BUCURESTI SUMMERJAM07

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

inainte sa injurati/injuram oamenii care nu au venit ar trebui sa ne gandim la public in general si o sa vedem ca majoritatea sunt pusti de liceu si uneori chiar nu au bani mai ales ca un concert nu inseamna numai biletul si atat.
parerea unui om care nu suporta bucurestiul, cred ca astfel de evenimente ar fi avut alt rezultat daca nu erau aici, cred ca e cazul pt buc sa ia o mica pauza.
n-am inteles exact partea cu pacaliciul care da banii pe bilet, m-am cam simtit ce-i drept, dar o sa o iau ca pe ceva bun.

Pace pentru platitorii de bilete!!!!! Cedry2k :X

si urmatorul citat caci e prea bine spus.
aforic wrote: Felicitari Hades muthafuckaz, mie unul mi-a placut Summer Jam!
Sustineti Hip Hop-ul romanesc, lasati orgoliie deoparte, problema principala la rapperi romani, sunt prea orgoliosi, plini de ei, lipsiti de respect, nu generalizez si nici nu nominalizez, daca suportul nu vine din partea ascultatorilor de hip-hop atunci o sa ne ducem pulii de suflet cu totii.Generatia dupa'89 s-a nascut cu totul pe tava, au tot ce le trebuie, de aia le e la fel usor sa-si bage pula la fel de repede in orice.Si voi astia battle-ul, vi s-a urcat la cap cam mult, ati fost cam pupati in cur de diversi de vi sa urcat de la cur la cap, ocolindu-va organele interne, stati in banca voastra si respectati-va adversarii ..!!
naighba
USER INACTIV

Post by naighba »

BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

sunt ft curios unde va avea loc acest eveniment "urmator" si cine il va organiza.

P.s. - daca nu iti place in BUC de ce stai aici? Chiar nu inteleg oamenii care stau unde nu le place, eu nu as putea face asta.
strabunicutza wrote:inainte sa injurati/injuram oamenii care nu au venit ar trebui sa ne gandim la public in general si o sa vedem ca majoritatea sunt pusti de liceu si uneori chiar nu au bani mai ales ca un concert nu inseamna numai biletul si atat.
parerea unui om care nu suporta bucurestiul, cred ca astfel de evenimente ar fi avut alt rezultat daca nu erau aici, cred ca e cazul pt buc sa ia o mica pauza.
n-am inteles exact partea cu pacaliciul care da banii pe bilet, m-am cam simtit ce-i drept, dar o sa o iau ca pe ceva bun.

Pace pentru platitorii de bilete!!!!! Cedry2k :X

si urmatorul citat caci e prea bine spus.
aforic wrote: Felicitari Hades muthafuckaz, mie unul mi-a placut Summer Jam!
Sustineti Hip Hop-ul romanesc, lasati orgoliie deoparte, problema principala la rapperi romani, sunt prea orgoliosi, plini de ei, lipsiti de respect, nu generalizez si nici nu nominalizez, daca suportul nu vine din partea ascultatorilor de hip-hop atunci o sa ne ducem pulii de suflet cu totii.Generatia dupa'89 s-a nascut cu totul pe tava, au tot ce le trebuie, de aia le e la fel usor sa-si bage pula la fel de repede in orice.Si voi astia battle-ul, vi s-a urcat la cap cam mult, ati fost cam pupati in cur de diversi de vi sa urcat de la cur la cap, ocolindu-va organele interne, stati in banca voastra si respectati-va adversarii ..!!
akasha
ingerash

Post by akasha »

