URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

Feromon wrote:brucane ,mai primiti demouri pe mail?[/b]
primeste... si isi smulge paru din cap de fiecare data... :lol: :lol:
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Feromon wrote:offtopic
e prima mea limba!!! Problemele foarte grave au fost cu emotiile pe care le-am avut nu cu limba.

:)))))))0 nu mam putut abtine:))))

ontopic

brucane ,mai primiti demouri pe mail?[/b]
frate, eu personal nu trebuie sa primesc demo-uri pt ca nu sunt casa de productie. Te poti adresa la [email protected], ei cu asta se ocupa, fac muzica. Noi acum suntem un fel de ziaristi bashiti! :lol:
Samio Molfai
Je suis Pateu

Post by Samio Molfai »

Brugner'e salut ... o intrebare, cand ii aduci pe cei de la KaTaNa in emisiune ? ca si-au lansat recent primu' lor E.P. .. Bafta !
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

pep wrote:Brugner'e salut ... o intrebare, cand ii aduci pe cei de la KaTaNa in emisiune ? ca si-au lansat recent primu' lor E.P. .. Bafta !
e de ajuns sa te uiti la emisiune si vei descoperi chestii deosebite :P
muie copos
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

pep wrote:Brugner'e salut ... o intrebare, cand ii aduci pe cei de la KaTaNa in emisiune ? ca si-au lansat recent primu' lor E.P. .. Bafta !
vinerea asta!
Waspy8.0
rapperu vostru preferat

Post by Waspy8.0 »

Am privit aproape stupefiat...sinistra "cea mai recenta emisiune"..in care invitatzi au fost membrii "toof" records....Cel mai groaznic m-a inspaimantat prestatzia...mc-o-cantareatza in fatza microfonului...nu atat de flagranta a lui piciorush...cat cea a ..."noii voci de privighetoare rapului romanesc" ..shatyr.....sau satyr...who effin` gives a funk anyway..care a dat dovada de un "afonism" si o lipsa de ureche muzicala de-a dreptu monstrUUUUOOOUUUooooaaaase...De asemenea foarte dubioasa buimaceala cu care donshoada shortez...A K A...DeeJay...raspundea la intrebarile din domeniu. Calitativ vorbind ceva nu a fost in ordine cu emisiunea respectiva....Inca o data..ma gandesc ca e buna in adancu ei intentzia lui Brugner de a ..arata...toate!! "fatzetele" ..."scenei" authotone..........eu cel putzin mi-am facut o impresie clara................................................. :roll:
dumbinos
rapperu vostru preferat

Post by dumbinos »

ma uit acu la ug... cheya...or wateva'... m-am spart de ras :lol: pac pac gie nino nino.... iarasi deastea bai nene... e 2006 in pana mea... pana cand?? :|

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ma sparg de ras in continuare
sunrah
.

Post by sunrah »

dumbinos wrote:pac pac gie nino nino.... iarasi deastea bai nene... e 2006 in pana mea... pana cand??
Pana isi vor schimba propriile valori.. poate maine.. poate niciodata.
you just never know when you're living in a golden age.
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

dumbinos wrote:ma uit acu la ug... cheya...or wateva'... m-am spart de ras :lol: pac pac gie nino nino.... iarasi deastea bai nene... e 2006 in pana mea... pana cand?? :|

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ma sparg de ras in continuare
si eu am ras de m'am spart :lol: :lol: :lol:

ziceai ca "2006...pana cand"...stai linistit ca astia de'abia au inceput sa apara...sa vezi dupa vreo 4-5 ani cum o sa aibe cele mai cumparate albume si toate astea...mi'e cam "frica" cand ma gandesc :?
Image
alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

in 4-5 ani o sa evolueze si ei si o sa-ti schimbi parerea despre ei! ai rabdare!
koolmarz
rapperu vostru preferat

Post by koolmarz »

lol ?? daca e 2006 nu e voie cu gie gie pac pac nino nino ? deci clar in mileniul 3 trebuie tehnica spatiala si alte nebunii nu ??
Cand o sa invatzatzi ca fiecare canta despre ce simte .. si nu trebuie judecat dupa asta .. ?? Dubios .. tare dubios..
Sa razi de ei ca o ard ganxta e ca si cum as rade eu de tine ca mergi cu autobuzul ..
sunrah
.

