DOC - Lucrare de control (2011)
Re: DOC - Lucrare de control (2011)
HĂ HĂ HĂ 

- schumy
- spre 5000 de posturi, e ok
da astia de ce insista cu aceleasi 2-3 pustoaice in toate clipurile?:D
*ahem*schumy wrote:da astia de ce insista cu aceleasi 2-3 pustoaice in toate clipurile?:D
Stii ce zic... stau si ma uit la clipu' lui Deliric si vad aceeasi curva care era in clipul fratelui Alan. Schimb canalul si verific clipul lui Sisu si vad aceeasi curva care a fost in clipul meu!Stii ce zic. Si ca sa fie si mai fututa faza ma uit la Acces Direct si vad acolo aceeasi curva care a aparut in videoclipul lui Doc. Sa-mi bag pula! Oriunde ma uit aceleasi curve.
* n-am interpretat chiar corect, dar treaca-mearga
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
- James Carter
- Mugiwara
recunosc ca nu sunt foarte istet, dar n-am priceput NIMIC din ce ai scris aici.Kashim wrote:*ahem*schumy wrote:da astia de ce insista cu aceleasi 2-3 pustoaice in toate clipurile?:D
Stii ce zic... stau si ma uit la clipu' lui Deliric si vad aceeasi curva care era in clipul fratelui Alan. Schimb canalul si verific clipul lui Sisu si vad aceeasi curva care a fost in clipul meu!Stii ce zic. Si ca sa fie si mai fututa faza ma uit la Acces Direct si vad acolo aceeasi curva care a aparut in videoclipul lui Doc. Sa-mi bag p***! Oriunde ma uit aceleasi curve.

din toata melodia am inteles ca stress e smecher,atat
http://soundcloud.com/arinix
hahahaha, cea mai tare 'duma' de o vreme incoace. un fel de "te frige las-o jos" al zilelor noastreKashim wrote:*ahem*schumy wrote:da astia de ce insista cu aceleasi 2-3 pustoaice in toate clipurile?:D
Stii ce zic... stau si ma uit la clipu' lui Deliric si vad aceeasi curva care era in clipul fratelui Alan. Schimb canalul si verific clipul lui Sisu si vad aceeasi curva care a fost in clipul meu!Stii ce zic. Si ca sa fie si mai fututa faza ma uit la Acces Direct si vad acolo aceeasi curva care a aparut in videoclipul lui Doc. Sa-mi bag p***! Oriunde ma uit aceleasi curve.

Kashim wrote:acum m-a lovit: piesa asta se refera de fapt la problema cainilor vagabonzi

Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
@NskY: am zis ca n-am interpretat chiar bine
@ Megiddo: presupun ca te-ai prins de unde m-am inspirat
@ Megiddo: presupun ca te-ai prins de unde m-am inspirat

Din prima, si Tezeu s-a prins 

Eu prima data nu m-am gandit la piesa lui 2pac, dar piesa din care m-am inspirat eu e inspirata din aia a lui 2pac, deci e ok
- schumy
are si certificatiemsy wrote:din toata melodia am inteles ca stress e smecher,atat
- bogdanovski
cercificat eliberat de pentishiaru iasi
Lumea ma-ntreaba daca autobuzul in care am fost vazut e al meu.