Cypress Hill - Rise up (album nou, 2010)
Moderators: .etalosed, greuceanu
Re: Cypress Hill - Rise up (album nou, 2010)
tocmai ai bifat toate cliseele disponibile
esti pilaf
esti pilaf
- Kaen Shine
- Shiftee
all i wanna do is zoomazoomzoomzoom in a boom boomgeorgica wrote:tocmai ai bifat toate cliseele disponibile
esti pilaf
esti exemplul tipic de producator roman care isi subestimeaza ascultatorul, adica perfect pentru tara asta la momentul actual. de aia n-o sa avem un cypress hill prea curand. hai, nu ne lasi sa vorbim de rap aici? threadul cu piese plangarete e undeva prin arhiva, da un search si simte-te bine. later
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
-
- adevarat sa mor de nu
- Location: 1 mai cu turda, ask for the kingpin [via colentina]
sentimentele iti afecteaza obiectivitatea. nu se caca nici macar pe ultimele 5 luniKaen Shine wrote:clipul / piesa asta se caca pe 99% din rapu ultimilor 5 ani
Oniga: Sisu de ce tot arata Loser in clip?
Andi: pt forumisti
- Kaen Shine
- Shiftee
muzica = sentimente. ergo, rationamentul tau e inutil. next!Owniga wrote:sentimentele iti afecteaza obiectivitatea. nu se caca nici macar pe ultimele 5 luniKaen Shine wrote:clipul / piesa asta se caca pe 99% din rapu ultimilor 5 ani
-
- adevarat sa mor de nu
- Location: 1 mai cu turda, ask for the kingpin [via colentina]
rationamentu meu e ca iubesti asa mult trupa incat nu observi ca e o piesa mediocra
Oniga: Sisu de ce tot arata Loser in clip?
la fel cum tu nu-i iubesti destul ca sa-ti dai seama ca e de fapt tare, wtf? de parca ar putea vorbi vreunu pe-aici de muzica buna si muzica proasta
- Kaen Shine
- Shiftee
pai, de muzica proasta in threadul asta, mai greu asa. cu exceptia unei trupe pe care am mentionat-o tangential 

tu inca esti suparat ca mai promovat pe blogu tau si ai crezut ca vom fi best friends forever...
si eu ..
..team luat la penis ca esti un fatalau..
tze tlistutz

si eu ..

tze tlistutz
- Kaen Shine
- Shiftee
man,tre sa fi devenit un fel de celebritate peste noapte si nu mi-am dat seama.
am zis" dedesubt undeva e coperta unui mini material produs de Ortega care merita un spin doua" si deja sunt un fel de xxl sau rolling stone, te-am pus pe harta... asta ar explica atarnatorii care ma urmaresc peste tot si imi despica fiecare post in 4. deci sa clarificam: da, beatul ala e dragut. ca esti de rahat si-n rest incerci sa scoti hituri folosind sampleuri gasite de altii scott storch style nu e in contradictie cu asta, probabil trebuie adaugat pentru educatia publicului mai tanar care evident nu se prinde. ca o tii intruna de luni de zile cu amaratul ala de plug ce ti l-am facut pe blogul meu care nu sare mai sus de 100 de vizitatori pe zi si pe care-l updatez din an in pasti ma face sa cred ca sunt singurul care te-a mentionat pe net pe tine, producator care se cauta pe sine pe google. deci niggas pls. sa clarificam odata pt totdeauna: NU sunt un superstar. sunt un baiat care asculta rap si baga la microfon din cand in cand, chiar daca peste media din romania si mult peste cine da pe beaturile lui georgica. nu=-mi mai sugeti pula atata pe toate threadurile, nu iese niciun pic de profit din ea... singura mea conexiune cu celebritatile rap autohtone e ca sunt tovaras cu dj sauce. va rog sugeti-i lui pula. il conving io sa mai intre pe forum. sau mergeti pe forumu facem, poate va raspunde cedrea.
cypress hill
am zis" dedesubt undeva e coperta unui mini material produs de Ortega care merita un spin doua" si deja sunt un fel de xxl sau rolling stone, te-am pus pe harta... asta ar explica atarnatorii care ma urmaresc peste tot si imi despica fiecare post in 4. deci sa clarificam: da, beatul ala e dragut. ca esti de rahat si-n rest incerci sa scoti hituri folosind sampleuri gasite de altii scott storch style nu e in contradictie cu asta, probabil trebuie adaugat pentru educatia publicului mai tanar care evident nu se prinde. ca o tii intruna de luni de zile cu amaratul ala de plug ce ti l-am facut pe blogul meu care nu sare mai sus de 100 de vizitatori pe zi si pe care-l updatez din an in pasti ma face sa cred ca sunt singurul care te-a mentionat pe net pe tine, producator care se cauta pe sine pe google. deci niggas pls. sa clarificam odata pt totdeauna: NU sunt un superstar. sunt un baiat care asculta rap si baga la microfon din cand in cand, chiar daca peste media din romania si mult peste cine da pe beaturile lui georgica. nu=-mi mai sugeti pula atata pe toate threadurile, nu iese niciun pic de profit din ea... singura mea conexiune cu celebritatile rap autohtone e ca sunt tovaras cu dj sauce. va rog sugeti-i lui pula. il conving io sa mai intre pe forum. sau mergeti pe forumu facem, poate va raspunde cedrea.
cypress hill