Post by sunrah »

Ai dreptate daca privesti asa, doar ca aici e vorba de modalitatea de expunere a gandurilor, simtamintelor s.a.m.d. A nu se face mari confunzii.. :)
you just never know when you're living in a golden age.
koolmarz
rapperu vostru preferat

Post by koolmarz »

ideea e simpla ... nu scrie nicaieri ce e bine in hiphop .. ce e acceptat si ce nu .. atat timp cat ni s`a acordat libertate totala .. fiecare e liber sa faca ce vrea.. sa se exprime cum vrea.. ceea ce ma oftica pe mine.. sunt acei oameni care afirma .. "aa cuaie .. e ganxta .. e mafia .. e naspa.. eu ascult doar jedi mind tricks" (un exemplu)
Daca iti place .. asculta .. daca nu iti place .. nu asculta.. critica .. bagatzi pula .. zi ca e naspa.. dar incearca sa ai o baza de unde sa pleci si un motiv.. nu zici ca e naspa doar ptr ca tie personal nu`tzi place.. asta cand vad .. mor de oftica .. si asta e unul din principalele motive ptr care nu avem pace si ptr care ne certam mereu ..am mai zis`o si cred ca o sa mai repet de cateva ori ..
TIE ITI PLACE ECLERUL .. MIE SAVARINA ..
Doar ptr ca tie nu`tzi place frisca din savarina mea .. si preferi ciocolata din eclerul tau .. asta nu inseamna ca eu sunt prost .. sau ca savarina e naspa..

Sunt satul.. si scarbit ..
Image
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

Daca iti place savarina insemna ca faci cunillingus, daca iti place ecleru inseamna ca faci cuRilingus... :butch2:
dumbinos
rapperu vostru preferat

Post by dumbinos »

cum pana mea vreti voi sa evoluam ca comunitate, sa mergem mai departe, cand apar mereu ca ciuperciule in fiecare an, cate unii cu diferite stiluri dastea importate moarte direct din fasa acu 12-13 ani, care nu au nici o legatura cu realitatea autohtona... unde pana mea auzi tu pac pac si alte fabulatii ganxta in cartier la tine? la televizor in filme cu cowboi poate...
cum vreti voi sa iesim din stereotipiile si tiparele astea de baetasi de dupa blocuri, complexati, analfabeti si agramati...etcetc repetand mereu aceleasi greseli si lasand mereu "libertate" astora care ne trag in jos pe toti... e culmea, pe deasupra trebuie sa mai si tacem din gura... hell no :P
Daca iti place .. asculta .. daca nu iti place .. nu asculta.. critica .. bagatzi pula .. zi ca e naspa.. dar incearca sa ai o baza de unde sa pleci si un motiv.. nu zici ca e naspa doar ptr ca tie personal nu`tzi place
asta ar intra in categoria putzul gandirii... din moment ce nu imi place ceva, e LOGIC si normal ca am niste motive pt care se intampla asta... e la mintea cocosului :lol:
Doar ptr ca tie nu`tzi place frisca din savarina mea .. si preferi ciocolata din eclerul tau .. asta nu inseamna ca eu sunt prost .. sau ca savarina e naspa..
daca tu mananci savarine, fara sa iti dai seama ca iti dauneaza grav sanatatii si faci aviara de la ele, dupa care ne imbolnesti pe retu si murim toti... nu e normal sa nu fii lasat sa umbli in libertate totala pe ogoarele patriei? :idea:

punct.
Post Reply