DOC - Lucrare de control (2011)
Re: DOC - Lucrare de control (2011)
ce dor imi e de yolo pe rap... in rest, exact ce ma asteptam, un videoclip/scurtmetraj slabut si o melodie buna. 

nu comparam asta cu runaway, numa' ziceam ca ala are jumatate de ora si-i mai complex si a fost gata mai repede. tot nu inteleg ce a durat 2 ani la asta. macar de nu-l laudau atat. cum pula mea sa zici "fiecare intelege ce vrea. depinde ce a citit, ce filme a vazut". penibilKapa wrote:Compari mere cu pere.Kashim wrote:Runaway-ul lui kanye west a fost gata mai repede.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
a incercat prea multe chestii intr-un clip de 8 minute, mi se pare amestecat. cred ca a fost mai misto "teaser-ul" ala cu doc.
e cam nasol cand promovezi un lucru ca fiind super-mega-hiper, asteptati ca merita, nu mai comentati ca vine si de fapt e ceva (foarte) modest. cunosc studenti la regie care au idei mai interesante si le iese ceva mult mai bine chiar din primul an de facultate.
imi place negativul melodiei.
e cam nasol cand promovezi un lucru ca fiind super-mega-hiper, asteptati ca merita, nu mai comentati ca vine si de fapt e ceva (foarte) modest. cunosc studenti la regie care au idei mai interesante si le iese ceva mult mai bine chiar din primul an de facultate.
imi place negativul melodiei.
-
- Majestate ninja
Plin de destia pe la commenturile lu' docDoc, nu asculta de critici
Mulţi se dau de fapt gen lirici
Tu fă frate, ce iţi place
O dai bine, multă pace

I have an approximate knowledge of many things.
de unde pot sa ii cumpar albumul?

S-au certat ăştia din Facem cu Haarp Cordu?
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
nu vad sensul postarii, care e problema ca unii scot melodii pe teme de genul ala? fiecare canta despre ce vrea. mi se pare mancatorie fara rost. cat despre ipocrizia unor artisti, cred ca fiecare e in masura sa judece cat de sincer e un artist si daca nu, oricum nu o sa isi schimbe parerea despre "idolii" lui pt ca a pus doc un post pe facebook.
ma, a zis treaba asta pe pagina lui de facebook. fiecare e liber sa isi posteze gandurile acolo, e irelevant daca cineva isi va schimba parerea despre ceva sau nu.
si asta e adevarat, macar e sincer. oricum ceva cred ca s-a intamplat, nu venea din senin atacul asta
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
ma intreb cine vine cu solutii, daca tot a mentionat de asta.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
markone
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Pilu wrote:markone

degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
- creTzu
- aka Cascarino sau Nelu
nu reparii tre sa vina cu solutii, sa fim seriosi. tocmai asta e faza, pentru cine adopta "stilu" asta e normal sa expuna anumite probleme din societate, sa se atraga atentia asupra existentei lor ca e primul pas spre rezolvare. exista public pt orice stil de rep, nu inteleg nevoia asta a unora de a explica cum sta defapt treaba.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
eu zic ca trebuie si implicare din partea cetatenilor. nu neaparat sa vina cu solutii, ca nu e nimeni expert, dar macar cu sugestii.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."