Bebop wrote:ba nene. mistic asta e ok spre mediocru/banal , productia e ok, dj limun e marfa, clipu e "baga niste culori pe el si miscari rep sa luam ochii dar de fapt nu aratam nimic"...
in rest ce atatea aberatii cu dj tweety care nu a fost in stare sa-si faca nici macar un screci pe mixtapeu lui..... l-a chemat pe freaka sa-i faca introu???
radioarad zice ca-si permite, isi permite pah dreacu sa va ia....
suge-te.
Mortysha wrote:clipu zici k l`ati tras pe garajele din parc in sagului
imi place k sunt toti in genu "big up for limun"
defapt e hala abandonata de la elcoteq(zona industriala) glumesc, dar oricum nu cred ca e tras la sagu
Theodore Hansson wrote:
tripul meu e altu.. invata sa ii accepti pe ceilalti asa cum sunt, cu parerile lor bune sau rele, si sa ii tratezi cu respect.. si vei fi tratat la fel la randu`ti.
si daca nu-i accepta e vreo problema ? poate omu nici nu asteapta respect din partea voastra, isi permite
as a country-dj a carui mixtape nici la radio arad nu e dat, m-as mira.
...aici ar fi urmat un citat al unui celebru tzaran modern,si anume, Giovanni Becali ..."esti atat de desteapta de..."...
banueisc ca aia era ideea, sa fie dat egal ca si ritmica dar pentru asta trebuiau niste dume care sa compenseze. sunt foarte tari beat-ul si negativul si zgarieturile, mcul nu prea.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Bebop wrote:ba nene. mistic asta e ok spre mediocru/banal , productia e ok, dj limun e marfa, clipu e "baga niste culori pe el si miscari rep sa luam ochii dar de fapt nu aratam nimic"...
in rest ce atatea aberatii cu dj tweety care nu a fost in stare sa-si faca nici macar un screci pe mixtapeu lui..... l-a chemat pe freaka sa-i faca introu???
hopa...alt "spetzializt"...daca o chemam pe mamica ta sa-mi faca "screci" pe mixtape,sunt sigur ca iesea mult mai reusit...si da,imi permit...
hopa...alt "spetzializt"...daca o chemam pe mamica ta sa-mi faca "screci" pe mixtape,sunt sigur ca iesea mult mai reusit...si da,imi permit...
intr-un final reusesc sa il vad si eu.... si mie imi place ce a iesit aici...multumesc tuturor care apreciaza ce am facut acolo (noi 3:mistic,rappy si eu)... cei care nu-l cunosc pe mistic sa nu vorbeasca aiurea... gen ''am auzit povesti'', omu nu a invatat sa cante in studio cum sunt multi raperi din ziua de azi... si nu va mai certati pe-aici ca nu au nici un rost aceste certuri/discutii, va jigniti intre voi aiurea... si e pacat... ca eu tot zic ca forumu hades records e cam tot hip-hop-ul romanesc.... si nu e pacat?
pace la toata lumea !!!
ps: azi de 1 mai se fac fix 2 ani de cand am pus mana prima oara pe platanele mele ! care se intalneste cu mine diseara are o bere!!! la blackout friday !
mie imi pare bunicel mistic, nu pot sa zic ca ma da pe spate, dar poate mai creste cu timpul... si productia e chiar tare, si a melodiei si a clipului.