HHROMANESC - În continuă mişcare!

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

T.Mihai
-Yuhuu!

Post by T.Mihai »

A.M.O. wrote:Foarte tare HHROMANESC.RO! E promovat cam putin ce-i drept, dar putin si bun. Alte comentarii nu-si au rostul!

SUSTINEM MISCAREA!
cum? o susti sa nu cada?
underground? crezi ca exista asa ceva? e decat o iluzie.
trebuie sa vi la concerte sa "pape" si artistu'.

on : un site un plus nu strica. dar nu facut de 1 singur.
"my life is my game"
A.M.O.
tanar

Post by A.M.O. »

Si de ce ma rog e de unul singur? Oare pentru ca nu e interesat nimeni, desi toti se bat cu pumnul in piept sau alte parti ale corpului ca sustin miscarea si... nu o fac...

Nu mai zic nimic, parerile sunt impartite, nici nu am de gand sa incerc sa-i bag cuiva fortat in cap ca e marfa sau nu etc... si nici sa scuz ceva, dar pur si simplu sunt prea multe pareri negative si prea putine subiective. Prea putini se refera la hip-hop in post-urile lor, majoritatea criticand lipsa de promovare a site-ului, a artistilor si alte bazaconii...

Sa puna si altii osul la munca si poate asa o sa fie cate un pic din fiecare pe gustul tuturor.

Numa' bine
"...vreti concerte incendiare, dati-va foc..."
www.myspace.com/spatiulmeu
Delya
adevarat sa mor de nu

Post by Delya »

A.M.O. wrote:
Sa puna si altii osul la munca si poate asa o sa fie cate un pic din fiecare pe gustul tuturor.
word up :!:

va legati atata de sloganul ala incat uitati cu desavarsire de site, de faptu ca e greu sa tii un site care promoveaza mai mult hh-ul made in romania decat cel din afara (ca e simplu sa umpli pagini cu stiri legate de cine l-a sprijinit pe Obama, ce clipuri au mai iesit in state, ce tzate goale mai sunt in clipu lu Evidence :roll: etc). Plus ca nu a contribuit nimeni cu nimic! Niciun vizitator nu a ramas pe site sa contribuie cu ceva. "Aia nu e buna, aia e penala, aia nu-mi place" get a life...veniti cu critici constructive.
Parazitul e ala care profita de gazda...HHR e o capusa pt rapu romanesc? no shit...
"I do this for pot heads playin sick as a teen
And insomniacs who still will raise a fist for the dream
For Street Fighter 2 and David Lynchian scenes
For Tupac Shakur and Rage Against the Machine"
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

e prea putin hip-hop autohton si prea multe site-uri parazite doritoare sa-l "promoveze".

pentru mine nu exista decat sunetesubsol si hiphopkulture. restul sunt quantité négligeable.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Delya
adevarat sa mor de nu

Post by Delya »

e putin hip hop de calitate (vorbim de cel romanesc), care la randul lui e promovat si mai putin sau chiar deloc. gandeste-te ca nu toti artistii sunt la hades sau au auzit de hades, desi astia 8 mii si ceva care au cont inseamna o mare parte din cei care fac rap sau doar asculta. nu compar forumu de la hades cu hhr, incerc sa spun ca nu conteaza de unde afli, conteaza ca informatia sa fie corecta si eventual sa ajungi pe un myspace sau site-ul artistului respectiv.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

delya...io ma uit pe blogul tau de ceva timp, dar siteuri cum e hhromanesc sau hiphopas nu imi inspira nimic... ce face hhromanesc cu artistii aia pe care ii promoveaza?...

Forumul hades, este forumul afiliat unui label... faptul ca impreuna cu mafia93 sunt singurele de gen care inca mai misca, nu inseamna ca trebuiesc confundate cu portale hiphop cum sunt hiphopkulture sau sunetesubsol... principala calitate a comunitatii acestui forum poate ca nu este obiectivitatea, dar o doza ridicata de discernamant-rep exista, fie ca vor unii sa accepte sau nu. . .

blogul tau, e mult mai ok decat multe dintre "saiturile de rep" care tot apar. felicitari ...tine'l acolo ca il tii bine...dar sunt profund scarbit in momentul in care x sau y vine cu o basinica de site, cu niste rahaturi de articole si cu traista plina de milogeli de genul "fa tu mai bine", "nu sunt promovat", "nu am timp", "nu am bani", "nu sunt bagat in seama".

- nu esti in stare? ... lasa'te
- vrei neaparat sa faci ceva? ... ajuta'i pe ceilalti
- vrei sa te dai mare? ... lasa'ne
Image
NskY
#

Post by NskY »

delya ti`am dat pm
tzele
spre 5000 de posturi, e ok

Post by tzele »

e si blogul delyei....extraordinar....pfuai
Delya
adevarat sa mor de nu

Post by Delya »

ms dino.

pt tzele: aici se vorbeste despre www . hhromanesc . ro [punct] ai vreo sclipire? :idea:
cristian.hhr
fratele meu tu esti baiat

Post by cristian.hhr »

Ultimele ştiri:
~ Donaţi pentru Inima Copiilor
~ HHROMANESC.RO susţine legalizarea marijuanei!
~ Antropic - Germenii discordiei (promo)

Ultimele materiale în Arhiva de HH:
~ FaiboX - Fonoteca de aur *(volumul 1)
~ Loyal - De mahala *(ep)

Ultimele materiale în Magazin:
~ Flavyo - Mafiosso Rap (LP)
~ Samir - Maktub (LP)
~ Rappa - Îngeri cu coarne (LP)
.......................... mai multe detalii
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

"De ani buni, mai precis de vreo 20, România se rezumă la a fi ţara contrastelor groteşti între limuzine de lux, haine de colecţie, palate şi cartierele-dormitor, prostituatele de pe Magheru noaptea, bătrâni morţi de foame şi de frig, bolnavi ce sunt lăsaţi să moară la coada spitalelor."

vezi boss ca nu doar in Romania e asa. :wink: nu stiu daca ai scris tu sau nu..oricum..mai departe nici nu mai citesc.....
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

Image
WTF?
Delya
adevarat sa mor de nu

Post by Delya »

hhromanesc.ro nu are treaba cu blogu respectiv

multa lume copiaza articole intregi, pana si numele... care da, este tema oricarui blog sau site...e general valabil. Oricum hhromanesc.ro e pe domeniu de 2 ani si nu este doar blog.

asta e si una dintre problemele surselor de informatii rep... lipsa de originalitate
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

N-am stiut but anyhow, de banner ma minunam, nu stiu ce-i cu Batman intre porumbeii aia... fuck it
Post Reply