Connect-R - Nu-ti pierde dragostea (Clip)

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Post Reply
Nae.
.|.

Post by Nae. »

frumosa melodie...video soooper naspa...
si inca cva...bai frate...cum dracu de ai sosete albe mah???( 3:00 cand face pirueta)
plm...

am ras...chiar asa e : ) )
Twenty
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Twenty »

Kenshin wrote:
Dino wrote:.poate asta e directia pe care o urmeaza hiphopu
atunci hai sa vedem cine mai vrea sa fie rapper :lol:

este o analogie simpla, cu toate ca e un pic deplasata: e ca si cum l-ai pune pe un campion de K1 sa "lupte" in wrestling gen WWF.
Aici chiar e deplasata.. si ca sporturi sunt total diferite.. K1 ala vine pe tine si-ti fute pumni si picioare in cap.. in timp ce wrestlingul se bazeaza mai mult pe scheme de lupta.. faza e ca wrestlingul mai e si fictiune nu doar adevar.. dar daca s-ar juca pe bune.. cred ca ar invinge cel din wrestling pentru ca astia adopta foarte multe tehnici.. nu doar pumni si picioare in gura.. :lol:

Si ca sa fiu in ton cu ce-am zis priviti aici daca s-ar face asa ceva REAL

Image

Cati K1 rezista la niste dastea pe REAL, fara sa li se rupa gatu` ? :lol:

Si PS in wrestling e interzis sa dai cu pumnul strans :roll: Ca mai erau unii care ziceau ca dau cu pumnu si aia isi revin destul de repede..

Si e WWE nu WWF :D

Si On: nu stiu ce cauta Connect-R la Hip Hop.. daca a cantat nu inseamna ca inca mai e.. asta zici ca e un R&B ceva.. gen Alex.. daia au si facut feat-uri :roll:

Daca asta e viitorul HH-ului eu ma las de ascultat asa ceva..

Oricum melodia prinde si sigur va fi prin multe telefoane.. Si-a scos omu`bani cu melodia asta..
"Save your drama for your mama, cuz I don't give a fuck.. You don't now me, I don't know you and this is where is gonna stop!!"
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

:roll:

cand eram io copchil era wwf
si ai ratat tot punctul, ca sa traduc mot a mot
:lol:
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Twenty

Post by Twenty »

In fine, ma rog :D

Oricum Connect-R nu mi se mai pare rep :D

App stiti dc numai canta cu Alex ? ca se imparteau banii in 2 :lol: Si ei vroiai sa fie luati ca 1 singur.. nu sa li se reduca..
"Save your drama for your mama, cuz I don't give a fuck.. You don't now me, I don't know you and this is where is gonna stop!!"
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

cat esti de retardat varule
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Twenty

Post by Twenty »

1. era o parere persoanala.. nu tre sa le iei cum le iau eu..

si 2. era un articol citit dintr-un ziar.. :roll:
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Twenty wrote:1. era o parere persoanala.. nu tre sa le iei cum le iau eu..

si 2. era un articol citit dintr-un ziar.. :roll:
io zic sa nu mai crezi tot ce scrie ... era ok sa se imparta banii la doi, doar ca alex a vrut si dansatori...ergo...se imparteau banii la mai multi...cuiva nu i-a convenit.

nu mai taiati copacii coaie.
Image
Ivoree
tanar

Post by Ivoree »

prima oara am crezut ca e un clip nou de la stefan banica jr,si am zis de cand si-a lasat banica parul lung? si tot ma uitam dupa virgil iantu :))))) dar m-am intepat era connect r,asta e toata lumea trebuie sa manance
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Ivoree wrote:prima oara am crezut ca e un clip nou de la stefan banica jr,si am zis de cand si-a lasat banica parul lung? si tot ma uitam dupa virgil iantu :))))) dar m-am intepat era connect r,asta e toata lumea trebuie sa manance
ce haios esti sa-nebunex
Ivoree
tanar

Post by Ivoree »

DiNO EDIT: io nu's haios...sunt bulangiu si sterg...ramaneti cu conectoru.
ZHAO
tanar

Post by ZHAO »

Eu zic ca este f talentat omu'. imi place piesa. E treaba lui cu videoclipul, e imaginea lui si o gestioneaza cum vrea.

Eu zic asa - cand il comentezi pe unu si zici ca e slab, ca era mai bun cand s-a apucat sau ca esti mai bun ca el, trebuie sa poti canta mai bine decat el.
El poate canta ca orice rap'er, dar nu orice raper poate canta ca el. iar pt asta eu zic ca merita respect, pt ca nu face rau ce face.

Doar nu vrei sa faci rap toata viata, sa mergi sa canti moka, sa dai piesele moka, toata viata. Trebuie sa traim si noi... si sa fim seriosi, cine traieste din rap la noi? ii numeri pe degetele de la o mana. Imi place genul asta de muzica si o sa il ascult toata viata, dar asta nu inseamna ca o sa il si fac mereu.
Cand te apuci sa judeci un om, zic ca trebuie sa te gandesti bine inainte. Pt ca e usor cand esti copil sa stai acasa pe net si sa ii critici pe toti. Fa si tu ca ei daca poti.
"Lumea vorbeste... Prieteni, daca eram de kkt nu mai eram in gura voastra."
Ivoree
tanar

Post by Ivoree »

Am zis ca toata lumea trebuie sa manance ii treaba lui ce face oricum connect r ramane tare orice ar fi,asa zice lumea si de zale ca si-au schimbat stilu ca mai tari erau inainte cui nu ii place sa nu mai asculte. Pace
epho
gisulapu

Post by epho »

e ok piesa. mult mai ok connect r fara alexandru
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

ZHAO wrote:Cand te apuci sa judeci un om, zic ca trebuie sa te gandesti bine inainte. Pt ca e usor cand esti copil sa stai acasa pe net si sa ii critici pe toti. Fa si tu ca ei daca poti.
pun pariu ca jumatate din muzica pe care o ascult eu ti se pare o basina, dar nu poti sa faci nici macar un sfert din cat au facut oamenii aia..fazele astea gen "fa tu daca poti" sunt chiar puerile..nu trebuie sa fac acel ceva ca sa-l critic..nu trebuie sa inghit orice cacat de piesa de pe tv si sa zic ca vai ce tare e omul ala pentru ca a facut ce a facut..si nici nu trebuie sa o ardem gen cu faze de astea "ca din rap nu faci bani" sloboz in cur..se pot face bani si prin alte moduri nu doar prin muzica de cacat.
imi pare rau ca connecter nu o mai arde cum o ardea, dar treaba lui pana la urma. oricum eu nu pot asculta asemenea infectii.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
SaYwhaT
rapperu vostru preferat

Post by SaYwhaT »

negativu ala rupe adik sampleul ala e clar super tare....si in piesa este vb despre dragoste si connecter cam asta face vorbeste despre dragoste...ce p mea nu poate sa-ti placa nu stiu....90% dintre cupluri fac exact cum descrie ala acolo pe un negativ foarte tare....deci nuj ori sunteti poponari ori sunteti prosti
un clarvazator un copil simplu dar nu de decor
D I F E R E N T Z A
Post Reply