cum pana mea vreti voi sa evoluam ca comunitate, sa mergem mai departe, cand apar mereu ca ciuperciule in fiecare an, cate unii cu diferite stiluri dastea importate moarte direct din fasa acu 12-13 ani, care nu au nici o legatura cu realitatea autohtona... unde pana mea auzi tu pac pac si alte fabulatii ganxta in cartier la tine? la televizor in filme cu cowboi poate...
cum vreti voi sa iesim din stereotipiile si tiparele astea de baetasi de dupa blocuri, complexati, analfabeti si agramati...etcetc repetand mereu aceleasi greseli si lasand mereu "libertate" astora care ne trag in jos pe toti... e culmea, pe deasupra trebuie sa mai si tacem din gura... hell no
Daca iti place .. asculta .. daca nu iti place .. nu asculta.. critica .. bagatzi pula .. zi ca e naspa.. dar incearca sa ai o baza de unde sa pleci si un motiv.. nu zici ca e naspa doar ptr ca tie personal nu`tzi place
asta ar intra in categoria putzul gandirii... din moment ce nu imi place ceva, e LOGIC si normal ca am niste motive pt care se intampla asta... e la mintea cocosului
Doar ptr ca tie nu`tzi place frisca din savarina mea .. si preferi ciocolata din eclerul tau .. asta nu inseamna ca eu sunt prost .. sau ca savarina e naspa..
daca tu mananci savarine, fara sa iti dai seama ca iti dauneaza grav sanatatii si faci aviara de la ele, dupa care ne imbolnesti pe retu si murim toti... nu e normal sa nu fii lasat sa umbli in libertate totala pe ogoarele patriei?
punct.