BUG Mafia
-
- funk soul sensation
- Twenty
- spre 5000 de posturi, e ok
Re: BUG Mafia
"Astazi a avut loc conferinta de presa cu BUG Mafia, datorita lansarii noului album, ce va aparea pe 11 august si va fi distribuit fie impreuna cu Gazeta Sporturilor fie intr-o editie Deluxe, insotit de un dvd cu toate videoclipurile trupei si de volumul 1."

"Save your drama for your mama, cuz I don't give a fuck.. You don't now me, I don't know you and this is where is gonna stop!!"
da,ba,da si 640 de mii e enorm pt.Romania...oricum o sa fac pe 'reaku-n 4 sa-l cumpar si pe ala 

e pentru fani ala...daca n-ai bani, iei GSP de pe 11 august.
sau le iau pe amandoua,dar nu mai dau taxe postale,ca are tataee un var pe aici prin tg jiu,tarzan 

...
ce cocalar... dai 8 lei pe gsp, dai 60 de lei pe album dar te caci pe tine la taxele postale... nu iti mai ramane de pet2L?
ce cocalar... dai 8 lei pe gsp, dai 60 de lei pe album dar te caci pe tine la taxele postale... nu iti mai ramane de pet2L?

asta e gen, telefon de 18 milioane .. dar fara creditB0ka wrote:sau le iau pe amandoua,dar nu mai dau taxe postale,ca are tataee un var pe aici prin tg jiu,tarzan

"Ascultatorii stiu cum trebuie facut hip-hopu' ca la teoria piz..ii toti se pricep ca bebe sexologu" - Ryu - Replica "R.I.P. Hip-hop"
"Asculta cu inima si taci in p... mea cu gura" - Ais the Chef
"Asculta cu inima si taci in p... mea cu gura" - Ais the Chef
- unu'
chiar ca..alka wrote:bai dar un concert prin bucuresti? sa merg si eu sa-i vad ca nu i am vazut niciodata.. unde anunta astia concertele?
eu as vrea sa scoata si un remix psihopatu'.
.
Siempre Fidelis
-
- Arhistrateg nebiruitul
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
- unu'
(râsete)1 Rozita 06-Aug-2009 10:56
ii asteptam la noi in comuna; avem un camin coltoral nou facut vizavi di bisearica...
(râsete din nou)
Siempre Fidelis
ca prost...dau 8 lei pe gsp,dau 50 lei pe album,dar ma fut in aia 14 lei,gen taxe postale,cacat pe batz...bha esti prost?pai pe mine drumu pan'la bucuresti ma costa intre 6 si 10 lei nashu,tu ma crezi atat de tampit sa dau 14 lei pe TAXE POSTALE???DiNO wrote:...
- Chill Will
- the funky man
autodrop
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Foarte smecher tataee asta , imi place cum gandeste.Broco wrote:http://www.bestmusic.ro/interviuri/Interviu_BUG_Mafia__video_-aid-67119-l-1
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
-
- Niciodata un nimeni
te costa intre 6 lei si 10 lei nashu doar dus. dus-intors te costa intre 12 lei 20 de lei. + ca iti pierzi timpul pe drum cand poti sta comod in fotoliu acasa sa astepti albumul. la asta nu te-ai gandit ? si daca te-ar costa sa zicem 12 lei si taxele postale ar fi 14 lei,mancarea si bautura pana la bucuresti cat te-ar costa ? ca doar nu tii post negru pana la bucuresti ca sa cumperi albumul mafia. da-o in kkt frate,esti de treaba ca om,dar uneori gandesti foarte aiurea. sau na,poate ai placerea sa vizitezi bucurestiul din cand in cand. n-am eu de unde sa stiu. dar strict economic vorbind,nu iesi in + cu nimic.B0ka wrote:ca prost...dau 8 lei pe gsp,dau 50 lei pe album,dar ma f** in aia 14 lei,gen taxe postale,c***t pe batz...bha esti prost?pai pe mine drumu pan'la bucuresti ma costa intre 6 si 10 lei nashu,tu ma crezi atat de tampit sa dau 14 lei pe TAXE POSTALE???DiNO wrote:...
Viața e complexă și are multe aspecte.