BUCURESTI SUMMERJAM07
Moderator: dan
Hai norok chiparosilor. Se pare ca m-am trezit devreme azi. Va furnizez neshte fotos de ieri, mai putin cu RA ca am ramas fara baterie si, stati bine pe scaun, filmarea piesei "Baga Rep" - Sindicatul R.A.N.S. A fost cantata in premiera si am filmat-o tot in premiera. Poze si filmarea le gasiti aici: http://www.vedeta.ro/N-Cronica_Bucurest ... -3991.html
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
"De partea cealalta, R.A. si-a fracut show-ul, cu care sincer nu sunt de acord (nu-mi plac clovnii), fara sa "darame avioane".
Publicul l-a sustinut, insa prestatia lui a fost slaba."
nu mi s-a parut deloc slaba prestatia lui....doar ca a cantat cam putin
Publicul l-a sustinut, insa prestatia lui a fost slaba."
nu mi s-a parut deloc slaba prestatia lui....doar ca a cantat cam putin

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Nici mie nu mi s-a parut absolut deloc slaba prestatia lui RA .... ba dimpotriva , consider ca este un MC foarte bun !
Sincer desi respect Rans-u foarte mult , mai degraba prestatia lor mi s-a parut slabutza ... poate si din cauza ca microfoanele pareau sa nu fie reglate foarte bine ... nu stiu ... dar cu senzatia asta am ramas !
Sincer desi respect Rans-u foarte mult , mai degraba prestatia lor mi s-a parut slabutza ... poate si din cauza ca microfoanele pareau sa nu fie reglate foarte bine ... nu stiu ... dar cu senzatia asta am ramas !
maine cel mai probabil cand ajunge lumea acasa
si asa ... ca un mic istoric: e urat cand vezi un site ca vedeta.ro cum desfiinteaza un eveniment gen summer jam. dar in fine, nu asta e problema. am fost putini, ne-am distrat rugged man a fost pur simplu genial, prea tare, cel mai tare show de pana acum. Cesar foarte tare cu toate ca publicul mai mult statea si se uite ca la un new commer. unele trupe din ro. nu prea aveau ce cauta la un asa eveniment, pana au venit pe scena rans rugged sau cesar lumea deja era plictisita. in rest frumos ...
si asa ... ca un mic istoric: e urat cand vezi un site ca vedeta.ro cum desfiinteaza un eveniment gen summer jam. dar in fine, nu asta e problema. am fost putini, ne-am distrat rugged man a fost pur simplu genial, prea tare, cel mai tare show de pana acum. Cesar foarte tare cu toate ca publicul mai mult statea si se uite ca la un new commer. unele trupe din ro. nu prea aveau ce cauta la un asa eveniment, pana au venit pe scena rans rugged sau cesar lumea deja era plictisita. in rest frumos ...