da ma nu este akasha ... postez de pe userul ei pentru ca eu nu am user ... mi se zice Drujbah(nu imi fac ser ca sa postez o singura data).
Prieteni degeaba se injura lumea cu lumea, ca oricum aia pe care ii injurti cel mai probabil nu se simt, ei chiar au avut ceva de facut, chiar nu au avut bani, lol de parca acest eveniment a fost anuntat de pe o zi pe alta, timp se putea face si banii se strngeau. Imi pare rau pentru aia care chiar nu au putut dar au vrut, oameni cu adevarate probleme, dar cred ca-i poti numara pe dgt, asa ca majoritatea nu cititi asta si ziceti da frate io-s ala ca nu e asa, puteai sa vii dk vroiai. Si dk nu au vrut asta nu inseamna ca trebuie neaparat injurati, sa nu mai ceara concerte, pentru asta merita injurati, Mihai Lazar(Kombat) dk vede coispe mii de oameni pe forum(asa am inteles) ca cer concerte isi face si el un calcul si zice da ma ies si io macar pe zero (ca doar nu se caca bani), si cand face concert ...
Pt ce a zis brugner cu provincia ... are dreptate, prea multe vorbe, vrei concertein provincie vb cu kombat scoate banul si organizeaza, iti spun io ca te juta astia gratis de la cum sa contactezi trupe pana la chestii legale tot.
A mai zis si carina ca s-au supapus HipHopKemp ( treaba cu cehia ) su Summer Jam, dar io am fost acolo si mai toti care i-am vazut acolo erau si aici minus 2-3( si da styu cam toti romanii re au fost acolo ca ne-am strans cu corturile unii si oricum cu restu ne intalneam pe acolo GEN).
Poate romanii merita concerte, dar kombat si restu nu merita sa-si toace banii pentru ce? Nu e corect.
Poate dk puneai un cod unicpe bilet pe care trebia sa-l introduci in contu tau la forum sau iti stergea contul (gen cum au facut aia cu proectul verde -- biletu si codu) si asa poate venea mai multa lume, sau macar scapai de aia care posteaza aiurea.
SINCER IMI PARE RAU PT ORGANIZATORI, E DE CACAT, NISTE SUPER BAIETI, NU MEITAU GAURA CARE A FOST FACUTA, STYU CA NU VA CONSOLEAZA CU NIMIK DAR ASTA E.
Hold the person that you love closely if they're next to you
The one you love, not the person that'll simply have sex with you
Appreciate them to the fullest extent, and then beyond
'Cause you never really know what you got, until it's gone
NociV
tanar

Post by NociV »

eu unul am ajuns doar la ultima seara de festival,din cauza lipsei de timp...
...tot respectul pt gestul lui Bitza de a oferi clubul "pe gratis" pt festival(asta daca am fost informat corect:) ).....si incep cu o bila alba pt organizatori(felicitari Hades Records), una pt sonorizare(eu unul am auzit cea mai buna sonorizare de la un show de hip-hop din romania de pana acum),o BILA ALBA pt toti mc-ii/formatiile care au prestat pe scena..o bila neagra pt nr mic de oameni prezenti la eveniment..in concluzie un eveniment care a meritat fiecare banut!!! BRAVO HADES RECORDS!!!
Image
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

o bila neagra, foarte neagra pentru Session. o cutie de cola costa 7 ron.

las-o-n pula goala, baaa Bitza ba!

asta e ciordeala pe fata.
Last edited by cafteala on Mon Sep 03, 2007 1:23 pm, edited 2 times in total.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

akasha wrote: Pt ce a zis brugner cu provincia ... are dreptate, prea multe vorbe, vrei concertein provincie vb cu kombat scoate banul si organizeaza, iti spun io ca te juta astia gratis de la cum sa contactezi trupe pana la chestii legale tot.
exact asa s-a intamplat cu Theodore, cand Facem Records au deschis poarta si cei din Iasi si Timisoara au preluat si ei cate un concert in orasul lor. Cine vrea sa organizeze in provincie este liber sa o faca si va primi respectul nostru vesnic, plus orice sprijin se poate da, ba mai mult daca concertul nu este si in Buc, voi si veni acolo daca line-upul ma satisface. Daca iti place rapul, faci niste sacrificii. Nu am mai dormit la cort de 10 ani, si nu credeam ca pot sta 2 zile fara dus, insa line-upul din CZ m-a f sa uit de tot, inclusiv de durerea de picioare si spate. Dupa care ma intorc in RO, si ce vad frate, oameni plictisiti, maxim 300, aceiasi mocirla, cu niste organizatori resemnati, care desi stiu care e treaba, se decid sa mai bage inca o data bani, pentru ca tre sa spunem adevarul: pasiunea lor pt hip hop e imensa. Insa pasiunea te poate face sa dormi pe strada la un moment dat. Cand in colaborare cu Hades Events am organizat Afu Ra, toata lumea a zis, "in Preoteasa, sa incapa toti". Numai Hefe a zis in Fire. Si au fost 400 de insi. Ce am fi facut in Preoteasa cu ei? Publicul roman nu se supune nici unei legi normale, jur. Eu nu injur pe nimeni pt ca nu a venit, dar daca va vrea sa vina in viitor, poate nu va mai avea la ce. Ma intreb ce rost au Urban Groove si YO! Probabil vom renunta si noi. Atata timp cat putem asculta acasa, nimeni nu ne poate face sa disparem. Probabil ca in RO, noi, ascultatorii de hh, vom ajunge ca templierii sa fim exterminati si o ardem prin coduri si criptograme, insa ceea ce avem in cap si in suflet nu ne poate fi luat de nimeni.
dan
Pop

