Alin-San wrote:unele trupe din ro. nu prea aveau ce cauta la un asa eveniment, pana au venit pe scena rans rugged sau cesar lumea deja era plictisita. in rest frumos ...
ce trupe nu aveau ce cauta acolo? decat sa o arzi asa, mai bine taci!
mi-a placut bitza ca prestatie...
Last edited by dan on Sun Sep 02, 2007 1:45 pm, edited 1 time in total.
pai filmare am pus eu una, pe vedeta.ro. Hm ideea e ca eu am scris cronica aia si este fix parerea mea. O parere a omului care a fost acolo. Daca voua va plac clovnii e oka, mie nu imi plac si ca jurnalist si rapper am dreptul sa scriu asta. Anyway, chiar am senzatia ca lumea ori citeste ce vrea, ori nu stie sa citeasca. Cik am desfiintat evenimentul? Pai dak il desfiintam mai bagam o tona de poze si filmari. By the Way am avut si camera profi, deci exista cate o piese filmata de la fiecare. Pe astea le voi da insa mai pe marti, dupa ce se monteaza. Alin-Sane, invata de la mine un lucru: transparenta si echidistanta nu au nicio legatura cu ochelarii de cal purtati pe cur! Iar pentru un outsider, care ar fi nimerit aseara in session, dak i-ai fi spus ca e festival, s-ar fi kkt pe el de ras. E trist, da e adevarat. Nu vezi ca peste tot sunt aceleasi fete?
a si inca ceva si cu asta inchei. Aseara, dak ii scoteam pe mc-ii prezenti la eveniment, nu cred ca mai ramaneau 100 de oameni veniti strict pentru show, ca public. In conditiile astea nici nu mai merita sa organizezi festivaluri, in pierdere oricum, sau sa lansezi trupe si albume. Publicul asta care prefera un gratar sau dea din cap mess nu merita Hip-Hop. Pentru ca oricum i se pare de kkt cum canta x sau y, fie ca e rans, bitza, parazitii sau mafia.
De aici va las sa va luati de gat intre voi. Eu am alte treburi mai importante de facut.
Pace.
Este ultima mea intrare pe vreun forum de profil. Deja m-am enervat prea rau.
Andrei , de acord cu tine in ceea ce spui , mai ales in privintza publicului care chiar nu ar mai merita nici un concert.... intr-adevar este revoltator ....
Dar totusi ... sa spui ca Ra este un clovn , cand de fapt este unu din cei mai buni MC care au venit in Romania pana acum , mi se pare cel putin exagerat !
As putea chiar sa fiu carcotas si sa comentez negativ si despre prestatia Rans-ului , dar prefer sa n-o fac ...
O sa pun si io o filmare a piesei "Baga rep" , vazuta din alt unghi
R.A. THE RUGGED MAN !!! R.A. THE RUGGED MAN !!!
Asta inseamna experienta , asta inseamna SHOW , pe asta cu siguranta il poti numi ARTIST ! RUGGED MAN s-a auzit perfect. Am inteles ce-a dat CedrY2K. Si cam atat ...
ps: The Legendary R.A. THE RUGGED MAN !!!!!!!!!!!!!
ps2: Sa suga pula , muistii care doar comenteaza pe forum si nu vin la concerte. MUIE !