Nas-Nigger [2008]
Moderators: .etalosed, greuceanu
-
- dimineata verific forumu
Mie mi s-a parut (cel putin) bun, am inceput sa-l reascult acum cateva saptamani cu titlu de daily playlist - si sunt cateva negative care mi se par top notch.DFB wrote:HHID e modest, orice alt mc l-ar fi facut varza. E ghinion cu Nas ca isi alege negative proaste...Lecart wrote:Suna de parca HHID e modest. Sa vedem.Sun|Rah wrote:lasa albumul, va fi mai bun decat HHID.
- Chewbacca2
- hanzo
Nas nu mi'a placut niciodata in special, dar imi plac multe din piesele lui, si am si cd'uri. Mi se pare ciudat ca oscileaza intre subiecte, parca uneori si contradictoriu, cum este si albumul HHID.
A declarat asta, si intr'un fel a si demonstrat'o, cu un album mediocru, desi sunt sigur ca efectul dorit era cel opus. Pe de alta parte, KRS si'a respectat titlul albumului cu Marley Marl intru totul.
Nu am cautat nimic despre 'Nigger', astept sa apara albumul si sa ascult, deja mi s'a acrit de declaratiile pre-album si datele de lansare amanate de n'jpe ori.
A declarat asta, si intr'un fel a si demonstrat'o, cu un album mediocru, desi sunt sigur ca efectul dorit era cel opus. Pe de alta parte, KRS si'a respectat titlul albumului cu Marley Marl intru totul.
Nu am cautat nimic despre 'Nigger', astept sa apara albumul si sa ascult, deja mi s'a acrit de declaratiile pre-album si datele de lansare amanate de n'jpe ori.
^ Alea nu imi plac nici mie.. in general nu imi plac piesele de genul in care se invoca zei sau se vorbeste de religie.
Boka de cate cate ori ai auzit screciuri pe acapellele lui The Game ?
Cu Nigger asta nu stiu care'i treaba..desi nu ma incanta numele n'am de gand sa speculez ca pe topicul lui Jupiter .
Boka de cate cate ori ai auzit screciuri pe acapellele lui The Game ?
Cu Nigger asta nu stiu care'i treaba..desi nu ma incanta numele n'am de gand sa speculez ca pe topicul lui Jupiter .
oricum the game e mult mai tare. si albumul lui o sa rupa capete in genul nas are discografie dar nu are album ca al lui the game.
the game s-a facut cunoscut in romania mai repede ca nas.
the game pun pariu ca are masini mai multe despre care si vorbeste in piese.
the game are tatuaj cu lacrima pe fata adica are lacrima tatuata adanc in piele nu ca nas.
the game era in relatii bune cu dr. dre dar dr. dre nu stia de asta dar tot e mai tare ca nas.
pun pariu ca discografia lui the game o sa fie mai tare ca nas.
the game s-a facut cunoscut in romania mai repede ca nas.
the game pun pariu ca are masini mai multe despre care si vorbeste in piese.
the game are tatuaj cu lacrima pe fata adica are lacrima tatuata adanc in piele nu ca nas.
the game era in relatii bune cu dr. dre dar dr. dre nu stia de asta dar tot e mai tare ca nas.
pun pariu ca discografia lui the game o sa fie mai tare ca nas.
99.9%
- christian k.
- vatraș local