coaie, suna-ma! Acum ai numarul meu. Poti sa dai si bip, ca te sun eu!!! Pace, si mersi mult!!!Escobar wrote:Bogdane , ai timp liber joi sa iti dau alea?Sa-mi spui cam pe la ce ora...
URBAN GROOVE
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
cea mai tare emisiune
salutari brugner si felicitari pentru emisiunea cu rappy..din punctul meu de vedere ..a fost cea mai reusita emisiune..mi-a placut si b-boy,felicitari

- BRUGNER_okocha
Re: cea mai tare emisiune
multumesc foarte mult, ma bucur ca v-a placut, si mie mi se pare una dintre cele mai reusite, voi da premiu DVD-ul intr-o emisiune viitoare!!! O sa incerc sa dau mai multe, nu doar un DVD...Star wrote:salutari brugner si felicitari pentru emisiunea cu rappy..din punctul meu de vedere ..a fost cea mai reusita emisiune..mi-a placut si b-boy,felicitari![]()
![]()
-
se poate face un scan la pagina aia , ca am pierdut numarul acela...daca se poate un PM..pace...si emisiunea din seara asta cu rappy , foarte tare da omu` !Pace !BRUGNER_okocha wrote:Mik wrote:Mda am citit si eu articolu` din bravo si pe langa ineptiile lu` CRBL (care nu am inteles ce treaba are cu hip-hopu`) si atitudinea lu` sisu mi s`a parut deplasata pt ca nu mi`a dat impresia ca se referea numai la cei de pe forumuri ci la underground in general. Si "sagetile" catre UG ... c scop aveau? Nu cumva "sisu si puya" au fost chiar invitatii emisiunii la un moment dat?!
Iar faza cu coperta albumului R.A.C.L.A a pus capac....... "viata e pe strada" >> cu alte cuvinte "hai sa n apucam toti de combiantii si droguri ca ce rost are sa mai deschidem un DEX, o carte...."
- BRUGNER_okocha
o sa incercam sa punem un scan aici, tre sa iau revista de la Undoo!!! Uitati-va in seara asta la Senso, ca suntem invitati si eu si Hefe!!! Peace strikes!O.N. wrote:se poate face un scan la pagina aia , ca am pierdut numarul acela...daca se poate un PM..pace...si emisiunea din seara asta cu rappy , foarte tare da omu` !Pace !BRUGNER_okocha wrote:Mik wrote:Mda am citit si eu articolu` din bravo si pe langa ineptiile lu` CRBL (care nu am inteles ce treaba are cu hip-hopu`) si atitudinea lu` sisu mi s`a parut deplasata pt ca nu mi`a dat impresia ca se referea numai la cei de pe forumuri ci la underground in general. Si "sagetile" catre UG ... c scop aveau? Nu cumva "sisu si puya" au fost chiar invitatii emisiunii la un moment dat?!
Iar faza cu coperta albumului R.A.C.L.A a pus capac....... "viata e pe strada" >> cu alte cuvinte "hai sa n apucam toti de combiantii si droguri ca ce rost are sa mai deschidem un DEX, o carte...."
- BRUGNER_okocha
si mie mi se pare ca abia acum HH Ro se indreapta spre plus infinit. La fel ca si in fotbal. Liga Campionilor si in HH, in foarte scurt timp. Cine stie, poate o colaborare IAM / Parazitii? Sau de ce nu una cu Shabazz, la cat de amabil a fost, nu e exclus niciodata!!!arheu wrote:o sa zica unii ca sisu si puya au fost invitati la Urmarire Generala![]()
felicitari brucane pentru pana acu,bafta n continoare !
incet incet parca ncepe sa se contureze un drum sigur in soselele muzicale romanesti;sper sa nu ma insel!
bafta!!
- Chill Will
- the funky man
BRUGNER_okocha wrote:coaie, suna-ma! Acum ai numarul meu. Poti sa dai si bip, ca te sun eu!!!Escobar wrote:Bogdane , ai timp liber joi sa iti dau alea?Sa-mi spui cam pe la ce ora...
Pace, si mersi mult!!!
ok!ajung in jur de 10-11 da te rog daca poti inainte de 16:30 ca dupaia incepe meciu!

http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- Chill Will
- the funky man
De ce n-ai mai sunat Bogdane?
Eu nu mai aveam credit si asteptam sa suni sa iti dau alea sau sa vina Piciu dupa ele!
Ti le trimit prin posta acuma...

http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- BRUGNER_okocha
frate, mii de scuze, dar nu am avut nici un minut liber, am fost si eu la meci pe Lia Manoliu, traficul a fost un dezastru in tot orasu, plus ca nu aveam cum sa vin ca eram la munca. Piciu nu a putut nici el, ca daca putea il rugam, l-am intrebat si a zis ca ii e imposibil. Mii de scuze, daca e problema, trimite-l cu rambursare la primire...Escobar wrote:De ce n-ai mai sunat Bogdane?Eu nu mai aveam credit si asteptam sa suni sa iti dau alea sau sa vina Piciu dupa ele!
Ti le trimit prin posta acuma...
- Chill Will
- the funky man
No problem,ti le trimit in curand!
RAPID UBER ALLES
RAPID UBER ALLES

- BRUGNER_okocha
- Chill Will
- the funky man
era sa zic ceva de steaua ta
hai ca ne-auzim!bafta...