frumosa melodie...video soooper naspa...
si inca cva...bai frate...cum dracu de ai sosete albe mah???( 3:00 cand face pirueta)
plm...
am ras...chiar asa e : ) )
Moderator: .etalosed
Aici chiar e deplasata.. si ca sporturi sunt total diferite.. K1 ala vine pe tine si-ti fute pumni si picioare in cap.. in timp ce wrestlingul se bazeaza mai mult pe scheme de lupta.. faza e ca wrestlingul mai e si fictiune nu doar adevar.. dar daca s-ar juca pe bune.. cred ca ar invinge cel din wrestling pentru ca astia adopta foarte multe tehnici.. nu doar pumni si picioare in gura..Kenshin wrote:atunci hai sa vedem cine mai vrea sa fie rapperDino wrote:.poate asta e directia pe care o urmeaza hiphopu![]()
este o analogie simpla, cu toate ca e un pic deplasata: e ca si cum l-ai pune pe un campion de K1 sa "lupte" in wrestling gen WWF.
io zic sa nu mai crezi tot ce scrie ... era ok sa se imparta banii la doi, doar ca alex a vrut si dansatori...ergo...se imparteau banii la mai multi...cuiva nu i-a convenit.Twenty wrote:1. era o parere persoanala.. nu tre sa le iei cum le iau eu..
si 2. era un articol citit dintr-un ziar..
pun pariu ca jumatate din muzica pe care o ascult eu ti se pare o basina, dar nu poti sa faci nici macar un sfert din cat au facut oamenii aia..fazele astea gen "fa tu daca poti" sunt chiar puerile..nu trebuie sa fac acel ceva ca sa-l critic..nu trebuie sa inghit orice cacat de piesa de pe tv si sa zic ca vai ce tare e omul ala pentru ca a facut ce a facut..si nici nu trebuie sa o ardem gen cu faze de astea "ca din rap nu faci bani" sloboz in cur..se pot face bani si prin alte moduri nu doar prin muzica de cacat.ZHAO wrote:Cand te apuci sa judeci un om, zic ca trebuie sa te gandesti bine inainte. Pt ca e usor cand esti copil sa stai acasa pe net si sa ii critici pe toti. Fa si tu ca ei daca poti.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."