[compilatie]Rezistenta la Apus[DOWNLOAD]
- mithrill
- fratele meu tu esti baiat
Luka wrote:
PS.Imi pare un pic rau ca din 14 trackuri parca,niciuna nu e m... d.O piesa pe care sa poa o fata sa dea din popou la un concert intelegeti voihai pace
![]()
![]()

lasand la o parte hit-urile locale[blasfemiile astea] , care nu ma prea intreseaza.... revenin la subiect.. ma asteptam la pareri diferite, tinand cont ca apar stiluri total diferite, dar nici un om de pe compilatie nu ii sub nivleul mari, cam toti stiu cum sta treaba si ce au de facut .plm... la cat mai multe pareri si descarcari .pace
actualizare... pt cei care nu stiu.
Rezistenta la Apus
track list
01. terranova-manifest
02. mithrill-simbioza
03. r-dem-la microfon
04. pancarta cu herz si dj limun- pt hip hop
05. santo feat graal & dj criscut -thriller
06. necenzurat-un cuvant un nume
07. sangomma-interludiu
08. pacz-clonati
09. hydro-origins
10. antropic-fragmente
11. maat-ganduri printre randuri
12. pcp cu hydro. vendetta
13. sancho- 40 de zile
14. inkultura feat herz si dj limun-episodul urmator
multumesc celor care au contribuit la proiect
sti cum e...pe mine ma mai intreba lumea dc m-am apucat de rep, si le raspundeam ca: niciodata nu am fost bun la fotbal ...Pacz wrote:ce pot sa zic e ca in timisoara is talente care asteapta sa fie remarcate)
plm ... e un hobby ... nu astepta sa te remarce nimeni ... da-le in mortii lor de topuri si chestionare ... stai la oras si nu ai de dat la sapa, deci implicit ai o gramada de timp liber ... decat sa fi zi si noapte mort de beat prin baruri ... stai ... iei un negativ faci un vers ... bla bla ... apoi daca iese ... dai la lume ... daca nu ... dai la unu,doi asa amintire

hai ca nu mai zic...ca daca ma apuc...numa ma intind...si incept sa ma iau la tranta cu povestile lu` Ion Creanga
woooooooord!!!Zellu_FT wrote:sti cum e...pe mine ma mai intreba lumea dc m-am apucat de rep, si le raspundeam ca: niciodata nu am fost bun la fotbal ...Pacz wrote:ce pot sa zic e ca in timisoara is talente care asteapta sa fie remarcate)
plm ... e un hobby ... nu astepta sa te remarce nimeni ... da-le in mortii lor de topuri si chestionare ... stai la oras si nu ai de dat la sapa, deci implicit ai o gramada de timp liber ... decat sa fi zi si noapte mort de beat prin baruri ... stai ... iei un negativ faci un vers ... bla bla ... apoi daca iese ... dai la lume ... daca nu ... dai la unu,doi asa amintire))
hai ca nu mai zic...ca daca ma apuc...numa ma intind...si incept sa ma iau la tranta cu povestile lu` Ion Creanga
ideea e ca daca vrei sa scri un vers nu o poti face pur si simplu..nu iei metafore,injuri etc si le trantesti pur si simplu pe o foaie..tre sa traiesti ceva...sa treci prin ceva..sa lasi sa vina de la sine..deci asta inseamna ca esti si mort de beat,de fumat ori plictisit acasa..sau de discutii de kkt atarnat intr-un bar obosit...(asta in cazu in care probabil nu esti asa de tampit in cat sati sacrifici tot timpu..si nu doar timpu pe chestia asta cu hip hopu)deci daca tot o faci de ce sa nu incerci sa o faci bine..totu face parte din chestia asta..pana si criticile care lea-ti citit mai sus si in care am observat ca o piesa care unora li se parea sub decenta pt altii era cea mai buna de pe compilatie...deci in concluzie e un hobby...deci astia cu criticile exagerate lasati-o mai mole ca si voi tot din placere ascultati muzica asta..si noi tot din placere o facem si fiti siguri ca de multi de pe compilatie o sa mai auziti..hai bafta;)