Post by dan »

pt mine acest festival pe cat a fost de tare, pe atat a fost de obositor... si daca mai punem si concertul de vineri... cred ca unii dintre noi am avut parte de vreo 15-20 de ore de rep in 3 zile :lol: mai rar asa ceva :D

placut surprins de prestatia lui puya, pe care nu l-am mai vazut live din 2004... deasemenea foarte tari si da hood .. cedry2k

eu nu vad o solutie in organizarea uui concert de amploare hip-hop in tara, chit ca e intr-un oras universitar cu peste 300.000 locuitori .. tot bucurestiul in momentul de fata are cel mai mare potential... si pt cei care ajung la diverse concerte prin bucuresti.. vor observa ca la diversi organizatori difera publicul...

hip-hop-ul e un gen muzical aparte, foarte multi care asculta hip-hop, fac hip-hop.. ceea ce e o mare prostie ... prea multi pe scena.. prea putini in public... oricum o buna parte ajung in mare doar la concertele unde sunt si ei pe afis... oare de cate indicii au nevoie unii sa isi dea seama ca ar trebuii sa se la se de cantat si sa mai asculte muzica.. sa mai ajunga pe la un show sa mai cumpere un cd...

a si nu e deloc cool sa faci hip-hop cand nu esti pe pula ta.. nu e deloc cool sa nu te lase parinti la rep sau sa faci rep :lol: aviz pt aia crescuti in casa care abordeaza muzica de strada :D
TheG
fratele meu tu esti baiat

Post by TheG »

Pe bune acum, s-a vorbit (injurat) suficient. Fapta a fost comisa...n-are rost sa ne racim gura de pomana.

.....

Eu personal mai vreau un event pana in iarna. Si anume un gratar hades records cu artisti care canta moca (la casetofon sau magnetofon :lol: ) eventual si un fotbal ceva. Era sa uit...si bere cum a fost si la summerjam ca eu mi-am luat tzeapa cu apa de 70 de mii.....eh well
menthoru
dimineata verific forumu

Post by menthoru »

TheG wrote:un gratar hades records cu artisti care canta moca (la casetofon sau magnetofon :lol: ) eventual si un fotbal ceva. Era sa uit...si bere cum a fost si la summerjam ca eu mi-am luat tzeapa cu apa de 70 de mii.....eh well
La gratarul asta la magnetofon sa fiu al dracu daca n-as veni cu cea mai mare placere si pun pariu ca ar fi cel mai tare event ever. :)

Cat despre treaba cu Session-ul. E foarte simplu. Clubul a fost o solutie excelenta in ceea ce priveste spatiul. Hades a facut eforturi si a adus bere ieftina. Din pacate au fost ignorati cei care nu aveau voie sau nu puteau dintr-un motiv sau altul sa bea alcool. Aici s-a creat problema cu preturile PROHIBITIVE din Session. 70k apa sau suc!? Las-o-n pula goala de treaba. Mi-am permis banii, dar totusi am si eu o constiinta, ca nu m-a nascut mama la hotel de 5 stele. Am si eu un pic de respect pentru bani ca sa-mi dau seama ca o nenorocita de apa plata este o mare teapa la 70.000.
begongo
fratele meu tu esti baiat

Post by begongo »

nu stiu ce a fost la iasi la GWT, dar la Timisoara a fost excelent
imi pare rau ca nu v-a iesit

P.S.: si la Timisoara era 50 de mii un suc la doza in club, dar nu ne-am jenat sa bem cu pofta apa de la robinet (fara sa fim fani a lui Raku)
Incurajez pirateria.
Image
Shearer
old school

Post by Shearer »

in tara nu stiu daca sunt 500 de mii de oameni care asculta rep , si poate un sfert din astia merg la concerte .
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

500 de mii ? hahahahahahahahahahaha ... cred ca faci katerinka nu ? =))
Viața e complexă și are multe aspecte.
menthoru
dimineata verific forumu

Post by menthoru »

begongo wrote:P.S.: si la Timisoara era 50 de mii un suc la doza in club, dar nu ne-am jenat sa bem cu pofta apa de la robinet (fara sa fim fani a lui Raku)
Scuza-ma dar chiar nu mi se pare de bun simt sa-mi trimit prietena si viitoarea sotie sa bea apa de la robinet de la toaleta.
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

Dupa seara de ieri doar atat spun : OCTOMBRIE. Da Hood.( frumos ca Stoe a coborat la pogo ) K'N'Confusion ( foarte tari oamenii. K-gula a cantat extraordinar ).
S-a vazut experienta la Defari. experienta lui m-a impresionat. in rest nimic altceva.

Multumesc trupei Katana ca au bagat " Erau vremuri frumoase ".

Multumim Hades Records pentru acest eveniment unic. Dumnezeu sa va binecuvinteze.
Last edited by awaky on Mon Sep 03, 2007 2:29 pm, edited 1 time in total.
Post Reply