meama..ai scris mai mult de 3 randuri..iti dai seama ca no sa citesc..
n buna mallone
n buna mallone
- Kaen Shine
- Shiftee
esti doar un nerd care pozeaza-n gangster, amice
-
- Niciodata un nimeni
sincer,aici pute a suferinte proaste din partea unor oameni care au impresia ca sunt mai sus decat sunt. vorba aia,din melodia lu' kazi. wake up !
ONTOPIC pentru alde moderatorii impaciuitori : bun clipul. melodia n-as mai asculta-o a doua oara,dar clipul e chiar bun. in rest,pace si respect.
ONTOPIC pentru alde moderatorii impaciuitori : bun clipul. melodia n-as mai asculta-o a doua oara,dar clipul e chiar bun. in rest,pace si respect.
Viața e complexă și are multe aspecte.
unele cadre din clip imi aduc aminte de No Entiendes la Onda.
piesa e buna dar imi pare cam lunga, pe la minutul 3 deja incepuse sa plictiseasca, asteptam sa se termine. cred ca negativul imi da senzatia de monotonie. baging dar repetitiv parca. foarte repetitiv. ca o comparatie, piesa de promova precedentul album (what's your number pulancur) mi s-a parut mult mai buna ca asta desi per total a fost mult sub nivelul cypress hill-ului cu care eram obisnuit.
concluzie: piesa buna dar slaba pentru cypress.
piesa e buna dar imi pare cam lunga, pe la minutul 3 deja incepuse sa plictiseasca, asteptam sa se termine. cred ca negativul imi da senzatia de monotonie. baging dar repetitiv parca. foarte repetitiv. ca o comparatie, piesa de promova precedentul album (what's your number pulancur) mi s-a parut mult mai buna ca asta desi per total a fost mult sub nivelul cypress hill-ului cu care eram obisnuit.
concluzie: piesa buna dar slaba pentru cypress.
99.9%
-
- TheRapist
ken tu si aici tre s-o arzi prost ...ia zi de ce nu-ti faci tu un topic, unde sa vorbesti acolo singur ? ha? nu mai poate vorbi lumea de nimic ca vii tu si strici topicurile cu retardarile tale de om prost ! Ia-ti in pula mea o femeie si fute la ea nu tot fute topicuri !
Cat despre piesa si clip, se pisa pe tot hipapu international inventat pana acum ...nu doar pe ultimii 5 ani. Si stiti voi
Cat despre piesa si clip, se pisa pe tot hipapu international inventat pana acum ...nu doar pe ultimii 5 ani. Si stiti voi