XZIBIT @ BAMBOO - 15 MAI
Moderators: .etalosed, greuceanu
- Chill Will
- the funky man
mama ce zgarciti in detalii sunteti 

http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
-
- The Drunken Master
cu 50 de ron intrarea in bamboo..? cam cat te asteptai sa cante?Suzy wrote:ce ma?![]()
ce concert e ala de 30 de min?
busta a bagat mai bine de o ora...ca e busta si are ceva mai mult tupeu si personalitate ca altii din mainstream..plus ca acolo a fost 1 mil intrarea...
oricum....bamboo e cea mai mare adunatura de ciobani si cocalari din bucuresti!!!(din alea care le-am descoperit pana acum...or mai fi si altele maI mari ...mai underground asa)
camasa armani peste un strat de jeg de la saptamani de stat nespalati...porche parcat in curte si pe bancheta din spate perna, haine de schimb si cutii cu resturi de mancare
adica...pula mea...
peepee in ya girl's eyebrow
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
pai si ce plm? ai dat 50 de ron ca sa asculti o piesa? 

Last edited by Suzy on Mon May 18, 2009 1:08 pm, edited 1 time in total.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Rainbows And Lsd
- dimineata verific forumu
DexStaR wrote:cu 50 de ron intrarea in bamboo..? cam cat te asteptai sa cante?Suzy wrote:ce ma?![]()
ce concert e ala de 30 de min?
busta a bagat mai bine de o ora...ca e busta si are ceva mai mult tupeu si personalitate ca altii din mainstream..plus ca acolo a fost 1 mil intrarea...
oricum....bamboo e cea mai mare adunatura de ciobani si cocalari din bucuresti!!!(din alea care le-am descoperit pana acum...or mai fi si altele maI mari ...mai underground asa)
camasa armani peste un strat de jeg de la saptamani de stat nespalati...porche parcat in curte si pe bancheta din spate perna, haine de schimb si cutii cu resturi de mancare
adica...p*** mea...
busta a bagat maxim 30 min si nu stiu ce sa zic de taranii nespalati de care zici tu. ori ai fost pe timbru ori in alt club
anyhow, the wine goes down good and
as long as there's enough of that
maybe we can make a comeback on the next piece
of paper.
as long as there's enough of that
maybe we can make a comeback on the next piece
of paper.
- Kaen Shine
- Shiftee
ramai in suburbia, te rugam .DexStaR wrote: oricum....bamboo e cea mai mare adunatura de ciobani si cocalari din bucuresti!!!(din alea care le-am descoperit pana acum...or mai fi si altele maI mari ...mai underground asa)
s'or fi dat cu hermes si nu ti'a placut mirosu...DexStaR wrote: camasa armani peste un strat de jeg de la saptamani de stat nespalati...
porsche ... si tu ai stat sa te uiti ca milogu ce are ala pe bancheta din spate.DexStaR wrote:...porche parcat in curte si pe bancheta din spate perna, haine de schimb si cutii cu resturi de mancare
de acord.DexStaR wrote:
adica...p*** mea...

-
- The Drunken Master
a trecut unu pe langa mine de 2 ori..si putea a cacat de fiecare data..si avea negru sub unghii ca mergea cu paharu in mana si erau la vedere...si na...era imbracat..decent omu..ca sa zic asa...Rainbows And Lsd wrote:
busta a bagat maxim 30 min si nu stiu ce sa zic de taranii nespalati de care zici tu. ori ai fost pe timbru ori in alt club
pe asta si altii ca el am reusit sa-i vad in doar 15 minute cat am stat inauntru...daca mai stateam vreoi juma de ora nu mai mergeam pe 30 la fat joe
iar @ Dino...nimic...el e baiat bun
numa ca nu m-am uitat ca milogu la porsche...de fapt m-am rezemat cu spatele de el si am facut o poza pentru haifaiv cu telefonu

si ms de oferta dar zic pas la suburbia...
peepee in ya girl's eyebrow
asta e treaba ta. eu n-am inteles de ce e omu' milog... eu daca vedeam o perna pe bancheta din spate a porsche-ului ma spargeam de ras si ii faceam si o poza. asta pana sa citesc postu' tau si sa aflu ca as fi milog...DiNO wrote:ba...io nu prea ma uit la oameni ce au pe bancheta din spate. . . indiferent de masina. . .
cojones. . .
- Kaen Shine
- Shiftee