BUCURESTI SUMMERJAM07

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

tzele
spre 5000 de posturi, e ok

Post by tzele »

cum se numeste trupa aia din Bulgaria care a cantat azi-noapte?
TheG
fratele meu tu esti baiat

Post by TheG »

Combat..citesti ma? ca se lasa cu inca un eveniment.... Bere ieftina, MC care canta cum si unde pot si cu miros de mici prin aer. Kickin' it old school. Pana acum se baga KaTaNa.Altcineva?

....

Ps. Brugner, incearca sa cauti emisiunea pe google ca poate gasesti acolo si producatorii...daca i-l gasesti ma bag si eu sa-l calcam in picioare.
Dubiooos!!!

Image
nostradamus

Post by nostradamus »

mama cat mi-a luat sa citesc ce s-a scris in 3 zile cat am fost plecat d-acasa...intr-adevar...m-am urcat pe scena si am zis "muie tuturor celr care nu sunt in sala si inca stau pe forum si comenteaza" nu am zis "muie tuturor celor care nu sunt prezenti" ...fiindca am si eu prieteni care chiar si-ar fi dorit sa vina si au avut probleme cu adevarat...oricum se pare ca s-a discutat prea mult pe subiectu asta...mult respect hades pentru efortul depus...si din nou multa muie pentru...stiti voi cine...
Blu
trendi fensi cul

Post by Blu »

tzele wrote:cum se numeste trupa aia din Bulgaria care a cantat azi-noapte?
FARS se numea.membrul 2,cel cu sapca, foarte incapatzanat era.ne-am rugat de el sa urce in taxiu sa mearga acasa si tot n-a vrut.a ramas acolo
esti penal
tzele

Post by tzele »

m-am intalnit cu el pe la eroilor :D se pierduse pe acolo...a acceptat pana la urma sa ia un taxi...asta dupa ce si-a mai luat o bere :D :D
Shearer
old school

Post by Shearer »

BRUGNER_okocha wrote:apropos de Basarabia - pamant romanesc, cine s-a uitat la TV la Antena 1, la emisiunea aia unde au desfiintat acest eveniment, cum ca "toti hip hop-erii analfabeti serbeaza ziua limbii romane". Vreau sa aflu numele labagiului care realizeaza emisiunea.
arata cumva in stanga jos antena 2?
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Va rog insistent sa nu puneti NICIO filmare nicaieri. As aprecia foarte tare treaba asta
muie copos
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

mihai.lazar wrote:Va rog insistent sa nu puneti NICIO filmare nicaieri. As aprecia foarte tare treaba asta
macar puteai sa ne anunti cand vedeai ca filmam, ne-am fi bucurat si noi altfel de eveniment. in fine :)
nostradamus

Post by nostradamus »

am eu o filmare cu dino cand vinde bilete pe sub mana la intrare..pot s-o pun? :) :) :)
bizzy_b
un domn / doamna

Post by bizzy_b »

mihai.lazar wrote:Va rog insistent sa nu puneti NICIO filmare nicaieri. As aprecia foarte tare treaba asta
Imi pare rau ca deja postasem un clip , dar daca vrei il scot....

Oricum din tot ce am filmat nu mai pun nimic ... Chiar regret ca l-am pus si pala ... pt ca anumiti nesimtiti chiar merita ZERO !
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

dar oare aia care au muncit sa filmeze ce merita? :butch2: incuiati mai sunt unii, vai ce regrete ai tu in viata asta :roll:
DaKaR
tanar

Post by DaKaR »

Fratii mei,dar de ce sa nu se puna filmarile,se tem unii battle mc ca o sa se descopere ca au castigat pe nedrept??
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

DaKaR wrote:Fratii mei,dar de ce sa nu se puna filmarile,se tem unii battle mc ca o sa se descopere ca au castigat pe nedrept??
da ma tem eu ca se va afla ca am fsot cumparat si l-am scos pe aforic campion
muie copos
tzele

Post by tzele »

DaKaR wrote:Fratii mei,dar de ce sa nu se puna filmarile,se tem unii battle mc ca o sa se descopere ca au castigat pe nedrept??
mama cata suferinta...trimiteti dracu filmarile la otv sa le analizeze...kkt
atipic
adevarat sa mor de nu

Post by atipic »

Post Reply