Mistic - Echilibru (cu DJ Limun) - Promo videoclip

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

clau2k
a.k.a. RadioArad

Post by clau2k »

Bebop wrote:ba nene. mistic asta e ok spre mediocru/banal , productia e ok, dj limun e marfa, clipu e "baga niste culori pe el si miscari rep sa luam ochii dar de fapt nu aratam nimic"... :!:

in rest ce atatea aberatii cu dj tweety care nu a fost in stare sa-si faca nici macar un screci pe mixtapeu lui..... l-a chemat pe freaka sa-i faca introu???
radioarad zice ca-si permite, isi permite pah dreacu sa va ia.... :mrgreen:
suge-te.

Mortysha wrote:clipu zici k l`ati tras pe garajele din parc in sagului :lol:

imi place k sunt toti in genu "big up for limun" :P

defapt e hala abandonata de la elcoteq(zona industriala) glumesc, dar oricum nu cred ca e tras la sagu :)
djtweety5
tanar

Post by djtweety5 »

sunrah wrote:
RadioArad wrote:
Theodore Hansson wrote:
tripul meu e altu.. invata sa ii accepti pe ceilalti asa cum sunt, cu parerile lor bune sau rele, si sa ii tratezi cu respect.. si vei fi tratat la fel la randu`ti.
si daca nu-i accepta e vreo problema ? poate omu nici nu asteapta respect din partea voastra, isi permite
as a country-dj a carui mixtape nici la radio arad nu e dat, m-as mira.

...aici ar fi urmat un citat al unui celebru tzaran modern,si anume, Giovanni Becali :D ..."esti atat de desteapta de..."...
Marco Polo feat. Masta Ace - Nostalgia
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

banueisc ca aia era ideea, sa fie dat egal ca si ritmica dar pentru asta trebuiau niste dume care sa compenseze. sunt foarte tari beat-ul si negativul si zgarieturile, mcul nu prea.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
djtweety5
tanar

Post by djtweety5 »

Bebop wrote:ba nene. mistic asta e ok spre mediocru/banal , productia e ok, dj limun e marfa, clipu e "baga niste culori pe el si miscari rep sa luam ochii dar de fapt nu aratam nimic"... :!:

in rest ce atatea aberatii cu dj tweety care nu a fost in stare sa-si faca nici macar un screci pe mixtapeu lui..... l-a chemat pe freaka sa-i faca introu???
hopa...alt "spetzializt"...daca o chemam pe mamica ta sa-mi faca "screci" pe mixtape,sunt sigur ca iesea mult mai reusit...si da,imi permit...
Marco Polo feat. Masta Ace - Nostalgia
Mortysha
rapperu vostru preferat

Post by Mortysha »

djtweety5 wrote:

hopa...alt "spetzializt"...daca o chemam pe mamica ta sa-mi faca "screci" pe mixtape,sunt sigur ca iesea mult mai reusit...si da,imi permit...
gata ba, calmeza`te !!!
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

Mortysha wrote:clipu zici k l`ati tras pe garajele din parc in sagului :lol:

imi place k sunt toti in genu "big up for limun" :P
ce vrei daca pe piesa asta s-au remarcat doar limun la scratchuri si rappy la productie? :?

p.s. : ba am auzit niste discutii legate de papagalu asta de m-am cracanat de ras :lol: :lol: :lol: omu ruleaza big time...not!

stick on
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
KrafTu
dimineata verific forumu

Post by KrafTu »

BRAVO RAPPY SI LIMUN :bow: :!:
Rappy si Dj Limun prevad ca o sa bubuie cu ceva proiecte super tari la cum suna, numai bine!
Nerub
'tall ass punk'

Post by Nerub »

felicitări, limun şi media skill!
tmscratch
rapperu vostru preferat

Post by tmscratch »

intr-un final reusesc sa il vad si eu.... si mie imi place ce a iesit aici...multumesc tuturor care apreciaza ce am facut acolo (noi 3:mistic,rappy si eu)... cei care nu-l cunosc pe mistic sa nu vorbeasca aiurea... gen ''am auzit povesti'', omu nu a invatat sa cante in studio cum sunt multi raperi din ziua de azi... si nu va mai certati pe-aici ca nu au nici un rost aceste certuri/discutii, va jigniti intre voi aiurea... si e pacat... ca eu tot zic ca forumu hades records e cam tot hip-hop-ul romanesc.... si nu e pacat?

pace la toata lumea !!!

ps: azi de 1 mai se fac fix 2 ani de cand am pus mana prima oara pe platanele mele ! care se intalneste cu mine diseara are o bere!!! la blackout friday !
Pacz
fratele meu tu esti baiat

Post by Pacz »

Felicitari Mistic pentru piesa si clip ! in sfarsit i-ai dat drumu :) !

tmscratch wrote:!care se intalneste cu mine diseara are o bere!!! !
\:D/ ooooh yeaaah
Image
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

mie imi pare bunicel mistic, nu pot sa zic ca ma da pe spate, dar poate mai creste cu timpul... si productia e chiar tare, si a melodiei si a clipului.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

"decat codash la orash, mai bine la promo-down fruntash!"
Image
Clue ofSS
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Clue ofSS »

A murit Batrana Doamna!:(
NskY
#

Post by NskY »

Clue wrote:A murit Batrana Doamna!:(
la ce te referi mai exact? are vreo legatura cu topicul ceea ce ai spus tu?
Clue ofSS
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Clue ofSS »

Da. Spune baiatul asta pe piesa ca are Batrana Doamna in suflet. Ma rog, pentru cine cunoaste...
Post Reply