Casanova e in lumea lui, nu prea merita bagat in seama, doar avut la bagajul de cunostinte de rep, ca exista si el la noi si e veteran, adica in 95 era pe zona
e posibil sa fie mai vechi clipul, are foarte multe,.. trebuie sa ai ceva rabdare sa le cauti si vizionezi, mai ales ca am impresia ca nu sunt toate pe canalul lui de youtube: http://www.youtube.com/user/3XXXCASSANOVA
da...steaua mea...vai de ea ..si ea e COCALARA ! ...dar surpriza ptr. tine...AM CERTIFICAT DE SANDILAU ...si dunga rosie pe buletin... ! ...semnat RAPPERUL COALAR !
-----
thrrex:)))daca ar avea un caine mintea ta ar fugi pana ar crapa:)))
rabbytface 1 month ago
@rabbytface da...ar fi un caine cocalar ..ptr ca eu sunt RAPPERUL COCALAR ! c-threex !
plm el e rapperul cocalar..asa zice ))
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
sunt mai multi care citesc forumul hades si pe cel mafia, pana la urma e si normal, sunt cele mai active de profil
eu recomand artistilor cand au timp sa citeasca ce zice lumea pe forum-uri cat si pe youtube si sa nu plece cu conceptia ca cei ce comenteaza sunt pusti de 14-16 ani, ca unii din pusti acestea au ajuns la peste 30 de ani si au ceva cunostinte de rap si isi pot forma o parere a lor despre ce este ok si ce nu... oricum artisti care sunt maturi isi dau seama ce doresc de la hip-hop si care este urmatoarea lor miscare... dar trebuie tinuta un pic urechea si la ce vorbeste poporul
maximilian de exemplu este fan malone parca a si facut poze cu el acum un an jumatate la summer jam la paulesti, mai avea un pic si ii cerea si autograf
15 in 17 zile (not bad), asta daca nu mi-a scapat ceva si daca unii considera anumite clipuri simple montaje
+ legalize si bani gheata pe 31 dec
tin sa precizez ca m-am luat dupa data cand au fost postate pe youtube clipurile, unele dintre ele e foarte posibil sa fie finalizate anul trecut + eu imi tin informatiile despre hip-hop in 2 mari categorii: hip-hop international si hip-hop romanesc, iar la hip-hop romanesc includ tot ce se face de catre romani
din romania, cat si de catre cei din basarabia
in mare eu incerc sa aflu de tot ce iesa audio si video la noi, dar e foarte obositor si de multe ori am cu mine discutii ca e pierdere de timp ca oricum mai bine din 90% din materiale nu imi plac si e informatie ce nu imi va folosi vreodata... ma bucur mult cand descoper nume de care nu stiam sau le subapreciam si ajung sa ma impresioneze pozitiv
momentan sunt cateva sute de raperi activi, posibil chiar mia, deci se investete mult timp in a face rap, deci automat si alte resurse, o fi bine, o fi rau.. nu stiu... foarte important mi se pare ca cei ce fac rap sa stea bine cu autocritica si sa dea semne de maturitate in temele abordate si in modul de a privi hip-hop-ul si activitatea lor