LANSARE KST Soldati necunoscuti @ 5 ani de Hades

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Locked
Gontel
serios, sunt ok

Post by Gontel »

Foarte tare, mi-a placut atmosfera.
minusuri: lume cam putina si sonorizare execrabila.
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."
rage
spre 5000 de posturi, e ok

Post by rage »

foarte tare lansarea, exceptand sunetul si "agitatii" din staga fata. :)
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

KST vs OldBoy :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vo_zzdZJX-w[/youtube]
Image
SanzEeK
'bagaboanta'

Post by SanzEeK »

Nu pot sa zic ca a fost FOARTE tare lansarea ( si acum parca aud baraitul ala ...) ...dar oricum.M-am simtit ok.

LA MULTI ANI,HADES RECORDS! :)

Cand ma trezesc o sa ascult cu atentie albumu'. :oops:
rage

Post by rage »

dracia de cd chiar are 2 holograme, dar acum stim si de ce :)
cam tragi-comica asa povestea care ne-a spus-o kombat aseara
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Tragicomic ... imi pare rau ca lansarea acestui material care intr-un fel sau altul incununeaza "munca" mea de hiphop-er a avut parte de una dintre cele mai proaste sonorizari din istoria evenimentelor Hades ... si tocmai cand aniversam 5 ani de evenimente.

Nu am vorbit aiurea cand am spus ca o sa mai facem un concert cu acelasi playlist ca la lansare undeva la sfarsitul anului din respect pentru cei care au venit acolo si chiar doreau sa auda KST si din respect pentru noi care am muncit mult pentru tot cacatul asta. Intrarea va fi libera

Imi venea sa plang de nervi aseara si am fost pe punctul de a exploda la un moment dat .... Mi-a fost rusine fata de voi cei din linia intai. E oarecum trist ca povestea care v-am spus-o la inceputul concertului a avut un sfarsit pe masura se pare ca Murphy a avut dreptate si ceea ce incepe prost se termina si mai prost.

Vroiam sa fie ultimul meu concert si implicit al KST in Bucuresti, urmand poate sa mai ajungem prin tara in unele locuri unde nu am fost niciodata ... un concert ce ar fi trebuit sa celebreze 5 ani de evenimente Hades, aproape 9 ani de KST si 28 de ani fara 3 zile de viata pentru mine, dar asta e ... vom mai face unul.

Multumesc tuturor prietenilor mei care m-au ajutat in toata treaba asta (va stiti voi care sunteti), multumesc speciallui Rashid, Lecart, Catalin, Axes, Ovidiu, Jhivago si Serafim "^:)^" multumesc oamenilor din peluzele bucurestene care au populat ieri sala, dar si celorlati cu care ma vad aproape la orice concert rap.

Nu vreau sa spun nimic mai mult despre sonorizare, imi pare rau despre imaginea pe care au vazut-o cativa la sfarsitul concertului cand eram acolo sus .... dar uneori ajungi la capatul rabdarii.

MUIE GARDA
muie copos
Big-D
tanar

Post by Big-D »

Atmosfera a fost excelenta, de la Pacientul Zero pana la final.
Cu astfel de evenimente NU au cum sa tina HIP HOP-UL in carantina.
Felicitari :).
It's a fact .. bitches scream and fat men run !!

Comenzi Def-Shop.com, produse excelente, comisioane mici pana la 3 euro/produs, satisfactie garantata.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

m-am simtit foarte bine aseara. foarte tare lansarea. :bow: :bow:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Blacksun

Post by Blacksun »

SUPER lansare , chiar daca sonorizarea a fost de cacat , a fost super atmosfera !!!
Felicitari KST !!!

Am ascultat si albumul e destul de tare dar suna mult mai bine live :D , asa ca o sa merg si la urmatoarul concert sau la urmatoarea lansare. :)
Last edited by Blacksun on Sat Dec 13, 2008 3:43 pm, edited 3 times in total.
rage

Post by rage »

imi pare rau ca nu am mai stat si la after, dar cum eram trezit de la 5.30,mai mult ca sigur ca adormeam pe canapelele alea

HRCD0001 e ad litteram - pana la ultima suflare ?
maerry
un domn / doamna

Post by maerry »

Neatza!

In primul rand vreau sa le multumesc si eu oamenilor care au fost prezenti vineri seara in Suburbia, si sa imi cer scuze pentru sonorizarea de care au avut parte, dar stim cu totii ca "The show must go on".

Vreau sa le multumesc si invitatilor pentru prezenta, in special multumiri pentru: Rashid, Serafim, Jhivago, Ovidiu, Cata, Laura, Dagga, Lecart si Axes, dar si pentru domnul Mallone pentru aparitia surprinzatoare, pacat ca nu a dar o strofa dar l-am vazut ca era emotionat :)

Atmosfera a fost una foarte "calduroasa" si aici ma refer la baietii care au cantat si au strigat alaturi de noi BASARABIA PAMANT ROMANESC.

Sper sa va placa albumul si sa ne vedem la urmatorul concert in conditii mult mai bune!

All Good!
PAX
Cash Rulez Everything Around Me/C.R.E.A.M get the money/dollar dollar bills yaoo!
alka

Post by alka »

CE Systems au fost cu sonorizarea?
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

maerry wrote:Neatza!
pacat ca nu a dar o strofa dar l-am vazut ca era emotionat :)
Ce a facut mallone ? a cantat si el ?:))
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
bluemagicparty
tanar

Post by bluemagicparty »

pe live paraiau microfoanele inca de la finala bodd de sapt trecuta.. n-a sesizat nimeni acest lucru? pt mine a fost iritant ca nu prindeam toate replicile..

imi pare rau ca n-am ajuns ieri pt ca la evenimentele organizate de voi iese mereu show datorita profesionalismului (si nu e pupincurism) si sper sa reusiti s-o refaceti cum v-ati propus pana la sfarsitul anului. vom fi acolo :)
tuzzy
serios, sunt ok

Post by tuzzy »

anu trecut a fost super, acum am fost dezamagit..
E cam asa, manca'
Locked