BUG Mafia
Re: BUG Mafia
da,dar aia 12-20 de lei sunt dus-intors,pe cand cei 14 lei sunt numai la intors,sa nu mai vorbim de gramaj,varianta aia de lux cantareste 150-200 de grame,iar eu-126 de kile+ca Tarzan,varu lu Tataee,care e din Tg-jiu,face foarte des bucurestiul,si imi e foarte usor sa ii dau banii si sa imi ia editia de lux direct de la sursa,fara sa mai platesc taxele postale
-
- Niciodata un nimeni
pai bun. daca il cunosti pe varul lu' Tataee si-i dai lui banii si-ti face el favorul asta,da,intr-adevar iesi pe +,dar varianta ta cu dusul si intorsul de la bucuresti e paguboasa pentru tine ( na,pot sa accept ca nu toata lumea are bani si ca nu toata lumea are bani de aruncat pe taxe postale ). Dar daca nu l-ai fi avut pe varul lu' Tataee ca si cunostinta,ce-ai fi facut ca sa iesi pe + ? N-ai mai fi cumparat editia de lux ? Tu ca fan vechi Mafia n-ar fi trebuit sa te gandesti la niste amarati de 14 lei. Ca astia 14 lei in + ii dai o data la 2 ani. O data la doi ani ca sa ai o editie de lux cu toate clipurile mafia la calitate foarte buna + Viata Noastra Volumul 1 + Viata Noastra Volumul 2. Adica nu cred ca ia nimeni pielea de pe tine daca platesti 14 lei. 14 lei cheltuiesti in 2 zile pe tigari. care cred ca inseamna mai putin pentru tine ( mai ales ca pot produce cancer la plamani ) decat un Box Cd de lux oferit de mafia.
Viața e complexă și are multe aspecte.
gata prieteni cu discutiile despre modalitatile de cheltuiala a banilor pe traseul prazova - cocalaresti.
despre mafia se vorbeste. despre album. despre clip. despre metafore.
despre mafia se vorbeste. despre album. despre clip. despre metafore.
99.9%
- Kaen Shine
- Shiftee
gesus ce enervanta e tuta aia care le-a luat interviu. let the man speak!
tataee e simpatic tho
si a slabit
tataee e simpatic tho

See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
da dar sunt bani aruncati pe fereastra
in fine,se lansase un zvon despre un album nou-noutz,dar vad ca nici nu au confirmat,nici nu au infirmat zvonu,ce se aude de albumul ala?

au spus ca nu pot da o data sigura dar va iesi mai devreme de 1 an
editia asta aniversara iese la vanzare tot pe 11? si unde?
Legalizati cultura! Promovati arta!!!
-
- Niciodata un nimeni
nu stiu exact,dar verifica site-ul http://www.catmusic.ro
de acolo se va putea comanda editia de lux.
de acolo se va putea comanda editia de lux.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Au spus in interviul facut de best music , daca ai ascultat , ca va urma un album dupa vn2 care va fi la download , nu mai vor bani. Data ? nu se stie exactB0ka wrote:da dar sunt bani aruncati pe fereastrain fine,se lansase un zvon despre un album nou-noutz,dar vad ca nici nu au confirmat,nici nu au infirmat zvonu,ce se aude de albumul ala?
Last edited by Pilu on Thu Aug 06, 2009 8:39 pm, edited 1 time in total.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
fi*
- Fu2-10Gura
- rapperu vostru preferat
mafia au schimbat destul de multe treburi in `95. se pare c`o fac si in 2009
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
ce ti-o freci prietene...totusi am uitat si ma si doare-n pula!DiNO wrote:
sa nu uitam de original... totusi...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
tare clipu , cum ma asteptam !