BUCURESTI SUMMERJAM07
Moderator: dan
- TheG
- fratele meu tu esti baiat
Combat..citesti ma? ca se lasa cu inca un eveniment.... Bere ieftina, MC care canta cum si unde pot si cu miros de mici prin aer. Kickin' it old school. Pana acum se baga KaTaNa.Altcineva?
....
Ps. Brugner, incearca sa cauti emisiunea pe google ca poate gasesti acolo si producatorii...daca i-l gasesti ma bag si eu sa-l calcam in picioare.
....
Ps. Brugner, incearca sa cauti emisiunea pe google ca poate gasesti acolo si producatorii...daca i-l gasesti ma bag si eu sa-l calcam in picioare.
Dubiooos!!!

-
mama cat mi-a luat sa citesc ce s-a scris in 3 zile cat am fost plecat d-acasa...intr-adevar...m-am urcat pe scena si am zis "muie tuturor celr care nu sunt in sala si inca stau pe forum si comenteaza" nu am zis "muie tuturor celor care nu sunt prezenti" ...fiindca am si eu prieteni care chiar si-ar fi dorit sa vina si au avut probleme cu adevarat...oricum se pare ca s-a discutat prea mult pe subiectu asta...mult respect hades pentru efortul depus...si din nou multa muie pentru...stiti voi cine...
arata cumva in stanga jos antena 2?BRUGNER_okocha wrote:apropos de Basarabia - pamant romanesc, cine s-a uitat la TV la Antena 1, la emisiunea aia unde au desfiintat acest eveniment, cum ca "toti hip hop-erii analfabeti serbeaza ziua limbii romane". Vreau sa aflu numele labagiului care realizeaza emisiunea.
- Bazooka Joe
- trendy guy
- strabunicutza
- Bandit Queen
-
Imi pare rau ca deja postasem un clip , dar daca vrei il scot....mihai.lazar wrote:Va rog insistent sa nu puneti NICIO filmare nicaieri. As aprecia foarte tare treaba asta
Oricum din tot ce am filmat nu mai pun nimic ... Chiar regret ca l-am pus si pala ... pt ca anumiti nesimtiti chiar merita ZERO !
- strabunicutza
- Bandit Queen
- Bazooka Joe
- trendy guy