva de pe acolo; gen "Lifesaver".
Gossip suna bine; nu am fost niciodata acolo da' sper sa fie mai spatios decat Suburbia.
gyeahBRUGNER_okocha wrote: Putea sa fie si Keo in deschidere, veneam dupa
asa o arde sigur. E o adevarata legenda rep.bLuEsHiFt wrote:sper s-o arda asa si la noi. vreau sa vad si eu tru hip-hop legendBRUGNER_okocha wrote:eu am vz showul lui la Sziget acum 2 ani. Canta 6-7 piese Gang Starr, interpretate live de mini-orchestra lui de jazz, cu care vine. PLus cele mai celebre cantece pe Jazz Matazz-uri, printre care Watch what ya sayin, Lifesaver, Transit Ride, etc. Am ramas fara cuvinte dupa showul de atunci.bLuEsHiFt wrote:da, cica are voie sa cante piese gangstarr si cica va canta piese gangstarr.
Noroc cu emisiunile astea sa mai prind si eu cu Dox vreun concert, cred ca isi da si el seamameggadon wrote:gyeahBRUGNER_okocha wrote: Putea sa fie si Keo in deschidere, veneam dupa