2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao
- Cosmin S.
- fratele meu tu esti baiat
Re: 2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao
Iti rupe capu'.punct
Toate ca toate.. facem si noi un cui?
- exerminatoru
- serios, sunt ok
- bogdanovski
- spre 5000 de posturi, e ok
sa vina si in Cluj, am 3 cuie pregatite pentru el...
Lumea ma-ntreaba daca autobuzul in care am fost vazut e al meu.
^vrei sa-l pui in rama?da' nu-ti ajunge 1?in cate locuri il atarni?
ba ce nebuni sunteti ma pana ieri nu ajunsese mai deloc in provincie si azi e si in calarasi,cand e posta inchisa :

ba ce nebuni sunteti ma pana ieri nu ajunsese mai deloc in provincie si azi e si in calarasi,cand e posta inchisa :

vi l`a livrat cu scooteru ca pe pizza?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- exerminatoru
- serios, sunt ok
nu il am in originaldany wrote:ba ce nebuni sunteti ma pana ieri nu ajunsese mai deloc in provincie si azi e si in calarasi,cand e posta inchisa :

- Darwyn4
nu m-as supara daca mi-ai da si mie un link 

"They will gaze up, and strain to find the blue dot in their skies"
ASA DA! ASA SE FACE,ar trebui sa fie manual pentru unii raperi de la noi,este superb,magnific,
arta!felicitari baietilor

-
- TheRapist
Imi place. E lucrat superb, versuri smechere si beaturi bune !
Sa vina si originaaaal

crezi ca azi sau maine imi vine si mie.
eu nu am cuie,nu vreau sa ma intep in rugina,o sa trag o mare linie dupa album,cu tot ce am adunat..
eu nu am cuie,nu vreau sa ma intep in rugina,o sa trag o mare linie dupa album,cu tot ce am adunat..
b-)
bai linie
ai 15 ani , trezeste`te

G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
si tu ai 16... +
nu te chinui sa-mi raspunzi..Mallone wrote:taci in plm din gura si nu mai posta c***t. un post cu cap n-am vazut din partea ta pe forumul asta. esti pur si simplu degeaba.
Losing your mind is a lot more fun when you don't bother looking for it.
Bai.. in primul rand sagace a avut beaturi mult mai bune pe proiectul lui cu remixurile.
In al doilea rand multe piese nu au niciun pic de vibe.. banuiesc ca au schimbat beaturile dupa ce au tras.
O sa scriu exact ce mi'a placut de pe material mai jos :
1. De pe "numarul de aur" imi place strofa lu OKN si a lu Aforic(desi pe la sfarsit e cam delasator).
2. Pe "amprentele umbrei" ADN si Carbon baga foarte tare.. doar ca n'as mai asculta piesa din cauza lipsei de vibe.
3. Blietzkrieg suna ok.
4. "Cand muzica moare" - Cand a inceput piesa asa chill am crezut ca o sa ma rupa.. nu m'am inselat. Cel putin pana au inceput sa ne spuna ce tehnici de bataie isi imagineaza ei. Oricum Deliric intra genial pe piesa si continua la fel pana la schimbarea de beat.
5. "Ce pacat ca nu voi sti" - foarte tare ideea. Insa era genial daca construiau textele in asa fel incat versurile dinaintea sampleului "ce pacat ca nu voi sti" sa rimeze cu acesta.
6 "Chaos theory" - OKN din nou da magistral.. pacat ca au ales beatu ala. In plus nu inteleg o iota din ce zice General Trix.
7. "Din instinct" - asta e una din piesele pe care le voi mai asculta. Props to Afo.
8. Hochii zici ca'i windchiLL .
)
9. "Golul si negrul din om" - ADN da foarte calumea aici.. doar ca beatu nu'mi place.
10. "Noi suntem oameni" - in sfarsit pot sa spun : ASA DA! Piesa superba, nimic de obiectat. Tematica bine aleasa, Aforic rupe ,mai ales pe refren, iar ADN.. strofa lui mi se parea cea mai buna de pe album. Productia superba . ASA se face !
11. "Ochiul furtunii" - inca o piesa buna.
12. "Substante" - Frumos.. de la productie pana la lirica si interpretare. ( prietenii victimei spun : "2012" ! gg Grigo ).
13. "Tenebrele deceptiei" - 1-9-4-4
. Doar Afo si ADN imi plac aici.
14. "Intro" - asta'i cel mai tare beat de pe album .
Concluzia : la cata zarva s'a facut cu proiectu asta ma asteptam la ceva colosal
. O sa mai ascult cand imi ajunge sidiul.. poate'mi schimb parerea.
In al doilea rand multe piese nu au niciun pic de vibe.. banuiesc ca au schimbat beaturile dupa ce au tras.
O sa scriu exact ce mi'a placut de pe material mai jos :
1. De pe "numarul de aur" imi place strofa lu OKN si a lu Aforic(desi pe la sfarsit e cam delasator).
2. Pe "amprentele umbrei" ADN si Carbon baga foarte tare.. doar ca n'as mai asculta piesa din cauza lipsei de vibe.
3. Blietzkrieg suna ok.
4. "Cand muzica moare" - Cand a inceput piesa asa chill am crezut ca o sa ma rupa.. nu m'am inselat. Cel putin pana au inceput sa ne spuna ce tehnici de bataie isi imagineaza ei. Oricum Deliric intra genial pe piesa si continua la fel pana la schimbarea de beat.
5. "Ce pacat ca nu voi sti" - foarte tare ideea. Insa era genial daca construiau textele in asa fel incat versurile dinaintea sampleului "ce pacat ca nu voi sti" sa rimeze cu acesta.
6 "Chaos theory" - OKN din nou da magistral.. pacat ca au ales beatu ala. In plus nu inteleg o iota din ce zice General Trix.
7. "Din instinct" - asta e una din piesele pe care le voi mai asculta. Props to Afo.
8. Hochii zici ca'i windchiLL .

9. "Golul si negrul din om" - ADN da foarte calumea aici.. doar ca beatu nu'mi place.
10. "Noi suntem oameni" - in sfarsit pot sa spun : ASA DA! Piesa superba, nimic de obiectat. Tematica bine aleasa, Aforic rupe ,mai ales pe refren, iar ADN.. strofa lui mi se parea cea mai buna de pe album. Productia superba . ASA se face !
11. "Ochiul furtunii" - inca o piesa buna.
12. "Substante" - Frumos.. de la productie pana la lirica si interpretare. ( prietenii victimei spun : "2012" ! gg Grigo ).
13. "Tenebrele deceptiei" - 1-9-4-4

14. "Intro" - asta'i cel mai tare beat de pe album .
Concluzia : la cata zarva s'a facut cu proiectu asta ma asteptam la ceva colosal

mai adauga-ti varsta ta si iti iese.Pilu wrote:bai linieai 15 ani , trezeste`te
b-)
- bogdanovski
da tu unde l'ai ascultat de spui ca astepti cd-ul ?
Lumea ma-ntreaba daca autobuzul in care am fost vazut e al meu.