RAKIM - The Seventh Seal
Moderators: .etalosed, greuceanu
Re: RAKIM - The Seventh Seal
nu vreau sa fiu hater dar mi-a placut mai mult royce, asta ma cam plictiseste
imi place , e un album bun piesa care mi-a atras atentia working for you pare sa aiba acelasi sample de la william bell folosit si la worst come to worst .
- psychedeliic
- mr. blonde
m-am saturat de el
)
e mai tare RA The Rugged si Snowgoons

e mai tare RA The Rugged si Snowgoons

- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok

www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

Am inteles...trebuie sa cumparam originalul.
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."
- psychedeliic
- mr. blonde
cac pa el original, n-am ca hobby colectionatu de cd-uri
nu va mai certati... fiecare face cat il duce mintea si capul. de asta e democratie. Un album ca asta desi e apreciat si la lume place, multi se multumesc cu el de pe net. Inainte de 89 sa fi avut in mana un cd de afara sau o caseta te-ai fi simtit cel mai tare. asta si dupa 89 pentru o perioada foarte lunga. respectul fata de artist se duce pe pula, incetul cu incetul si respectul artistului fata de fan. LA MULTI ANI ROMANIA! Multumim celor care si-au dat viata in trecut pentru numele tarii, ei nu aveau de unde sa stie pe atunci ce jeguri se vot naste in aceste decenii si ca Romania ar fi ajuns de rasul pulii.
www.hiphopdinromania.org

- psychedeliic
- mr. blonde
mai taceti in pula mea. auzi la ala esti prost ca nu cumperi un cd. Banuiesc ca tu esti un geniu cu colectia ta de originale
parca va si vad cum mergeti la mamica sa va dea bani de cd. Si aerele astea de roman emancipat deja ma seaca.
Il cumpar frate pe cedry2k si ce trebuie de aici din tara, e treaba mea pe cine.
Ce pula mea va chinuiti in halu asta sa va bagati mentalitatea si altora pe gat? bucurati-va acolo in futai de cd-urile voastre originale, pe care io ma cac
o sa va treaca si voua entuziasmu asta. parca si vad: vand colectie cd-uri originale hip hop, nu mai am bani de intretinut bobica

parca va si vad cum mergeti la mamica sa va dea bani de cd. Si aerele astea de roman emancipat deja ma seaca.
Il cumpar frate pe cedry2k si ce trebuie de aici din tara, e treaba mea pe cine.
Ce pula mea va chinuiti in halu asta sa va bagati mentalitatea si altora pe gat? bucurati-va acolo in futai de cd-urile voastre originale, pe care io ma cac

o sa va treaca si voua entuziasmu asta. parca si vad: vand colectie cd-uri originale hip hop, nu mai am bani de intretinut bobica

stai linistit sefu', caca-te in alta parte
entuziasmul o sa dureze atat timp cat inca se mai scot cd-uri. si glumitele cu bani de la mamica sunt expirate, sau fii mai atent incotro le indrepti.
si eladio, totusi nu mai fi atat de drastic, vorbim de rakim aici, nu romania ingroapa artistii de peste ocean
ce treaba au martirii revolutiei cu faptul ca rakim nu e pe rafturile magazinelor in romania, nu stiu.

si eladio, totusi nu mai fi atat de drastic, vorbim de rakim aici, nu romania ingroapa artistii de peste ocean

- psychedeliic
- mr. blonde
Eladio wutanghiddenmember nu ma lua frate cu patriotisme, ca foarte bine puteam sa fiu unu din State sa scriu acelasi lucru. Tu probabil ma luai tot cu mentalitatea de roman. Nu mai manca cacat, ca romanu ala de care vorbesti esti tu...care tot bate apropouri de trecut si mentalitatea de cacat a romanului din prezent.
- psychedeliic
- mr. blonde
chiar deloc, chiar daca si le cumpara el...sunt sigur ca mai vine mamica si acopera alte costuri, muraturi de craciun etc.Koma wrote:si glumitele cu bani de la mamica sunt expirate, sau fii mai atent incotro le indrepti.
daca isi permite foarte bine, da sa nu arate el spre altii
pai mai bine ii ziceai direct ca tu invarti banii cu lopata, n-ai nevoie de altcineva sa-ti acopere gaurile din buget, te doare-n pula de cd-uri, albumu e naspa si oricum e mai tare snowgoons. end of story.
sa nu deviem prea mult, astept sa apara macar un clip, nu stiu de ce cacat intarzie atat cu ele.
sa nu deviem prea mult, astept sa apara macar un clip, nu stiu de ce cacat intarzie atat cu ele.
- psychedeliic
- mr. blonde
n-are nici o legatura cu mine, ma deranjeaza cum abordeaza ei faza asta...si fac pe moralistii. ATAT!
ca am zis ca ma cac, a fost momeala ca sa ma pot baga in discutie
cius
ca am zis ca ma cac, a fost momeala ca sa ma pot baga in discutie

cius
Cui i-ar conveni ca sa vina niste oameni la el acasa sa doarma si sa manance gratis, adica pe banii gazdei? Si asta pt o perioada lunga de timp? PUNCT
www.hiphopdinromania.org