vai, cat poate sa-mi placa de astia
lasand la o parte bataia, chiar o ard ok...dar cum e acolo cand incepe video, la ce beaturi au cred ca sar cluburile in aer intr-un concert de-al lor!
daca gorila aia isi lua un pumn pe strada, ce facea? statea la fel sa-si scoata tricouu si sa-si aranjeze cozorocu?
sunt consient ca cel mai cocalar e ala care a aruncat cu sticla, da puteau mai simplu sa se duca peste el nu sa faca impresii d-astea pe scena.
asta mi-a adus aminte de un concert raku, la care era sa-si ia si el o sticla in cap. oricum nimeni nu si-a dat seama atunci cine a aruncat, da omu a zis cateva vorbe la care, oricine ar fi fost ala care aruncase, cred ca ii venea sa intre in pamant. he managed to keep it real fara arfe de baieti de cartier cum ai zis tu
hai coae ca nu poti chiar asa ca artist sa bati un ''fan'' , plm mai ales intr-un club unde se filmeaza si sunt poze & shit , gen sareau pe el lejereanu , il rupeau cu bataia si apoi erau chemati in judecata , facea si negru ala portofelu gros.
ce plm , astia nu sunt justin bieber sa primeasca sticle in cap si sa inghita , mai ales ca nu a fost doar o sticla aruncata.
primesti o sticla , plm ok se intampla , ii atentionezi pe oamenii sa nu mai arunce , si apoi te trezesti cu alta sticla in cap , putini or sa ramana calmi , nici raku nu cred ca ar ramane calm daca ar primi 2 sticle la rand in muie.
Coptură wrote:asta mi-a adus aminte de un concert raku, la care era sa-si ia si el o sticla in cap. oricum nimeni nu si-a dat seama atunci cine a aruncat, da omu a zis cateva vorbe la care, oricine ar fi fost ala care aruncase, cred ca ii venea sa intre in pamant. he managed to keep it real fara arfe de baieti de cartier cum ai zis tu
Pahar.
Si le'a cerut bodyguarzilor sa nu fie violenti.
@suzy
Bataie la baraka?
Cu pernutele si cu balansoaru?
Eu personal nu inteleg locatia aia.
Nu ma simt bine acolo.
baraka nu era saracia aia de langa skate ? eu numai cand am vazut cum arata baraka aia,n-am intrat. chiar ca nici eu nu inteleg locatia aia si nici nu cred ca m-as simti bine acolo. sunt cateva bodegi in bucurestiul asta care trebuie sa se evapore. spre exemplu,in parcul tineretului,langa polivalenta,in anii '90 era un local numit "La barza chioara",care acum se numeste "La vulturul fenician" . acolo ne-a dus mama unei colege de generala prin '98 la nu stiu ce serbare & shit ) auzeam toti parintii ca fac misto de localul ala,care era de fapt o bomba de cartier improvizata,in parc ) asa si cu baraka.
baraka nu e in nici un caz o bodega. mi se pare ca arata destul de bine si se baga si muzica ok. si nu vin boschetari si astea.
@dino.pai au aruncat cu scaune plm, s-au taiat cu sticle. vreo 30 de insi asa.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."