Mef15to Productie.... NEW!!!
s-au scos la vanzare primele beaturi pe http://www.mef15to.go.ro
arunca o ureche si anunta si vecinii daca tzii cu mine
bless
arunca o ureche si anunta si vecinii daca tzii cu mine

bless

Frate, iarta-ma ca-ti spun, dar pe ce lume traiesti?Mef15to wrote:asta probabil o stiti dar daca tot e topicul meu, pot sa postez ce fac...
si pentru toti producatorii out there, nu e samplat beatu, sa va bagati mintile in cap, se poate si fara dar cine sa incerce... noroc cu mine...![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TyLZAWt0l0Y&feature=related[/youtube]
Sunt producatori in tara asta care fac beaturi (tari) fara a face sampling.
Insa cei mai multi fac doar sampling, fie ca nu au resurse sa faca altceva, fie ca e mai ushor sa iei 2-4 masuri din ce au facut altii, le pui la bpm-ul potrivit pe niste tobe si un sample de bass sau 2 note obosite desenate cu mouse-ul pe grila si gata.. ei is producatori.
NU ma refer la toti, sampling-ul e super tare, dar nu se face oricum.
Exista producatori in Romania care fac treaba corect cu sampling si scot instrumentale tari.
Respectele mele.
Eu unul utilizez ambele tehnici, de multe ori combinate, ma folosesc de orice resursa am.
PS: Vocea aia, nu e samplata? Sau ai tras tu si ti-ai pitchuit-o?

NOROC!!!
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
stiu ma ca sunt producatori care nu sampleaza in rom dar eu nu am zis la modul general, eu m-am referit aici la comunitate unde am obs ca se cam loopeaza, nu sampleaza, masiv. Nu am nimic cu nimeni, ce e frumos ii place si lui Dumnezeu vorba aia. Vocea dp beat e doar o voce chopped dintr-un pachet de voci, simplu...
Ok man. Ma bucur ca esti totusi printre noi.Mef15to wrote:stiu ma ca sunt producatori care nu sampleaza in rom dar eu nu am zis la modul general, eu m-am referit aici la comunitate unde am obs ca se cam loopeaza, nu sampleaza, masiv. Nu am nimic cu nimeni, ce e frumos ii place si lui Dumnezeu vorba aia. Vocea dp beat e doar o voce chopped dintr-un pachet de voci, simplu...
Succes cu beat-urile.
I'm out!
Pace.
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
Nicusor de la Braila - Mandarie (mef15to mics)
post mortem asa k am inteles ca l-a doborat geru'...
post mortem asa k am inteles ca l-a doborat geru'...
cacat nou la download... dupa o lunga disparitie neobservata...
puneti o parere...
Mef15to - Lions in the forest

puneti o parere...
Mef15to - Lions in the forest