BUG Mafia

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

souljunk.fane
funk soul sensation

Re: BUG Mafia

Post by souljunk.fane »

iti dai seama
Twenty
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Twenty »

"Astazi a avut loc conferinta de presa cu BUG Mafia, datorita lansarii noului album, ce va aparea pe 11 august si va fi distribuit fie impreuna cu Gazeta Sporturilor fie intr-o editie Deluxe, insotit de un dvd cu toate videoclipurile trupei si de volumul 1."

:shock: :shock:
"Save your drama for your mama, cuz I don't give a fuck.. You don't now me, I don't know you and this is where is gonna stop!!"
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

da,ba,da si 640 de mii e enorm pt.Romania...oricum o sa fac pe 'reaku-n 4 sa-l cumpar si pe ala 8)
adapter
moderator astea

Post by adapter »

e pentru fani ala...daca n-ai bani, iei GSP de pe 11 august.
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

sau le iau pe amandoua,dar nu mai dau taxe postale,ca are tataee un var pe aici prin tg jiu,tarzan :wink:
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

...
ce cocalar... dai 8 lei pe gsp, dai 60 de lei pe album dar te caci pe tine la taxele postale... nu iti mai ramane de pet2L?
Image
RaDoooI
fratele meu tu esti baiat

Post by RaDoooI »

B0ka wrote:sau le iau pe amandoua,dar nu mai dau taxe postale,ca are tataee un var pe aici prin tg jiu,tarzan :wink:
asta e gen, telefon de 18 milioane .. dar fara credit :lol:
"Ascultatorii stiu cum trebuie facut hip-hopu' ca la teoria piz..ii toti se pricep ca bebe sexologu" - Ryu - Replica "R.I.P. Hip-hop"

"Asculta cu inima si taci in p... mea cu gura" - Ais the Chef
unu'

Post by unu' »

alka wrote:bai dar un concert prin bucuresti? sa merg si eu sa-i vad ca nu i am vazut niciodata.. unde anunta astia concertele?
chiar ca..

eu as vrea sa scoata si un remix psihopatu'.
.
Siempre Fidelis
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
unu'

Post by unu' »

1 Rozita 06-Aug-2009 10:56
;)
ii asteptam la noi in comuna; avem un camin coltoral nou facut vizavi di bisearica...
(râsete)
(râsete din nou)
Siempre Fidelis
Broco
dimineata verific forumu

Post by Broco »

Boka
"TaTy"

Post by Boka »

DiNO wrote:...
ce cocalar... dai 8 lei pe gsp, dai 60 de lei pe album dar te caci pe tine la taxele postale... nu iti mai ramane de pet2L?
ca prost...dau 8 lei pe gsp,dau 50 lei pe album,dar ma fut in aia 14 lei,gen taxe postale,cacat pe batz...bha esti prost?pai pe mine drumu pan'la bucuresti ma costa intre 6 si 10 lei nashu,tu ma crezi atat de tampit sa dau 14 lei pe TAXE POSTALE???
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

autodrop
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Broco wrote:http://www.bestmusic.ro/interviuri/Interviu_BUG_Mafia__video_-aid-67119-l-1
Foarte smecher tataee asta , imi place cum gandeste.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

B0ka wrote:
DiNO wrote:...
ca prost...dau 8 lei pe gsp,dau 50 lei pe album,dar ma f** in aia 14 lei,gen taxe postale,c***t pe batz...bha esti prost?pai pe mine drumu pan'la bucuresti ma costa intre 6 si 10 lei nashu,tu ma crezi atat de tampit sa dau 14 lei pe TAXE POSTALE???
te costa intre 6 lei si 10 lei nashu doar dus. dus-intors te costa intre 12 lei 20 de lei. + ca iti pierzi timpul pe drum cand poti sta comod in fotoliu acasa sa astepti albumul. la asta nu te-ai gandit ? si daca te-ar costa sa zicem 12 lei si taxele postale ar fi 14 lei,mancarea si bautura pana la bucuresti cat te-ar costa ? ca doar nu tii post negru pana la bucuresti ca sa cumperi albumul mafia. da-o in kkt frate,esti de treaba ca om,dar uneori gandesti foarte aiurea. sau na,poate ai placerea sa vizitezi bucurestiul din cand in cand. n-am eu de unde sa stiu. dar strict economic vorbind,nu iesi in + cu nimic.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Post Reply