BUG Mafia

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

paulio
spre 5000 de posturi, e ok

Re: BUG Mafia

Post by paulio »

ai downloadat-o?
Kremlin
Still a Late Night fan

Post by Kremlin »

tataee are cea mai buna strofa de pe piesa
Show a la Krem @ Facebook:
Image
Charger

Post by Charger »

rappy_oradea wrote:in primul rand,nasol ca ai postat linkul,in al doilea rand,piesa e salvata la 320 de pe youtube sau de unde s***** e luata,te asigur ca nu e calitatea 320 !:).... se aude pe inalte,pe voce..etc..e de c***t ca se promoveaza o piesa ripuita din videoclip la cea mai slaba calitate,dar ca de obicei se pare ca 90% din fanii muzicii romanesti nu dau 2 bani pe calitate si nici nu isi dau seama daca piesa e la calitate!
si daca nu posta el linkul,crezi ca nu o mai asculta nimeni?un simplu search pe youtube e suficient
si nu stiu daca piesa chiar a fost scapata pe net sau daca a fost o strategie de marketing
rappy_oradea
adevarat sa mor de nu

Post by rappy_oradea »

a fost scapata:),a ripuit`o cineva din clip la calitate proasta:)
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Asta o stiati ?

BUG Mafia filmeaza clip pentru "In Anii Ce Au Trecut"
Daca veti fi la mare pe la jumatatea lunii august, aveti ocazia sa asistati la filmarea viitorului videoclip BUG Mafia - "In Anii Ce Au Trecut".

La doar cateva zile dupa lansarea albumului "Viata Noastra Vol. 2" si a videoclipului "Cu Talpile Arse", membrii trupei filmeaza clip nou.

Videoclipul piesei "In Anii Ce Au Trecut" va fi filmat in Disco Tineretului, la concertul din 15 august 2009, anunta Tataee (Vlad Irimia) pe pagina sa de Twitter.

Pana atunci, insa, B.U.G. Mafia lanseaza "Cu Talpile Arse”, un single in colaborare cu Jasmine. Acesta va iesi pe piata in 11 august, data cand va aparea si albumul "Viata Noastra Vol. 2".

CD-ul va putea fi achizitionat impreuna cu ziarul Gazeta Sporturilor la pretul de 7.99 ron, sau de pe site-ul catmusic.ro la pretul de 50 ron plus taxe de transport.

SURSA
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
MrMario
fratele meu tu esti baiat

Post by MrMario »

buna piesa... caddy e peste toti:) lirica buna pe piesa... negativul imi place ca nu e obositor. o piesa f placuta... bv bug!
RaDoooI

Post by RaDoooI »

In sfarsit pot sa ascult si eu o piesa care e numita de toti "comerciala", si nu o sa-mi mai fie rusine cu rapul comercial cand o sa aud la radio piesa, sau la vreo terasa.

"Metafora peste capu' tau am dat, te-ai bucurat ai crezut ca am plecat."
"Ascultatorii stiu cum trebuie facut hip-hopu' ca la teoria piz..ii toti se pricep ca bebe sexologu" - Ryu - Replica "R.I.P. Hip-hop"

"Asculta cu inima si taci in p... mea cu gura" - Ais the Chef
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

nu o sa se auda prea mult, din pacate.
Image
RaDoooI

Post by RaDoooI »

DiNO wrote:nu o sa se auda prea mult, din pacate.
De acord, nu o sa fie peste "is this the shit you wanna sell", totusi e BUG Mafia, si se va auzi cat de cat.

@Rappy: scaparea asta, face foarte mult bine. oricum, 90% din cei care citesc hadesu' o sa cumpere albumu' asta, pentru ca e usor sa cobori in chiloti pana la taraba si sa-ti iei albumu, decat sa faci comanda, sa astepti sa vina curieru' sau mandatu'.
De exemplu, la tine am asteptat o saptamana cu sufletu' la gura pana a venit posta.
"Ascultatorii stiu cum trebuie facut hip-hopu' ca la teoria piz..ii toti se pricep ca bebe sexologu" - Ryu - Replica "R.I.P. Hip-hop"

Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

RaDoooI wrote:oricum, 90% din cei care citesc hadesu' o sa cumpere albumu' asta
ce-ai tata,esti pe heroina ? intotdeauna se vor gasi motive chiar si pentru 8 ron. citeste hadesu mai des si ai sa vezi ca sunt oameni care considera ca-i strigator la cer sa dai 4 ron pe o bere in club. e greu cu boii mici la drumu mare,cumetrilor.
Viața e complexă și are multe aspecte.
RaDoooI

Post by RaDoooI »

Mallone wrote:
RaDoooI wrote:oricum, 90% din cei care citesc hadesu' o sa cumpere albumu' asta
ce-ai tata,esti pe heroina ? intotdeauna se vor gasi motive chiar si pentru 8 ron. citeste hadesu mai des si ai sa vezi ca sunt oameni care considera ca-i strigator la cer sa dai 4 ron pe o bere in club. e greu cu boii mici la drumu mare,cumetrilor.
Refuz sa cred asta. Prefer sa cred ca din Total members 7115 macar 6000 o sa cumpere :).

Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

nu lua lumea la kilogram,pentru ca socoteala de acasa niciodata nu se potriveste cu cea din targ. as vrea sa mai fiu si eu asa de entuziast ca si tine,dar anii astia care au trecut peste mine si peste noi toti mi-au demonstrat ca romanul se uita de 10 ori inainte sa dea bani pe un cd,chiar si distribuit cu o publicatie sportiva cu tiraj ce atinge sa zicem,in medie,120-130 de mii de exemplare pe zi. ca sa nu mai spun de pustimea din ziua de azi,al carei entuziasm muzical tinde spre zero,pentru ca au totul servit de-a gata si n-au cum sa mai faca nici un fel de diferenta. oricum,mafia o sa vanda destul de bine zic io,pentru ca pana si 30 000 de exemplare vandute ar fi super pentru anul 2009,anul in care 20 000 de exemplare "pilu" inunda internetul cu piese ripuite de pe youtube de calitate indoielnica.
asta e ... timpul trece,leafa merge ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
kellu_joker

Post by kellu_joker »

Mallone wrote:...e greu cu boii mici la drumu mare,cumetrilor.
era cam asa: "e greu la deal cu boii mici" :wink:
on: nu-mi place piesa, ma asteptam la ceva mai "in forta", mai dur...
I've commited murder and I think I've got away !!!
Image
Image
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

naaaassshpa piesa.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Cortex wrote:si daca nu posta el linkul,crezi ca nu o mai asculta nimeni?un simplu search pe youtube e suficient
si nu stiu daca piesa chiar a fost scapata pe net sau daca a fost o strategie de marketing
asta ... strategie de marketing? sa vii si pe la mine boss sa-mi faci un mediaplan , o analiza de piata
Post Reply