exact,mai ales ca se discuta despre hip-hop pana la urma.meggadon wrote:chiar nu vad ce rau face offtopicul pe topicul asta...
chiar as vrea sa aud mai multe pareri,bineinteles nu in stilul celui care l-a injurat pe blueshift si si-a luat avert pe chestia asta.
Iar cat despre hip-hopul din anii '90,da...intr'adevar apogeul atunci s-a produs. Asta e un lucru indubitabil si recunoscut de foarte multa lume.
In 2008,sunt putini cei care mai scot capul la suprafata cu cate un material tare,in rest sunt foarte multe dezamagiri de la artisti ce candva au reprezentat ceva.
Warmup-urile de la concertele noastre de rap dupa parerea mea sunt extrem de prost concepute. Ma nene,eu daca as baga muzica la un warm-up,as alege cele mai bune piese,pe care le cunosc 90 % din cei din public,si pe care sunt sigur ca ar dansa si s-ar simti bine. Sunt atatea piese de rap care au facut istorie,incat cred ca nu mi-ar ajunge o seara sa le pun pe toate si lumea sa danseze. Pana la urma vii sa asculti muzica pe care ai crescut,nu some dubious shit d'al dj-ului. Si foarte important,ar fi bine cred eu sa se puna si rap romanesc la 3-4 piese de rap strain ... sunt destule melodii care au facut istorie si la noi,da-o dreaq de treaba ...
Si-asa publicul de rap de la noi e foarte dificil si pretentios,daca le mai si bagi piese pe care le stiu doar cativa insi din sala,nu-ti danseaza nimeni,ci doar dau toti din cap asa din reflex,dar nu simt muzica pe care o asculta,pentru ca nu o cunosc.